Binnaz Abla

Merhaba arkadaşlar fal sepeti ALEX se sidenen gitmiş yönetime sordum.onayladi alexsin falları çıkan varmı acaba

vade vermemişti bana. ama o dönemki ilişkim için atmıştım. bana şöyle demişti, seni bırakmaz ama sen onu bırakırsın, şunlar şunlar olacak, sizin karakterleriniz farklı ama bırakıcaksın sonunda bunalıcaksın demişti. bu yorumu ağustosta alıp şubatta ayrıldım. alexin dediğine gelmemek için çok yol değiştirmiştim. ayrılmak istemiyodum aslında. ama döndüm dolaştım onun dediğini yaptım. o dönem çok aşık olduğumu düşündüğüm için yorumuna 1 vermiştim. ama çıktı
Alex anlaşılması zor bir yorumcu bana göre. baktı mı tam bakıyor, bakmazsa da tavsiyeyle yapıştırıp gidiyor. bu arada karşımdakinin karakterini yalnızca iki cümleyle ifade eden ve tam tutturan biri.

Sağ canım..ben şubat ayında Baktirdim kesin barışacaksınız ve kısa bir zaman içersinde dedi değişen bir şey yok..siteye girdim fakat pasif siteye sordum.ayrilmis oradan bekleyip göreceğim cokpembe bir falci o zamanda inanmamistim

Kızlar binnazda 60 TL'ye kadar güzel özenli bakan falcı var mı? Tarot katina tercihim ama kahve de olur , fiyatlar çol yüksek ya
Kızlar binnazda 60 TL'ye kadar güzel özenli bakan falcı var mı? Tarot katina tercihim ama kahve de olur , fiyatlar çol yüksek ya
Milena Özkaya var 500 krediden bakıyor. Denk gelirseniz 3oo den baktığı da oluyor. 3000 krediden baktırdığım çoğu üyeden daha çok verimaldığımı söyleyebilirim...

Merhaba arkadaşlar fal sepeti ALEX se sidenen gitmiş yönetime sordum.onayladi alexsin falları çıkan varmı acaba
Alexe ben baktırmıştım eskiden
Gitmiş mi ?
Bana çıkmadı dedikleri
Biraz sorudan yola çıkıp yorum yapıyor bence mantık kuruyor
Çok iyi bir falcı olduğunu düşünmüyorum ama o kadar çöplük ki net onların arasında iyi diyebilirim en azından emeği var

Fal sepetindeki yorumcular da çok kötü binnazda en azından 1-2 var

Ne yazık ki bana Şevdar sonuç olarak çıkmadı. Elfin’e bir kere gittim , sonucu tam ters oldu söylediği gibi olmadı.

Aynen ben aylar önce burda Moledroya baktirdim beğendim dedim anında fiyatını yükselti.. kendisi burayı sürekli takip ediyor sonra ben yine burdan durumun cirkinligini yazınca fiyatını cekmisti
Ve insanlarıda günlerce bekletiyo çok işin varsa iade et ne bekletiyosun en son 5. Sıradaydım 1 gün geçti hala 5 te kaldım girip çıkıyo bakmıyo fal bakmak ne kadar zor olabilir ki bakamicak durumdaysan iade et kimse günlerce beklemek zorunda değil kredim elimde kaldı kartıma da geçiremiyorum geri sen zaten buranın doğrucu davudusun tavrın sert olsada harbi kadınsın senin gibi bikaç hanım daha var böyle o zamanlar ne kadar sert kadın ya diodum cidden hakkınızı helal edin ya

Sağol canım ama yiğidi öldür hakkını ver moledro telwede iyi olan bir kaç falcidan birisi detaylı bakıyor moledronun profiline baktigim zaman sürekli 4 veya 5 fal mutlaka vardır söylediğini yaşamadım.henuz ama detaylarda iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…