- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Zisan Isik nasil sizce?
Sesi çok etkileyici, mantıklı mantıklı konuşur. Anlık iyi gibi gelir ama analizleri iyi olduğu için. 2 defa baktırdım geçmişte. Gelecek tutanı görmedimBende merak ediyorum kendisini ama çok pahalı 200 TL
kendisine baktirmistim diye hatirliyorum uyelik bilgilerimi hatirlarsam eger girer bakar iketirim size. eger hala duruyorsa falnsepetinde misirli talia vardi tarot baktirmis cok memnun kalmistim onerebilirim baktirdigim tum falcilar icerisinde onuZisan Isik nasil sizce?
Soylediķleri çıktımıkendisine baktirmistim diye hatirliyorum uyelik bilgilerimi hatirlarsam eger girer bakar iketirim size. eger hala duruyorsa falnsepetinde misirli talia vardi tarot baktirmis cok memnun kalmistim onerebilirim baktirdigim tum falcilar icerisinde onu
anlikta cok basariliydi incelikle bunu soyleyebilirim. bir hastanizin oldugunu, baktiridgim kisiye yonelik hayatinda biri oldugunu aklinin hala bende oldugunu ama neler yaoarsam onun hayatina tekrar girebileecgimi soylemisti sonrasinda o kisiyle konustugumda bire bir aybi seykeri duydum. tabii ben cok memnun kalmistim sadce baktiginda inanilmaz bir agirlik oldu izerimde enerjimi emdi sanki biraz :)Soylediķleri çıktımı
misirli talia icin soyluyirum bu arada bunkari ben en az 100 kisiye baktirmisimdir aklimda sadece talia kaldi oyle soyleyeyimSoylediķleri çıktımı
sanmıyorum. iki kez baktırmıştım ilkinde iyi olduğunu düşünmüştüm. uzun zaman oldu ona baktıralı ama gelecek çıkmadı. anlıkta dediği gibi olsaydı geleceği de çıkardı. o yüzden fos bir yorumcu bence. karşı tarafla ilgili söylediklerinde biraz haklılık payı vardı (herkese uyan şeyler değildi dedikleri)Kızlar Tumay Cennet hakkında çok konuşuldu ama ben bi daha sormak istedim geçmiş fallarıma bakınca. Ne dersiniz olumlu olumsuz herşeyi söylüyor mu sizce? Anı veya karşı tarafın düşüncelerini tutarlı söylüyor mu?
çıkmadıZisan Isik nasil sizce?
asla değmezBende merak ediyorum kendisini ama çok pahalı 200 TL
Ya bana biraz fazla olumlu yorum yapmış o dönem, ama karşı tarafın düşünceleri hakkında söylediklerini teyit edemedim, o yüzden geçmişe dönüp bakınca merak ettim. Teşekkür ederim cevabın içinsanmıyorum. iki kez baktırmıştım ilkinde iyi olduğunu düşünmüştüm. uzun zaman oldu ona baktıralı ama gelecek çıkmadı. anlıkta dediği gibi olsaydı geleceği de çıkardı. o yüzden fos bir yorumcu bence. karşı tarafla ilgili söylediklerinde biraz haklılık payı vardı (herkese uyan şeyler değildi dedikleri)
Çok olumlu konuşuyor. Olumsuz söylediği bir şey var mı hatırlamıyorum bile. Geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz baya uzun bir yazı yazmıştım. Gelecek tutmadı Tümay'ın, ben sanmıyorum ki Tümay'ın bana bahsettiği kadar adam beni düşünsün sevsin o dönemde. O kadar sevse geri dönerdi çoktan yaniKızlar Tumay Cennet hakkında çok konuşuldu ama ben bi daha sormak istedim geçmiş fallarıma bakınca. Ne dersiniz olumlu olumsuz herşeyi söylüyor mu sizce? Anı veya karşı tarafın düşüncelerini tutarlı söylüyor mu?
Hiç baktırmadıysan serkan batu bence. Son falları pek çıkmadı ama ilk falını birebir yaşamıştım. Kemal devrime seneler onca çok baktırdım, hiç mi tutmaz bir kelimesi bile.. ki o zamanlar online olduğunda anında dolan falcılardandı. Çok boş yorumları benim fikrim..Ben son kez birine şans vermek istiyorum binnazda ama Kemal devrim veya Serkan batu arasında kaldım sizce sizin önerebileceginiz biri var mı ?
Kahve mi yoksa tarot mu baktırmıştınız?Hiç baktırmadıysan serkan batu bence. Son falları pek çıkmadı ama ilk falını birebir yaşamıştım. Kemal devrime seneler onca çok baktırdım, hiç mi tutmaz bir kelimesi bile.. ki o zamanlar online olduğunda anında dolan falcılardandı. Çok boş yorumları benim fikrim..
Bana da biraz fazla geldi. O dönem öyle inanmak istemişim sanırım çok dikkat etmemiştim. Ama geriye dönüp bakınca niye bu kadar pembe dedim, teşekkürler cevap içinÇok olumlu konuşuyor. Olumsuz söylediği bir şey var mı hatırlamıyorum bile. Geçmiş mesajlarıma bakabilirsiniz baya uzun bir yazı yazmıştım. Gelecek tutmadı Tümay'ın, ben sanmıyorum ki Tümay'ın bana bahsettiği kadar adam beni düşünsün sevsin o dönemde. O kadar sevse geri dönerdi çoktan yani
İkisine de kahve baktırdımKahve mi yoksa tarot mu baktırmıştınız?
Teşekkür ederim yarın serkana baktırıcam o zaman :)İkisine de kahve baktırdım
Serkan batu ya 4 ay içinde iki kez baktirdim ikiside patladiTeşekkür ederim yarın serkana baktırıcam o zaman :)
Memnun kalırsınız inşallah. Bu arada sadece ikisi arasında tercih yapacağınız için serkan batu dedim. Yoksa önerebileceğim online kahve falı yorumcusu yokTeşekkür ederim yarın serkana baktırıcam o zaman :)
Hadi ya zaten çok umutlarla gitmiyorum ama önerebileceğiniz biri var mı ?Serkan batu ya 4 ay içinde iki kez baktirdim ikiside patladi
Yüzlerce fal baktiran birisi olarak kimsenin söylediğini yaşamadım eski dallarıma baktığımda sadece 3 yıl önce telwede birisin söylediklerini harfi en yaşamışım ismini söylememe gerek yok çünkü artık sitede değil ne fal sepet .fal alemi.bir yolun var sitesi ve binnaz abla hepsi fos belki anda iyi geliyor ama dediklerinin hiç biri olmadiHadi ya zaten çok umutlarla gitmiyorum ama önerebileceğiniz biri var mı ?