- 4 Eylül 2017
- 479
- 228
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana çıktı süreç, sonuç dediği gibi olduMerhaba arkadaşlar fal sepeti ALEX se sidenen gitmiş yönetime sordum.onayladi alexsin falları çıkan varmı acaba
Vadesi tutuyor mu canım bana 3 ay önce çok pembe bir fal bakmıştıbana çıktı süreç, sonuç dediği gibi oldu
Kızlar binnazda 60 TL'ye kadar güzel özenli bakan falcı var mı? Tarot katina tercihim ama kahve de olur , fiyatlar çol yüksek ya
Milena Özkaya var 500 krediden bakıyor. Denk gelirseniz 3oo den baktığı da oluyor. 3000 krediden baktırdığım çoğu üyeden daha çok verimaldığımı söyleyebilirim...Kızlar binnazda 60 TL'ye kadar güzel özenli bakan falcı var mı? Tarot katina tercihim ama kahve de olur , fiyatlar çol yüksek ya
Alexe ben baktırmıştım eskidenMerhaba arkadaşlar fal sepeti ALEX se sidenen gitmiş yönetime sordum.onayladi alexsin falları çıkan varmı acaba
Fal sepetindeki yorumcular da çok kötü binnazda en azından 1-2 varBinnazda artık tanıdığım kimse baktırmıyor zaten kolay kolay. Kimseyede önermiyorum artık ne indirim var ne ilgi. Falsepeti o konuda 1000 basar :) anneler gününde yalandan bi indirim yaparlar sonra bişey yok. O günde yorumcular ya girmez ya pahalı olur
Ne yazık ki bana Şevdar sonuç olarak çıkmadı. Elfin’e bir kere gittim , sonucu tam ters oldu söylediği gibi olmadı.Kızlar bu arada şevdara ilk kez baktırdım. Olumsuzu da söyler yazılmıştı burda, bana çok gerçekci geldi yorumları nedense güven verdi. İnsallah ön görüleri gerçekleşir. Onun verdiği tarih 27 /28 mayıs 7 haziran 17 haziran. Bu arada cafeler kapanmadan önce taksimde rozaya gittim ona seneler önce gidiyodum söyledikleri cıkıyodu. Oda 1 haziran net dönüş dedi ama dediğim gibi benim cok da umudum yok ne yalan söyliyim.
Moledroyu övmeye gör hemen fiyat art
çıkmadı bana. yorum yaparken de ismimi falan yanlış söylemişti beğenmemiştim.Medyum Namasteye baktırıp çıkan var mı kızlar?
Bana 2. Falı çıktı ama tarotta iyi. İlkinde kahve atmıştım, sonuncuyu hiç söylemek istemiyorumSorduğum 2 kişiyi birbirine karıştırdı ve bunu soru kısmına yazınca sen ona göre çevir işte yorumu dediMedyum Namasteye baktırıp çıkan var mı kızlar?
Ve insanlarıda günlerce bekletiyo çok işin varsa iade et ne bekletiyosun en son 5. Sıradaydım 1 gün geçti hala 5 te kaldım girip çıkıyo bakmıyo fal bakmak ne kadar zor olabilir ki bakamicak durumdaysan iade et kimse günlerce beklemek zorunda değil kredim elimde kaldı kartıma da geçiremiyorum geri sen zaten buranın doğrucu davudusun tavrın sert olsada harbi kadınsın senin gibi bikaç hanım daha var böyle o zamanlar ne kadar sert kadın ya diodum cidden hakkınızı helal edin yaAynen ben aylar önce burda Moledroya baktirdim beğendim dedim anında fiyatını yükselti.. kendisi burayı sürekli takip ediyor sonra ben yine burdan durumun cirkinligini yazınca fiyatını cekmisti
Sağol canım ama yiğidi öldür hakkını ver moledro telwede iyi olan bir kaç falcidan birisi detaylı bakıyor moledronun profiline baktigim zaman sürekli 4 veya 5 fal mutlaka vardır söylediğini yaşamadım.henuz ama detaylarda iyidirVe insanlarıda günlerce bekletiyo çok işin varsa iade et ne bekletiyosun en son 5. Sıradaydım 1 gün geçti hala 5 te kaldım girip çıkıyo bakmıyo fal bakmak ne kadar zor olabilir ki bakamicak durumdaysan iade et kimse günlerce beklemek zorunda değil kredim elimde kaldı kartıma da geçiremiyorum geri sen zaten buranın doğrucu davudusun tavrın sert olsada harbi kadınsın senin gibi bikaç hanım daha var böyle o zamanlar ne kadar sert kadın ya diodum cidden hakkınızı helal edin ya