Binnaz Abla

Kızlar selam Binnaz ve fal sepetinde onlarca fal baktırdım övülen ve sövülenlerde dahil hepsi fos çıktı, en son twitter sahmersian denedim vadesine var baktırıp beğenen var mı ??

Çok sağolun Öyle kesinlikle . İkiisyle enerjim baya tuttuuu
Bana ilginç gelmeye başladı açıkça ben ve benim gibi bir sürü arkadaş rezzan ve elif sıçana baktirdim hatta birden fazla ama çıkan bir şey yok..sizin mutlaka her ikisininde falları sürekli çıkıyor sık sık yazıyorsunuz bu gün rezzan abla cıktı bir hafta geçiyor elifsucan cıktı nasıl bir şey anlamadim ben sizin yerinizde olsam bu kadar her dediği çıkan falcılar varken bir daha ne bu siteye girerim nede başka falci ararim

Pardon klavye hatası elifsucan

Pardon klavye hatası elifsucan
ben de gittim o isimlere mesela ama geriye dönüp bakıyorum bazen ne anlıkta ne de gelecekte 10 da 2 bile değillermiş :/ bir kere baktırırım bir daha baktırmam onlara. tamam sonuçta falcı da bizler gibi insan 10 da 6 bilir 7bilir veya daha fazla bilir falan ama hiç ilgisi olmayan fallarda falcılık olmuyor açıkçası

Ben 7 yılda rezzan ablaya belki 15 kez baktirdim anda iyidir o an için bana iyi geliyor du ama tek kelime çıkmadı 2 ay öncede attım mesela elif sucana 2 kez 4 ay içinde BAKTIRDIM çıkmadığı gibi çok alakasız bir faldi

İlginç gelen durum ne ben de bu zamana kadar bir sürü kişiye fal baktırdım fal enerji işidir ve sürekli çıkıcak diye de bir durum yok . Yani enerji bir süre sonra tutmayadabilir ve bu yüzden yeni falcılar da denemek istiyorum bu çok normal bir durum . Rezzan ablayı bu sitede öğrendim ve çıkan kişiler de vardı tek bana çıkıyor diye bir durum yok elifsucanı da geçen biri geçmişi gelecek diye anlattı ama dediği oldu tarzında yazmıştı . Bu siteye girip çıkan çıkmayan falları okumayı da seviyorum kendi fal geçmişimden de çıktı çıkmadı diye paylaşmak hoşuma gidiyor sevgiler ...

Öncelikle destekleriniz için çok teşekkür ederim sürekli mailin gelmesiyle mesaj bildirimiyle burdan bir türlü kopamadım sağlık olsun benim durum malum artık fal baktıracak nedenim kalmadı ama gelen mail bildirimiyle yine aranızdayım soran olursa falcı isimleri verebilirim özellikle burdan tanıştığım kişilerin baktırdığı falcılar vardı onlardan özelden numara istedim kesinlikle reklamcı olduklarınıda düşünmüyorum bende dedikleri çıktı ama benim süreç belliymiş falcı olmaya bile gerek yokmuş gerçi belki sizde işe yarar herkes evine ekmek götürüyo bir şekilde madem fal sitesi burasıda onlarda önereceğim insanlar hak geçmesin

Sizi durumunuzu bilen kim oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…