Binnaz Abla

Merhaba aydan kutlunun geçmiş için değil ama ilerisi için zamanlama olarak nokta atışları oldu mu?

Merhaba aydan kutlunun geçmiş için değil ama ilerisi için zamanlama olarak nokta atışları oldu mu?
Merhaba; hepsi aşağı yukarı aynı zaman diliminden bahsediyor ve o süre daha gelmedi. Gelince olup /olmadığı ile ilgili geri bildirim yazarım. Ama mesela kahve falında benim insan ilişkilerim ve sosyal hayatımın geliştirilmesi gereken bir yönü ile ilgili yorum yaptı, aslında beni eleştirisel gibi görünse de hak verdim. Bu yönde de bir çabam olacak. Tabi beni tanımıyorlar ,mesleğimi tam bilmiyorlar, bu açıdan eksik söyleyebilirler .

Bir kaç ay öncesine kadar hayatında fal baktırmış biri değilim, itiraf ediyorum katina falı ve durugöz gibi kavramları yeni duydum. Maalesef diyeyim son 1,5 ayda ciddi bir deneyimim oldu.
Şimdi sıfırdan başlasam;
Olay buraya nasıl gelmiş ve şimdiki durum ne açısından Mert Göktürk'e, olayı bütüncül değerlendirme açısından Elifsucan'a, ( bir kez baktırdım ,beni etkilemiş :) inşallah sonu çıkmaz),şimdiki durum ve yakın gelecek için Didar Evren'e ,beni de bütüncül değerlendirmesi ve yine olayı genel olarak değerlendirmesi açısından özellikle kahve falında Aydan Kutlu'ya ( kahvede tek geçiyorum), tamam mı devam mı kararında Melisa Asya'ya ( bu kadın tarot kartlarına çok hakim) giderim.
İlkay Gür'ü bekledim ve fal baktırdım; ben hakkımda çok olumlu ,karşımdaki kişi hakkında çok olumsuz konuştu. Ama kesin kararlar veriyor ve yorumunda egosunu hissediyorsun. Sonuçta karşıdaki kişi de benim değer verdiğim bir insan onun dediği gibi olmadığını düşünüyorum. Benim hakkımda çok olumlu konuşmasına rağmen o egosu ve kesin yargıları beni rahatsız etti .

Son düzenleme:
Rezzan ablanın taktiği bu zaten kimse bana yakın zaman dedi de yaşadım dediğini pek duymadım 5 ay yada yıl sonu der zaten o zaman zarfında ne kişinin önemi kalır nede fal in unutur gidersin ben rezzan ablayı 7 yıldır baktirdigim daha binnazda iken rezzan kiraz adı ile baktirirdim

taktik güzel gerçekten :) zaman kazanma ve oyalama..

firuze ahu'ya fal atmıştı arkadaşım beğenmemiş 1 vermiş yorum yazmış falan onunla da iletişime geçmişler binnazdan. ben ona firuze şen'e git demiştim o da karıştırmış isimleri ona fal atmış. sitenin yeni bir politikası sanırım bu enteresan :/

Evet bu taktiği yapan çok falcı var sanırım. Aynen de yıl sonu dedi yok artık ya dedim 7 ay var ablacım

Ben de fal baktırıyorum rezzan ablaya ama bana hiç bu tarz zamanlar vermedi şaşırdım doğrusuu
Canım.genelde senin elektriğin bir çok falcıya uyuşuyor daha önceleride yazmıştın yanılmıyorsam elifsucan da iki kez baktirdim tek kelime çıkmadığı gibi çok alakasizdi oda sizde rezzan abla gibi tutmustu

Evet canım . Rezzan abla ve elifsucan tek bu iki falcıya devamlı olarak fal baktırıyorum ama tabiki de enerji meselesii süreç hala onların dediği gibi ilerliyor ikisi de çoğu zaman aynı şeyleri söylüyor sadece rezzan abla kesin konuşmak yerine yuvarlıyor yani olabilir gibisinden. Elifsucanla ikisi de 1 hafta 10 gün içinde vade verdi çıkarsa yazarım mutlaka

Nil güneşe kahve gönderdim değişiklik olsun hep gittiğim falcılar olmasın dedim ama 7 dklık ses kaydında hep aynı kelimeyi duymaktan gına geldi diyebilirim. Denge, dengelenme, denge, dengelenme...hep bunlar kullanılmış..rahat 2 dksı full bunlarla geçer falın..açıkçası sıkıcı geldi bu tavrı ama emeğine saygı duyup ses çıkarmadım vadeler ise taaa eylülde veya ağustos sonunda..bakalım hayırlısı

Geysu geçmişte ve anda on numara beş yıldız fal baktı bana. Uzun yıllardır geysuya baktırırım gelecek nadir çıkar. Bu baktığında geçmiş ve an için baktırmıştım hepsi nokta atışı gelecek de az çıktı diyebilirim çünkü biraz ben saçmaladım hala vadesi de var.

naktayi nasil bulurum acaba

Kızlar nasılsınız? Firuze erkmen nasıldır sizce? Gelecek çıkan var mı? Beni aydınlatır mısınıız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…