Binnaz Abla

Soylediķleri çıktımı
anlikta cok basariliydi incelikle bunu soyleyebilirim. bir hastanizin oldugunu, baktiridgim kisiye yonelik hayatinda biri oldugunu aklinin hala bende oldugunu ama neler yaoarsam onun hayatina tekrar girebileecgimi soylemisti sonrasinda o kisiyle konustugumda bire bir aybi seykeri duydum. tabii ben cok memnun kalmistim sadce baktiginda inanilmaz bir agirlik oldu izerimde enerjimi emdi sanki biraz :)

sanmıyorum. iki kez baktırmıştım ilkinde iyi olduğunu düşünmüştüm. uzun zaman oldu ona baktıralı ama gelecek çıkmadı. anlıkta dediği gibi olsaydı geleceği de çıkardı. o yüzden fos bir yorumcu bence. karşı tarafla ilgili söylediklerinde biraz haklılık payı vardı (herkese uyan şeyler değildi dedikleri)

Ya bana biraz fazla olumlu yorum yapmış o dönem, ama karşı tarafın düşünceleri hakkında söylediklerini teyit edemedim, o yüzden geçmişe dönüp bakınca merak ettim. Teşekkür ederim cevabın için

Çok olumlu konuşuyor. Olumsuz söylediği bir şey var mı hatırlamıyorum bile. Geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz baya uzun bir yazı yazmıştım. Gelecek tutmadı Tümay'ın, ben sanmıyorum ki Tümay'ın bana bahsettiği kadar adam beni düşünsün sevsin o dönemde. O kadar sevse geri dönerdi çoktan yani

Ben son kez birine şans vermek istiyorum binnazda ama Kemal devrim veya Serkan batu arasında kaldım sizce sizin önerebileceginiz biri var mı ?
Hiç baktırmadıysan serkan batu bence. Son falları pek çıkmadı ama ilk falını birebir yaşamıştım. Kemal devrime seneler onca çok baktırdım, hiç mi tutmaz bir kelimesi bile.. ki o zamanlar online olduğunda anında dolan falcılardandı. Çok boş yorumları benim fikrim..

Kahve mi yoksa tarot mu baktırmıştınız?

Bana da biraz fazla geldi. O dönem öyle inanmak istemişim sanırım çok dikkat etmemiştim. Ama geriye dönüp bakınca niye bu kadar pembe dedim, teşekkürler cevap için

Hadi ya zaten çok umutlarla gitmiyorum ama önerebileceğiniz biri var mı ?
Yüzlerce fal baktiran birisi olarak kimsenin söylediğini yaşamadım eski dallarıma baktığımda sadece 3 yıl önce telwede birisin söylediklerini harfi en yaşamışım ismini söylememe gerek yok çünkü artık sitede değil ne fal sepet .fal alemi.bir yolun var sitesi ve binnaz abla hepsi fos belki anda iyi geliyor ama dediklerinin hiç biri olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…