Binnaz Abla

Karaca durana 2018 de askla alakalı baktırmışım 15 ay sonra o kisiyle evlilik görmüş 40 ay oldu nerdeyse patlamıs o kiside yok zaten hayatımda fal işte 😅
Bende isle ilgili yorumu basariliydi. Ben soylemeden bildigi seyler olmus. Acaba dedim ama o da foss demekki

Daha önce bir kaç deneyimimi yazmıştım .
Aşağı yukarı hepsi benzer şeyler söylüyor ve aynı vadeyi veriyor ,bunu da ilginç buldum
Ama dün artık 10larca baktırdığım fal sonrası ki korkunç bir para harcamışım bir de burada çok konuşulan Elifsucan’a yolladım .Daha önce çok sıra olduğu için yollamamıştım . Hatta geç yorumladı gönderdiğimi bile unutmuştum falı, mail gelince hatırladım
Ama beni şok etti gerçekten . Sonunu olumsuz ve beni yıkıcı olacsk şekilde demesine rağmen bugüne kadar baktırdıklarım içinde bütüncül olarak en iyisiydi . Ben ona hiç bir detay vermedim hatta gönderdikten sonra kartlara da bakmıştım .O kartlardan nasıl böyle bir anlam çıkardı çok şaşırdım .
Hemen eski yorumları okudum .Geçmiş-gelecek döngüsünü karıştırdı yazıyordu gerçekten öyle oldu .Benim geçmişte yaşadığım bir-iki deneyimi gelecek gibi söyledi ama tam olarak yaşadığım şekilde anlattı .
İnşallah geçmiş -günü tutuyordur ama geleceği tutmaz :)
Galiba her falcının şöyle 100 falda bir tam tutturduğu oluyor. Geri kalan 99’u o 1 tane için baktırıyor .Daha fala başlarken anladım aslında ciddi bir şekilde baktığını .Belki sakin bir anına denk geldim .2.-3.gidişimde hiç bir şry bilemeyecek muhtemelen ama bu fal başkaydı gerçekten .
Elifsucanla enerjisi uyuşanlardan biri de benim canıım :) geçmişi gelecek gibi anlatmıştı bana da ilk falında ama sonraki fallarında çoğu kez yaşadım dediklerini dilerim sana da çıkar :)

Binnazdan kemal devrim bana harf ve fiziksel özellik detayı vererek karsıma böyle biri çıkacağını istemicemi söylemişti hakkaten o harflerde biri çıktı istemedim arkadasımda aynı gün baktırdı ona karşısına cıkacak kisinin fiziki özellikleri ve meslegine kadar söylemiş dedigi gibi biri geldi benimkinin devamı biraz pembe olması zor ama gerçekten şaşırdım onada dedikleri çıkınca... aynı seyleri arkadasıma tayfur keskinde demiş bes altı gün sonraki farklı falında sanırım 10 şey deseler dört tanesi falan tutuyor 😬
Kemal devrim hiç çıkmadı bana pembe bir tablo çizmişti

Bu arada haftasonu ciddi bir gelişmenin olmasını bekliyorum .Bu benim için muhtemelen olumlu ya da olumsuz bir kırılma noktası olacak. Eğer olursa bu olayla ilgili 4-6 kişinin yorumu var; gelecek hafta içi yazacağım kim tutturmuş diye :)
Bu gelişme bu hafta sonu olmayacak gibi duruyor en azından benim düşündüğüm şekilde değil. Çok ilginç yani bir kısmı olmayacak,sadece benim varsaydığım bir olayı sadece ben dedim diye mi bire bir aynı şekilde yorumladı. Hatta ben Elifsucan'a hiç bir şekilde olaydan bahsetmemiştim, kendi bu olayı bana söyledi.Acaba tarot ve katina falları bizim zihnimizden geçeni ve inandığımızı mı yorumluyor? Ben olacak dediğim için ve spesifik şekilde olmasını istediğim için mi hepsi aynı şekilde benim kafamdan geçen gibi yorumladı acaba? Belki de bu yüzden tüm fallar olumlu çıkıyor, biz istedik diye.
Hiç biri de böyle bir olay görünmüyor demedi :)

Son düzenleme:
Merhaba şuan bende aynı durumdayım fala düştüm bana da olumlu ve olumsuz yorum yapanlar ama hepsi iletişim var diyo tellwe de birsen67 ve haldenhanzade ye baktırdın mı? Binnazda ki firuze hangi firuze soyadı nedir ? Teşekkürler umarım benimki de döner sonrasını o zaman düşünürüm :)

Bu arada haftasonu ciddi bir gelişmenin olmasını bekliyorum .Bu benim için muhtemelen olumlu ya da olumsuz bir kırılma noktası olacak. Eğer olursa bu olayla ilgili 4-6 kişinin yorumu var; gelecek hafta içi yazacağım kim tutturmuş diye :)
Bu gelişmenin tam olarak olmadığını yazmıştım. Ama yine de hakkını yemeyeyim bir kaçı en azından kişi hakkında doğru yorum yaptı.
Aydan Kutlu-İlk falında, 1 ay önce falan olayın içeriğini demese bile kötü bir deneyim olacağını söylemişti. Ben onun bakım tarzını çok beğeniyorum .Özellikle kahve falına çok değişik bakıyor
Mert Göktürk- Biraz pembeci, hep olumlu konuşuyor ama karşıdaki kişinin analizini tam yaptı, hakkını vermem lazım.Kartlara hakim ve yorumlama tarzını beğeniyorum. Tane tane , açıklayıcı, güzel örnekler vererek anlatıyor. Ya bir de çok kibar, saygılı, Türkçesi çok düzgün :) Sırf bunun için bile ona baktırasım geliyor.Sadece çok pahalı ve hep çok alakasız yakın vade veriyor.
Elifsucan- Ben hiç olaydan bahsetmezken tam içeriğini de söyledi, şok oldum gerçekten
Melisa Asya-Ben onun bakım tarzını beğeniyorum. Tarot kartlarına çok hakim. Karşıdaki kişiyi ve olayın gelişimini o da söyledi aslında. Bir de senin sorduğun soru ile başlıyor sonra kendi soruları ve kendi kartları ile devam ediyor. ama kendi kendine sorduğu sorular o kadar mantıklı ki, falın gelişimi çok güzel ilerliyor.
Didar Evren-Ben onu da beğeniyorum. O da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi.Bir kaç kez baktırdım, muhtemelen bir girdiğinde çok üst üste fal bakıyor.Bazen sesindeki bezmişliği hissediyorsun :) ama yine de bakıma değer verdiğini hissediyorsun.
Benim hep arada attığım Elvin Yüce- bu olayı tam olarak sormadım ona, diğerleri gibi kartlardan bağımsız kendi düşündüğünü söylemiyor (Elifsucan mesela o kartlardan nasıl öyle yorum yaptı anlamadım) , çok kart bağımlı ama ucundan kıyısından olayın gelişimini tutturuyor bence.
Bir de falevi sitesinden Jeliza Su'ya baktırdım. Çok uzun yorum yapıyor ve sesi çok rahatlatıcı. Tarot kartlarına çok hakim gibi görünüyor ama söyledikleri tutar mı bilmiyorum açıkçası.

Bilge Özdoğru- puanı çok yüksek, ben hiç beğenmedim yorumunu. Negatif olduğu için değil olayın özüne hiç inemedi bence.

Son düzenleme:
Bu gelişmenin tam olarak olmadığını yazmıştım. Ama yine de hakkını yemeyeyim bir kaçı en azından kişi hakkında doğru yorum yaptı.
Aydan Kutlu-İlk falında, 1 ay önce falan olayın içeriğini demese bile kötü bir deneyim olacağını söylemişti. Ben onun bakım tarzını çok beğeniyorum .Özellikle kahve falına çok değişik bakıyor
Mert Göktürk- Biraz pembeci, hep olumlu konuşuyor ama karşıdaki kişinin analizini tam yaptı, hakkını vermem lazım.Kartlara hakim ve yorumlama tarzını beğeniyorum. Tane tane , açıklayıcı, güzel örnekler vererek anlatıyor. Ya bir de çok kibar, saygılı, Türkçesi çok düzgün :) Sırf bunun için bile ona baktırasım geliyor.Sadece çok pahalı ve hep çok alakasız yakın vade veriyor.
Elifsucan- Ben hiç olaydan bahsetmezken tam içeriğini de söyledi, şok oldum gerçekten
Melisa Asya-Ben onun bakım tarzını beğeniyorum. Tarot kartlarına çok hakim. Karşıdaki kişiyi ve olayın gelişimini o da söyledi aslında. Bir de senin sorduğun soru ile başlıyor sonra kendi soruları ve kendi kartları ile devam ediyor. ama kendi kendine sorduğu sorular o kadar mantıklı ki, falın gelişimi çok güzel ilerliyor.
Didar Evren-Ben onu da beğeniyorum. O da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi.Bir kaç kez baktırdım, muhtemelen bir girdiğinde çok üst üste fal bakıyor.Bazen sesindeki bezmişliği hissediyorsun :) ama yine de bakıma değer verdiğini hissediyorsun.
Benim hep arada attığım Elvin Yüce- bu olayı tam olarak sormadım ona, diğerleri gibi kartlardan bağımsız kendi düşündüğünü söylemiyor (Elifsucan mesela o kartlardan nasıl öyle yorum yaptı anlamadım) , çok kart bağımlı ama ucundan kıyısından olayın gelişimini tutturuyor bence.
Bir de falevi sitesinden Jeliza Su'ya baktırdım. Çok uzun yorum yapıyor ve sesi çok rahatlatıcı. Tarot kartlarına çok hakim gibi görünüyor ama söyledikleri tutar mı bilmiyorum açıkçası.

Bilge Özdoğru- puanı çok yüksek, ben hiç beğenmedim yorumunu. Negatif olduğu için değil olayın özüne hiç inemedi bence.
Bilgenin biri 3 sene once biri iki sene once olan iki falini birebir yasadim diye epey uzun sure takili kaldim. Dondum dolastim fal attim. Gittikce tutarsizlasti, olumsuzlasti, fiyati uctu. Bi daha denememeye calisiyorum.

Elvin yuce binnazda mi?

X