- 23 Şubat 2021
- 157
- 85
Hangi uygulamadan baktıracaksınızFala ara vermiştim ama bir yolun varda yüzde 50 indirim var
önerdiğiniz birileri var mı kızlar
daha önce serkan teke kahve baktırmıştım ama vadesi daha dolmadı
Bu arada aramızdaki tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
bir yolun var sitesindenHangi uygulamadan baktıracaksınız
Aaa onu ilk defa duyuyorum bilmiyorumki bende indireyim onubir yolun var sitesinden
mobil uygulaması var mı bilmiyorum
İnşallah sizinkide çıkarBakalim vade verdi temmuz ortasinaondan önce vade veren tarot_online hanfendi haftaya biseyler olacakmis bakalim bekliyorum (hic sanmiyorum olacagini)
cnm sana ikinci kişiyle alakalı bir şey demiş miydi moledroDediği şeyleri yaşamışım aslında haberim bile yokken çok sonraları dank etti bana bilemedim belki tesadüftür ama yeni bakım yaptırdım bende sıraya girmiştim verdiği vade tutarmı bilmiyorum ama bazen iyi gelmesi bile yeterli oluyor bana pek iyi gelecek şeyler yazmadı ama olsun bende gitmem diyodum yine gittimbelki tesadüftür reklamcı değilim yanlış anlaşılmasın sadece iyimser yaklaşmaya çalışıyorum
Demiştide ben inanmamıştımcnm sana ikinci kişiyle alakalı bir şey demiş miydi moledro
Oluyor aslında öyle şeyler bazılarına uyan bazılarına uymuyor bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum herkes kendisi denesin ama öyleymiş gerçekten birkaç kişiyemi denk geldi bilemedim benzer hayat hikayelerimizde olabilir gerçi ayyy çokmu iyimserim bilemedim kimseyi ekmeğinden etmek istemiyorum bunu okuyanlara sözüm şu bize çıkmamış olabilir ama size çıkmayacağı anlamına gelmez fal falcı bu sonuçta o yada bu kim olursa olsun denemeden karar vermeyin ortadan gideyim dedim reklam yapmıyorum amaMoledro banada sen çok değer vermişsin bu ilişkide çabalaym taraf senmişsin felan demişburda okuyunca baktımda tekrar yoruma ilerisi için dediğide herkese uyar birşeymiş o yüzden bende çıkmamış
Evet o sitede öyle bir şey ben de fark ettim. Yargıcın ve Serkan TEK’in fallarında ki aynı cümleleri yazmışlardıBiryolunvarda birbiriyle bağlantılı ne kadar çok falcı varmış ya. Aylar önce Serkan Tek'e attığım faldaki cümleler bugün başka falcıyla geri döndü bana. Yazım şekilleri de hep aynı "yapması var, etmesi var..." tarzında. Dün indirim var diye baktırayım dedim ama pişman oldum.
Evet bence de ama insan biraz profesyonel olur fikri çaldın cümleyi çalma bari aynen. Hem sana kim dedi ki adamın tutturduğunu bi dön de tarihe bak o fala ne zaman baktırmışım köprünün altından ne sular akmış Allahım yaaEvet o sitede öyle bir şey ben de fark ettim. Yargıcın ve Serkan TEK’in fallarında ki aynı cümleleri yazmışlardıBence önceki falları okuyorlar.
Senin uzdugunun farkında, inatçı falan dedi mi karşı taraf içinMoledro banada sen çok değer vermişsin bu ilişkide çabalaym taraf senmişsin felan demişburda okuyunca baktımda tekrar yoruma ilerisi için dediğide herkese uyar birşeymiş o yüzden bende çıkmamış
Bana dedi keçi gibi inatçı hayret ya aynı fallarımız yok çok fedakarlık yapmışsın çok değer vermişsin oda sevmiş ama çok inatçıSenin uzdugunun farkında, inatçı falan dedi mi karşı taraf için
Aaaa nasıl aa banada demişti aynısınıBana dedi keçi gibi inatçı hayret ya aynı fallarımız yok çok fedakarlık yapmışsın çok değer vermişsin oda sevmiş ama çok inatçı
çok fazla emek verdiğini çok fazla çaba gösterdiğini simgeliyor. Ve bunca emeğin, çabanın. Sabrın ve zamanın boşa gittiğini düşünmek seni mutsuzluğa karamsarsızlığa...MOLEDRO herkese aynı falı atmisKECI GIBI nedense hep karsu taraf inatçı..Senin uzdugunun farkında, inatçı falan dedi mi karşı taraf için
Aynı cümleyi yazmış bana da. Büyük ihtimalle gerisi de aynıdır...çok fazla emek verdiğini çok fazla çaba gösterdiğini simgeliyor. Ve bunca emeğin, çabanın. Sabrın ve zamanın boşa gittiğini düşünmek seni mutsuzluğa karamsarsızlığa...MOLEDRO herkese aynı falı atmisKECI GIBI nedense hep karsu taraf inatçı..
Bence MOLEDRO nün maskesi düştü artık herkese uyacak fallarla uyutmuş bizi
Acaba aynı cümle kalıplarınımı kullanıyor dicemde bilemedim Herkesede bu denmezkiAynı cümleyi yazmış bana da. Büyük ihtimalle gerisi de aynıdır...
Aramayan birisine elbette INATCI diyecek ayrıca herkes kendisinin FEDAKARLIK yaptığını düşündüğü için fallar herkese uyuyor iste tamamen şablonAcaba aynı cümle kalıplarınımı kullanıyor dicemde bilemedim Herkesede bu denmezki
Arzu bacıya hiç bakım yaptırdınızmı beni bekletti bekletti sonra iade etti canlıya gel dedi kredi yükledim canlıya gittim 20 dakikada orda bekletti bende saydım sövdüm çıktım bu aralar neden tahammülsüzüm anlamadım ama ne bilim saygısızlık gibi geliyo herkeste çok memnun bironu denemedim bide böyle tatlımlı konuşanlardan hiç hoşlanmıyorumAramayan birisine elbette INATCI diyecek ayrıca herkes kendisinin FEDAKARLIK yaptığını düşündüğü için fallar herkese uyuyor iste tamamen şablon