Binnaz Abla

Valla ben dediğini yaşadım sırayada girdim falda attım yine ama sinir oluyorum insanlar beklemek zorunda değil en azından bir mesaj at de ki işim var müsait değilim bugün bakamicam de sürekli elim telefonda Bi de gandal da bana bu ay sonuna kadar bir süre verdi bakalım olacakmı hayatyolu mu hayatlı bişey gelmiş telveye onu hiç beğenmedim canım balım peteğim mıç mıç ahhhh ahhh canım ersan abim o olsaydı ne medyum çetin kalırdı ne moledro gelmez o adam artık burayı takip ediyolarsa ersan diye açarlar bir profil ama yemeyin şimdiden diyorum o adam gelecek olsaydı gitmezdi keşke numarasını bişeyini alabilseydim 5 liralık mucizeydi adam ya

Aaaaaaaaa bu arada ben sinem Okçu ve Hayriye taşa da fal baktırdım
Sinem Okçu patladı 20 dakikalık şeye 150 TL verdim dediklerinin tam tersi çıktı Hayriye taş çok yavaş bakıyor 2 soruda daha süre bitti 20 dakika bile olmadı üstelik katina falı baktırdım mine diye birine çıkmasını bekliyorum YouTubeden buldum bunlarıda

Canim.sen nasıl 5.sıradasın şimdi moledroya baktım sistemde 1 tane falı gorunuyor

Moledroyu övmeye gör hemen fiyat arttırıyo

Kızlar siz bu bahsettiğiniz kişiye ne baktırdınız ? Ben aylar önce baktırmışım 50 kredilik ama dedikleri sıfır ve çıkmamış merak ettim

Kızlar siz bu bahsettiğiniz kişiye ne baktırdınız ? Ben aylar önce baktırmışım 50 kredilik ama dedikleri sıfır ve çıkmamış merak ettim
Kahve atmıştım ve durumu bilmişti aslında yok öyle bişey dedim ama sonradan öğrendim ki aynen dediği gibiymiş herşey şimdide sıra oluyo beklemek istemiyorum fal gönderip gönderip iptal ediyorum çok bekletiyo buna çare bulmalı yada mesaj atmalı o da yok o da yok ama Allah var iyi baya iyii

Hayriye Tas nekadar istiyor?

Medyum Namasteye baktırıp çıkan var mı kızlar?
İyi bir tarot okuyucusu diye yorumları görünce tarot baktırmıştım ama çıkmadı. Bir de falın başında enerjiler sürekli değişir, şimdi seçtiğin kartı 5 dk sonra seçemezsin işte bu da enerjilerin değiştiğinin göstergesidir falan demişti. Fal çıkmazsa ben bilememiş olmam enerji değişmiştir demek istedi sanırım :)

moledroya baktırmışım önceden. falını okudum. 3 aylık bir süreç ve ilkbahar dönemini vade olarak vermiş. Faldan beri 4 ay geçti herhangi bir şey olmadı. Bana da çıkacak gibi gelmiyor. Söyledikleri herkese uyabilecek şeylerdi. sen çok değer vermişsin hep verici taraf olmuşsun falan demiş. Fena değildi 40 krediye denenebilir yine de. Ama bana kalırsa falı çıkmayacak bilginiz olsun dedim vadesi de dolmuş sayılır.

Aynı şeyleri banada söyledi 4 ay vade verip ilkbahar başları dedi ve ayrıca sen çok fedakarlık etmişsin dedi ??kelimesi kelimesine aynı ben ocak ayında baktirmisim vadesi doldu sayılır anda iyi gibi geliyor insana tesbitleri ile ama şimdi anladım ki herkese uyacak yorum yapıyor bir daha moledro ya gitmem

Dediği şeyleri yaşamışım aslında haberim bile yokken çok sonraları dank etti bana bilemedim belki tesadüftür ama yeni bakım yaptırdım bende sıraya girmiştim verdiği vade tutarmı bilmiyorum ama bazen iyi gelmesi bile yeterli oluyor bana pek iyi gelecek şeyler yazmadı ama olsun bende gitmem diyodum yine gittim belki tesadüftür reklamcı değilim yanlış anlaşılmasın sadece iyimser yaklaşmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…