Binnaz Abla

Cok eski zamanda durakin ilk fali bana cikmisti. Sonra cikmadi. Sanirim genelde ilk fallarda cikan olmus bana. 2019 sonunda binnazi birakmistim bu sene tekrar dustum malesef. 10 gunde 15 fal baktirmisim. Bi ilk defa denedigim karaca duran isle ilgili durumumu hic anlatmadan isme kadar soyledi. Bi de gulgun balbay iliski durumumu net okudu. Bi tatmin olamadim genel olarak. Anlik ozenli bakan varsa suan o da olur benim cin

Misirli Talia anda cok iyi sadece ve cok yakin gelecek yani max. 1 hafta sonrasinda bana cikmadi hic.

Son düzenleme:
Bi arkadaşıma her falında kötülediği bundan adam olmaz dediği adamla evlendiler.Bırak evliliği ilişki bile görmüyordu yani. Anlık olarak ben de beğenmişimdir ama malesef dediğini olumlu falımda yaşamadım. Eskiden olmaz dedikleri olmuştu onlarla olmadı ama sana gelecek dediği kişi de gelmedi.

Kızlar benimki evlenmiş kızlar benimki evlenmiş nasıl olur hani pandemiydi nasıl olur ya nasıl olur hani yasaklar vardı kafayı yicem nasıl olur bu nasıl
Sınırlı sayıda insanla sade nikaha izin veriliyor malesef.
Kendi yoluna bakmalısın artık,çok gençsin, baktıkça ve takip ettikçe daha çok üzülürsün, kendine yazık etme

Daha önce bir kaç deneyimimi yazmıştım .
Aşağı yukarı hepsi benzer şeyler söylüyor ve aynı vadeyi veriyor ,bunu da ilginç buldum
Ama dün artık 10larca baktırdığım fal sonrası ki korkunç bir para harcamışım bir de burada çok konuşulan Elifsucan’a yolladım .Daha önce çok sıra olduğu için yollamamıştım . Hatta geç yorumladı gönderdiğimi bile unutmuştum falı, mail gelince hatırladım
Ama beni şok etti gerçekten . Sonunu olumsuz ve beni yıkıcı olacsk şekilde demesine rağmen bugüne kadar baktırdıklarım içinde bütüncül olarak en iyisiydi . Ben ona hiç bir detay vermedim hatta gönderdikten sonra kartlara da bakmıştım .O kartlardan nasıl böyle bir anlam çıkardı çok şaşırdım .
Hemen eski yorumları okudum .Geçmiş-gelecek döngüsünü karıştırdı yazıyordu gerçekten öyle oldu .Benim geçmişte yaşadığım bir-iki deneyimi gelecek gibi söyledi ama tam olarak yaşadığım şekilde anlattı .
İnşallah geçmiş -günü tutuyordur ama geleceği tutmaz :)
Galiba her falcının şöyle 100 falda bir tam tutturduğu oluyor. Geri kalan 99’u o 1 tane için baktırıyor .Daha fala başlarken anladım aslında ciddi bir şekilde baktığını .Belki sakin bir anına denk geldim .2.-3.gidişimde hiç bir şry bilemeyecek muhtemelen ama bu fal başkaydı gerçekten .

Banada durak sancaktaroglunun verdigi tarihe kadae cıkmıstı bir daha baktırmadım cok pahalılanmıs ama detaylı bakmıstı enerjim tutmustu

Binnazdan kemal devrim bana harf ve fiziksel özellik detayı vererek karsıma böyle biri çıkacağını istemicemi söylemişti hakkaten o harflerde biri çıktı istemedim arkadasımda aynı gün baktırdı ona karşısına cıkacak kisinin fiziki özellikleri ve meslegine kadar söylemiş dedigi gibi biri geldi benimkinin devamı biraz pembe olması zor ama gerçekten şaşırdım onada dedikleri çıkınca... aynı seyleri arkadasıma tayfur keskinde demiş bes altı gün sonraki farklı falında sanırım 10 şey deseler dört tanesi falan tutuyor

Karaca durana 2018 de askla alakalı baktırmışım 15 ay sonra o kisiyle evlilik görmüş 40 ay oldu nerdeyse patlamıs o kiside yok zaten hayatımda fal işte

2 kez ELIFSUCANA BAKTIRDIM ne anda nede gelecekte dedikleri kesinlikle çıkmadı herkese uyacak bir faldı hatta son falında iade aldim o kadar alakasız bir faldı yani karşımda ki insan doktor ve mesleğinde zirvede olan birisi o ise bana karşındaki insan çakal işsiz güçsüz b8r a

Şimdi bir yolun varsa ilkay güre baktım anneler gününde fal atacaktım vazgeçmiştim iyiki vazgeçmişim o gün atılan 12 fal vardı hatta ben gece yarısı saat 12 ye yakın atacaktım baktım 1fal var bu 1 aya bakmaz diye düşündüm haklıymışım halen fallar duruyor çünkü sadece katılmayı açmıştı 11 günde 4 fal bakmış 8 tane duruyor bu takipçilerine saygısızlıktır madem bakmıyorsun alma fal zaten eskisi gibi popilerligini bu yüzden kaybetti eskiden baktirmistim bir kaç kez

Işsiz güçsüz bir asalak dedi ve onun dışında ki tedbirlerinde çok çok alakasizdi
Bana da Medyum Nameste resmen hakaret etti. Adam benden bıkmış ben ruhsuz , mıymıntı imişim. Bir de dalga geçiyor aklı sıra ki alakası yok durumla. Gerçekten dediğim gibi 100 de 1 belki 1000'de ,10.000'de 1 tutuyor bence .O da geçmiş ve gün, ilerisini kimse bilemez zaten

ben sırf bu yüzden falsepetinden buz gibi soğumuştum ve artık neredeyse hiç gitmiyorum. bir soru sormuştum ve bana -nasıl görmüyorsun olmayacak, ben dediğimden eminim ve sen körü körüne olmasını bekliyorsun- falan demişti. hayır yani sadece sordum bir beklentiden bahsettim resmen kızdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…