Simdi hatirladim. Bir uye cok rahatsiz etmisti herkesi ve her seye begenme tusu degil dislike tusuna basiyordu, bu da bir cesit taciz gibi gercekten cok rahatsiz ediciydi yani gozardi tusu var ama en azindan gozardi edilen kisinin her seyi yasaklansa cok iyi olur, mesela ben o kisinin dislike attigini da goremeyeyim boyle bir sey yapilabilir mumkunse.
Elfin Demet e genel olarak baktıran biri olarak ( baktığında çıkan bişey yok fakat,6 aydan önce bişey olmayacak dedi ve gerçekten hiçbirşey olmadı. Yani diğer falcıların hiçbir dediği tutmadığı için elfin tuttu dediğim tek nokta. Yoksa onunda tutan bişeyi olmadı.) Aslıhan Yılmaz a baktırdım, yani etkilenmedim, olumsuz konuştu, konuşma olur ama evliliğe gitmez vs dedi, klasik harf verdi falan. Neyse elfin Demet e gereksiz mi güveniyorum bilmiyorum, deneyimlerinizi merak ediyorumKızlar benim durumumda değişiklikler oldu. Bilen falcılar doğa dan, aslıhan yılmaz ve vadesi tutmasa da elfin demet oldu. Falsepetinde kimi sorsanız patladı diyebilirim. Aslıhan yılmaz baya baya yakın anlattı. Tam süreci %100 bilen kimse olmuyor ne yazıkki. Senelerdir baktırdığım onlarca hatta yüzlerce faldan tek söyleyebileceğim bu
Ben hep bir şekilde yaşadım onun söylediklerini ama falcı sonuçta kimisine uyan kimine uymuyor. Merak ettiğiniz isimleri forumda aratmanızı tavsiye ederimElfin Demet e genel olarak baktıran biri olarak ( baktığında çıkan bişey yok fakat,6 aydan önce bişey olmayacak dedi ve gerçekten hiçbirşey olmadı. Yani diğer falcıların hiçbir dediği tutmadığı için elfin tuttu dediğim tek nokta. Yoksa onunda tutan bişeyi olmadı.) Aslıhan Yılmaz a baktırdım, yani etkilenmedim, olumsuz konuştu, konuşma olur ama evliliğe gitmez vs dedi, klasik harf verdi falan. Neyse elfin Demet e gereksiz mi güveniyorum bilmiyorum, deneyimlerinizi merak ediyorum
Elfin Demet genelde ve sonucta iyidir (maksimum 6 aya kadar) ama detayda soyledikleri olmaz genelde. Ilk falinda karsi tarafin soyleyecegi cumle tarzini yani kuracagi cumleyi bile bilmisti ama ondan sonraki fallarda soyledigi detaylar hic cikmadi. 6 aya kadar bir gelisme olmaz diyorsa olmuyor gercekten veya bir sey olacak diyorsa o sekilde oluyor ona 6 ayda bir defa baktirmak yeterli o yuzden.Elfin Demet e genel olarak baktıran biri olarak ( baktığında çıkan bişey yok fakat,6 aydan önce bişey olmayacak dedi ve gerçekten hiçbirşey olmadı. Yani diğer falcıların hiçbir dediği tutmadığı için elfin tuttu dediğim tek nokta. Yoksa onunda tutan bişeyi olmadı.) Aslıhan Yılmaz a baktırdım, yani etkilenmedim, olumsuz konuştu, konuşma olur ama evliliğe gitmez vs dedi, klasik harf verdi falan. Neyse elfin Demet e gereksiz mi güveniyorum bilmiyorum, deneyimlerinizi merak ediyorum
Siz kahvemi baktiriyosinuz?Elfin Demet genelde ve sonucta iyidir (maksimum 6 aya kadar) ama detayda soyledikleri olmaz genelde. Ilk falinda karsi tarafin soyleyecegi cumle tarzini yani kuracagi cumleyi bile bilmisti ama ondan sonraki fallarda soyledigi detaylar hic cikmadi. 6 aya kadar bir gelisme olmaz diyorsa olmuyor gercekten veya bir sey olacak diyorsa o sekilde oluyor ona 6 ayda bir defa baktirmak yeterli o yuzden.
Merhaba bi gelisme oldumu? Mayis yazmisinizdaSelam canım binnaz abla da zişan, zümra,mert göktürk, elfin, tümay, maya demir hepsine baktirdim. Coğunun vadesi mayısın 2. Haftasına kadar. En yakın vade veren mert göktürk. Mayıs da detaylı bi sekilde açıklarım. Cünkü zor bi süreçte malesef herkese baktirdim maddi bitiğim suan zaten. Bilgilendiricem herkesi ki herkes düşmesin
Hep Katina baktirdim, Katina'da kartlara cok hakim ilk zamanlarda sadece Katina bakiyordu zaten.Siz kahvemi baktiriyosinuz?
Malesef yokKızlar binnazda 60 TL'ye kadar güzel özenli bakan falcı var mı? Tarot katina tercihim ama kahve de olur , fiyatlar çol yüksek ya
Teşekkür ederim. Genelde belirttiğim fiyata yeni falcılar bakıyor, onlardan birini denicem sanırımMalesef yok80 liraya çıkarsanız Aslıhan var galiba.
Bu benim de basima geldiBu arada Elfin konuşulmuş daha önce söylemiştim yine yazıyıö bendeçünkü 300 lira yani çok çok abartı o para
Elfin bana aklında tek sen varsın sen özelsin dediği aylarda adamın baaşkasıyla görüşmesi iliişkisi varmış bu 1
2. Vadeleri çıkmadı geçen yıl döner dediği tarihlerden 1 yıl geçti
Merhaba. Mayıs 2. Haftasından sonra gelişme olucak dedi bütün baktirdiklarim. Bugüne kadar tekrar attıklarımda oldu. Anlık durum olarak zişan, melisa asya, tumay cennet, elfin bunlar cok iyiydi. Elfine dün tekrar attim hepsi ısrarla dönücek diyor ama ben baya umutsuzum bu konuda. 2 ay oldu ses yok her yerden engelliyim. Çıkar mı bilemiyorum.. elfinin sosyal medyayla ilgili ilk baktırdığımda söylediği şeyi yaşadığım icin, tekrar dün baktirdim. Dediğim gibi ısrarla hepsi dönüş gördü. Maya demir, ares levi, mert göktürk, umut ışık, kemal devrim. Bunlar erken tarih verip patlayanlarMerhaba bi gelisme oldumu? Mayis yazmisinizda
Şevdar çok baktırdığım birisiydi ama dönüp baktığımda parama acıyorumKızlar bu arada şevdara ilk kez baktırdım. Olumsuzu da söyler yazılmıştı burda, bana çok gerçekci geldi yorumları nedense güven verdi. İnsallah ön görüleri gerçekleşir. Onun verdiği tarih 27 /28 mayıs 7 haziran 17 haziran. Bu arada cafeler kapanmadan önce taksimde rozaya gittim ona seneler önce gidiyodum söyledikleri cıkıyodu. Oda 1 haziran net dönüş dedi ama dediğim gibi benim cok da umudum yok ne yalan söyliyim.
Bu benim de basima geldiolumlu Konusup olumsuz sonuclandi. Enerji meselesi sanirim. Begenen de cok
AsMalesef yok80 liraya çıkarsanız Aslıhan var galiba.
ayyy kalan umudumu da bu mesajla cöp ettin pesŞevdar çok baktırdığım birisiydi ama dönüp baktığımda parama acıyorumbana hiç çıkmadı dedikleri hatta o an farketmemişim ama aylar sonra dönüp dinlediğimde çok saçma gelmişti sadece arkadaş gibi beni desteklemiş yazdıklarınız arasında hepsine baktırmıştım zamanında. Aralarında bitek tumay iyi diyebilirim ama onada çok gidince aklında kalıyor diye tekrara dönüyor
Elfin olumsuzda iyi galiba, olumsuz ne dediyse yasadim cunku :)Bu benim de basima geldiolumlu Konusup olumsuz sonuclandi. Enerji meselesi sanirim. Begenen de cok