Canım kim buYazdım o bahsettiğim kişinin numarasını silmişim yaben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kim buYazdım o bahsettiğim kişinin numarasını silmişim yaben
Özelden yazdım ablamCanım kim bu
çok haklısınız birçoğumuz hem maddi hem manevi anlamda sömürülüyoruzHerkese iyi akşamlar arkadaşlar, uzun yıllardır fal baktıran biriyim. Bu forumu en az 5 - 6 yıldır takip ederim. Buradaki çoğu arkadaş gibi fal bağımlısıydım maalesef ki hala arada sırada fal baktırıyorum. Geçenlerde baktırdığım falları inceledim binnazda yaklaşık 20 kişiye baktırmışım (Kemal devrim, Engin gümüş, Serkan Arslan, Mert Göktürk, Hülya Demir, Natali derinsu, Zeynep Aksu, Karaca Duran, Serkan Batu vs vs ) Öyle ki günde 3 fal gönderdiğim zamanlar olmuş. (İçlerinde şuan Binnazda olmayanlar da var) Benim baktırdığım konu biraz karışık ve spesifik bir mevzu olmasına rağmen, 1 kişi dahi asıl durumu bilememiş ve ben ısrarla baktırmaya devam etmişim maalesef. Bunu şunun için yazıyorum bazı arkadaşların dediği gibi bu işin bir enerji meselesi olduğuna inanmıyorum. İşinin ehli biri olsa eminim ki herkese tutturduğu önemli kısımlar olacaktır. Şu zamana kadar binnaz haricinde tellwe, fal sepeti, bir yolun var, fal alem yorumcularının yanı sıra, YouTube, Twitter falcılarını, telefonla bakanları dahi denedim sonuç olarak bilen (ki tamami ile değil, ucundan köşesinden) bir iki kişi oldu fakat onların da tesadüf olduğunu düşünüyorum. Bununla yüzleşmem bir YouTube falcısı tarafından dolandırılmam sonucunda oldu. Biliyorum bir fal bağımlısı için fal baktırmayı kesmek çok zor fakat herkese tavsiyem fal baktırmaktansa güvendiğiniz bir arkadaşınızla dertleşmeniz, fikir almanız çok daha iyi olacak. Ben artık ayda yılda bir baktırmayı düşünüyorum o da belki yeni tavsiye verenler olursa. Çünkü şuan piyasadaki falcıların çoğunluğu maalesef hayal satıyor.
çok haklısınız birçoğumuz hem maddi hem manevi anlamda sömürülüyoruz
Burda sana katılmıyorum KÖTÜolani yazacaksın yazık günah degilmi kitabı açıp okuyarak yada aynı falı bir kaç kişiye atan falcılar deşifre etmek lazım ne demek ekmek parası bu isu bilmiyorsa ekmeğini başka yerden kazanacak kolayına kaçmadan bizler kolaymı kazanıyoruz parayı bence yanlış düşünüyorsun deşifre etmelisin burası hayır kurumu değilBen sömürüldüğümüzü düşünmüyorum ya onlarda işini yapıyor bizimde eğilimimiz var özellikle benim gibi doğru falcı bulup onunla yoluna devam etme isteği olan vardır ha patlıyor orası ayrı irade bizim para bizim belkide bu konuda cebimize akrep koyma zamanımız gelmiştir deneme yanılma gidiyor bir şekilde daha az önce birine fal baktırdım kitaptan okudu resmen bişey demedim dahada gitmem onunda alıcısı vardır o yüzden buraya yazmak istemiyorum ekmeğini kazanıyor oda o değilde medyumçetin napmış öyle fiyatları ya
Abla öyle haklısın ama onun negatif enerjisini çekmek karmasına girmek istemiyorum inanmazdım böyle şeylere ama gerçekten varmış böyle şeyler daha gitmem ben yapmam ama belki biri çıkar yapar zaten hayatım zor birde onu çekmeyeyimBurda sana katılmıyorum KÖTÜolani yazacaksın yazık günah degilmi kitabı açıp okuyarak yada aynı falı bir kaç kişiye atan falcılar deşifre etmek lazım ne demek ekmek parası bu isu bilmiyorsa ekmeğini başka yerden kazanacak kolayına kaçmadan bizler kolaymı kazanıyoruz parayı bence yanlış düşünüyorsun deşifre etmelisin burası hayır kurumu değil
Size katılıyorum burda keşke herkes iyi - kötü ve tutarlı bir şekilde olumlu olumsuz eleştirisini yapsa da boşu boşuna bizler de gidip baktırmasak. Artık burdan ayrıntılı bir analiz yapmaya karar verdim ki kimse benim düştüğüm hatalara düşmesin. Binnazda baktırdıklarım:Burda sana katılmıyorum KÖTÜolani yazacaksın yazık günah degilmi kitabı açıp okuyarak yada aynı falı bir kaç kişiye atan falcılar deşifre etmek lazım ne demek ekmek parası bu isu bilmiyorsa ekmeğini başka yerden kazanacak kolayına kaçmadan bizler kolaymı kazanıyoruz parayı bence yanlış düşünüyorsun deşifre etmelisin burası hayır kurumu değil
Nakta sivridir ama çirkin tavır bilemedim iyiki çıkmamış o zaman ama iyidir ya severim ben onun böyle karşısındakinin ağzından konuşmasınıSize katılıyorum burda keşke herkes iyi - kötü ve tutarlı bir şekilde olumlu olumsuz eleştirisini yapsa da boşu boşuna bizler de gidip baktırmasak. Artık burdan ayrıntılı bir analiz yapmaya karar verdim ki kimse benim düştüğüm hatalara düşmesin. Binnazda baktırdıklarım:
Kemal devrim: bundan 5 yıl önce bir hayli revaçtaydı. Aynen Serkan Batu gibi fanları çoktu. İletişim becerisi yüksek bir adam. Ucundan köşesinden yakalayıp yorumlayan biri.
Engin gümüş: Kemal devrim için düşündüklerimin aynısı
Mert Göktürk ve Serkan Aslan: Hala nasıl bu kadar yüksek fiyata baktıklarında şaşırdığım kişilerden. Asla memnun kalmadım. O kadar spesifik bir mevzu olmasına rağmen hiçbir şey bilemediler.
Natali Derinsu: İnsanın aklıyla dalga geçer gibi çiçek, böcekten bahseder, tek kelime ile berbat.
Hülya Demir: Hiçbir şey bilemedi
Serkan Batu: Serkan da aynı Kemal devrim ve Engin gümüş gibiydi bende. Yazdığım sorudan yürüyerek cevaplamıştı. Ama yine de Binnazda benim baktırdıklarım içinde fiyat açısından daha makul bir yorumcu.
Nehir Ateşoğlu: eskiden çok az da olsa tutturduğu küçük şeyler olmuştu.
Fal sepeti
Nesibe: Bir zamanlar o da çok meşhurdu. Hiçbir şey bilemedi, hala o kadar insanın neden ona baktırmak için sıraya girdiğini anlayamadığım kişilerden
Savaş namı diğer Volkan spesifik anlık duruma ilişkin tutturduğu şeyler oldu fakat enerjisi beni çok fena etkiledi. Öyle ki falını yalnızca bir kez dinleyebildim. Beni rahatsız eden bir şeyler oldu.
Eylül: Çok kısa bir süre 2016 sonu ya da 2017 de fal sepetindeydi. Sesli su bakımı yapıyordu ve ben 5 yıl sonra dinlediğimde bile şok oldum. İsimler olaylar bir hayli tutturmuş. Fal sepetine sordum artık bakım yapmıyormuş.
Firuzan, medyum gizem: her ikisi de zaman kaybı bence
Falalem
Rezzan abla: İlk fal maceram kendisi ile başlamıştı. Ses tonu, anlatımı böyle cidden bana güven vermişti nedense. Fakat burda da çokça gördüğüm yorumlarda olduğu gibi şöyle bir güzel sizi avutur, yuvarlak cümlelerle. Çoğunlukla o yüzden memnun kalanı çoktur. Çıkmayınca bir kez daha gidilir vade ötelenir falan.
Tellwe
Yeşilçingene: Nedendir bilmem ama kendisini oldukça dürüst bulurum ki bu onun olumsuz konuşmasından kaynaklanmıyor. Bana çokça olumlu şeyler de söylemiştir. Bence bu piyasada nadir kandırma amacı gütmeyen biri. Vade konusunda ben de çok başarılıydı. Ama onun da enerji uyuşmama mevzusu var. Bazılarına bakamıyor.
Geysu: Anlatımı, anlık yorumu başarılı evet ama gelecek ben de maalesef tutmadı.
Nakta: korkunç bir enerjisi var. İlk falından memnun kalmıştım ki vadeyi tutturmuş. Vade dolmadan ikinciye gittiğimde çok çirkin bir tavır gösterdi. Ben anksiyete sorunu yaşayan biri de olabilirdim söylediği şey çok kötüydü ve normal psikolojide birisini bile çok üzebilirdi. Yaptığı o korkunç öngörü de çok şükür çıkmadı. İlk falında dediği gibi olumlu şekilde oldu.
Lilyum tarot kaça bakıyor ve kaç dakikaBiraz da bir yolun var ve yeni nesil Twitter, YouTube falcılarında bahsedeceğim.
Bir yolun var:
Fama: ne dediği anlaşılmayan bir yazımı var. İlk falında anlıkta az da olsa tutturduğu şeyler oldu.
Sema: Fama ile aynı kişi gibi gelmişti. Yazım tarzları birebir aynı. İşin ilginci ben de vadeyi tutturmuş. ( üstelik yaklaşık 1.5 yıl sonraki bir tarihti, fakat ben tesadüf olduğunu düşünüyorum)
Twitter ve YouTube üzerinden bakanlar:
Katina kehanet: Gerçekten deste seç açılımlarını çok beğeniyordum. Rica minnet baktırabildim. Sanırım çok beklentim vardı, biraz hayal kırıklığı oldu. Üstelik soru cevap şeklinde baktı. Memnun kaldığım söylenemez.
Hayriye Taş: Kesinlikle youtube videolarındaki gibi ilgili bir bakımı yoktu. Soru cevap şeklinde baktı. 15 ya da 20 dk kadar. Dediği gibi ilerledi süreç ama zaten iki ihtimal vardı. bir daha baktırmam.
Lilyum tarot: Ciddi anlamda tarot kartlarına hakim, naif biri. Memnun kaldım. Vadesine var. Spesifik bildikleri oldu.
Fal terapisti: Hala neden bu kadına baktırdım diye kendime kızıyorum. Falla ilgisi yoktu.
Telefonla bakanlar
Elif: üç kez baktırdım. Anlık olarak iyi fakat bir daha baktırmayı düşünmüyorum. Fiyatı gerçekten çok fazla.
Havin: Görüşmenin ilk anlarında açıkçası iyi enerji almadım. Gerçekte olmayan şeylerde diretmesi, sonrasında lafı çevirmesi vs. Fakat sonrasında beğendiğim biri oldu vadesi de çıktı ama tesadüfte olabilir.
Şuan aklıma gelen baktırdığım bu kişiler. Sormak istedikleriniz olursa özelden de cevap verebilirim.
Telveden moledro olabilir medyumçetinde iyi ama tavrı fena üzebiliyo insanı moledro da aynı şeyleri söylüyor gibi burdan aynı cümleyi birkaç kişiye daha kurmuş yinede içlerinde moledro daha masum geldi birde nakta var bazen tutuyor bazen tutmuyor başka aklıma gelmedi bir sürü kişi denedim sadece bunlar şuanda önerebileceğim kişiler zamanla memnun kaldıklarımı paylaşırım resmen bağımlı oldum alışkanlık nasıl vazgeçerim bilmiyorumMerhabalar forumu biraz takip ettimde çoğu kişi uçuk fiyatları olan falcilari denemiş gerçekten degermi verdiğimiz paralara ? Ben şahsen bi fala 100 den fazlasını vermem İkinci sorun uygun fiyata kime baktirabilirim
Bence öncelikle YouTube videolarına bir bakın. Tarzını beğenip beğenmediğinize göre karar verirsiniz. Ücreti yanılmıyorsam 100 TL idi, ses kaydı olarak yolluyor whatsapp üzerinden. Yaklaşık 15 20 dklık bir yorum. Üzerine soru sorabiliyorsunuz, onları da sesli olarak yanıtlıyor.Lilyum tarot kaça bakıyor ve kaç dakika
Banada yazabilirmisinizÖ
Özelden yazdım ablam
Bende silmişimBu söyledikleriniz hemen hemen hepsine hatta daha fazlasına BAKTIRDIM sonuç hiç bir şey çıkmadı alenende söylüyorum hepsi ückagitci bir tek telden birisine 2 kez baktirdim ki burdan iki arkadaşa da vermiştim numarayı onlarda beğenmişti maalesef onuda silmişim tek begendigim diyebilirim