Binnaz Abla

Kizlar selam, binnazda yada telwede onerisi olan var mi? Fal sepetinin tamamini defalarca denedim orda kalmadi bile secenek.
Telwede moledro ve medyumçetin özellikle medyumçetin ama bende bugün çıktı aylar önce dediği şey ama öyle yüzde yüz bilmelerini beklemeyin moledro sanırım herkese aynı şeyi diyormuş bakalım size ne dicek benim şu an favorilerim arasında birde medyumçetin var hepsi olmasada bazıları çıktı

Medyum cetinin ilk fali bende cikti. Sonra ben abartip bi 4 kere daha baktirdim. Sonun ikisi tamamen alakasizdi. Cok farkli konustu. Moledroya da baktirdim ama cok ozel bi sey demedi.

Medyum cetinin ilk fali bende cikti. Sonra ben abartip bi 4 kere daha baktirdim. Sonun ikisi tamamen alakasizdi. Cok farkli konustu. Moledroya da baktirdim ama cok ozel bi sey demedi.
Tuhaf bir adam bu medyumçetin ayda bir senede bir gitmek lazım sanırım çıkması için ama öyle ağır bakıyorki kendimi camdan aşağı atasım gelmişti bir keresinde öyle alaycıydı öyle sert yazmıştıki kendimi çok küçük gördüm yeni yeni toparlıyorum tekrar gitmeye cesaretim yok

Ayyy bana baktigi ilk falda oyleydi. Neye ugradigimi sasirmistim. Gercekten cok sert ifadeleri var. Baya okuyup okuyup sinirlenmistim. Sonra dediklerinden yola cikip stalk yaptim ve malesef dogru oldugunu ogrendim. Sonra tekrar tekrar fal attim cetine iyice bambaska seyler soylemeye basladi alakasizlasti

Hangi sitedeler acaba?

Sitede değil öyleyse
Ritaya daha evvel de baktırdım yemi dönemde de baktırdım noooo. Kısmen yakaladığı şeyler vardı eskiden ki tamamen çıkmasa da eh iştelikti ama artık ağız aramaya filan başlamış resmen ağzımdan laf alıp baktı çok berbattı ve anı bile bilemedi. Olumsuzdu bi kadın ve zaten önceki falıyla da çelişti ben söyledim önceden böyle dememiştiniz diye kıvırdı

Bu kadar olumsuz konuşup milletin morali bozulmaz, doğru çıksa bişey denilen de Allah onu ıslah etsin. Hoş piyasada hangi falcının dediği çıkıyor ki orası muamma al birini vur ötekine morundayız olumlusu da çıkmıyor bir çok falcının

Kızlar bir şey sorucam. Yeşil Çingene'ye fal baktırıp olumsuz yorum aldıktan sonra sonucu olumlu olan oldu mu hiç? Ya da evlenemezsiniz deyip evlenen oldu mu çok merak ediyorum. Hani Çingene olumsuz dedi, olumlu olacak sandım ama sonra yine olumsuz oldu diyenini çok okudum bu sitede ama yok ben adamla evlendim bile diyen var mı çok merak ediyorum . Bana evlilik uyumu yok ama belki olabilir dedi Allah izin verirse, siz oldurmak için ille bir çabaya girerseniz... Gülüyorum şimdi, nasıl iş bu diye. Paylaşırsanız sevinirim.

forumda bir kişinin yazdığını hatırlıyorum evlilik uyumu yok demiş yeşil çingene evlenmişler

Çingeneye kalsa 2021in ilk 6 ayı ben felaketler üstüne felaket yaşayacaktım. Benimkiyle kesin olarak bu 6 ayda toparlanma ihtimali yoktu, 2020nin sonundan itibaren başkasıan gidecekti hatta. Bu 6 ayı da atlatabilme ihtimali aşırı azdı( buda falın sonunda hep bi ucu açıklık bırakıyor ya, orada demişti), kesin olarak bir daha barışma olmayacak şekilde bitirecektik. Benim için çok zor geçecekti bi 6 aydı. Ama öyle olmadı tam tersi oldu:)

Ya bana da hani Allah izin verirse dedikten sonra bir de not düşmüş zaten olmayacak diye. Hem yuvarlamış hem de olmayacak demiş. Neyse adamla henüz evlenme derdinde değilim zaten ama yavaş yavaş anlıyorum iyi falcı anı çok iyi görüp geleceğe dair yorum yapabilen ve kesin konuşmayan falcı. Sağolun kızlar bu arada :)

Kizlar selam. Binnazda oneriniz var mi?
Epey birilerini denedim bu hafta ama bi tatmin olamadim. Son bi oneriniz olur mu

Deneyimler
melisa duru ( dedikleri cıkmadı pembeler ve olumsuzlar dahil),
rengin korel ( canlı falda süre bitene kadar mık mık ediyor genel yüzeysel süre bitiyor sorular kalıyor tekrar kredi al gel diyor asla begenmedim.
Vesile başak dediklerinin vadesi var
Sade arıkan telefonla baktırdım tavsiye verdi kapattı yazık oldu
Elif gürbüz fena değil genel anda ama verdigi tarihten 2 ay geçmiş
Kemal devrim tatlı biri ancak verdigi tablo biraz pembe geldi ask konusunda harf verdigi yeni kisi geldi hakkaten ama istemiceksin eskisiyle barısma var falan dedi zor biraz ama ne diyim..
Atiye dağdelen kadın özenli baktı süre ve para odaklı değildi ilgilendi dediklerinin vadesi var

daha önceki canlı fallar dısında bakıyorumda geçmişe hepsi beni evlendirmiş üzerine bide cocuklu yapmıs

Kizlar selam. Binnazda oneriniz var mi?
Epey birilerini denedim bu hafta ama bi tatmin olamadim. Son bi oneriniz olur mu
Bende yüz farklı kişiye baktırmısımdır ama bir tane adam akıllı tavsiye edebileceğim biri yok bence herkesin yoktur .. bi durak sancaktaroglunu sevmiştim biraz cok cevrimiçi olmuo bir ona 100 üzerinden 70 verebilirm günü gününe tarihi çıkmıstı ve exin o gün bana sölecegine nerde buluscagımıza dair cok detaylıydı evlilik vs beklersen olur seklinde konustu ama bir sekilde olmadı benim iş .. çok artmış fiyatlar bunun sonu yok en iyisini bulana kadar ocağımıza incir agacı dikilicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…