Binnaz Abla

Simdi hatirladim. Bir uye cok rahatsiz etmisti herkesi ve her seye begenme tusu degil dislike tusuna basiyordu, bu da bir cesit taciz gibi gercekten cok rahatsiz ediciydi yani gozardi tusu var ama en azindan gozardi edilen kisinin her seyi yasaklansa cok iyi olur, mesela ben o kisinin dislike attigini da goremeyeyim boyle bir sey yapilabilir mumkunse.

tamamda ceza verdik, 3 gün attık 5 gün attık kadın kalktı bana da yapılıyor bu dislike dedim bu hanımefendi kalktı bu ne biçim iş diye girdi konuya. insanların karakterlerine müdahale edemiyoruz ve bunun çözümü yok dedik birde üzerimize yürüdü. Biz daha ne yapalım bizde hem onu hem karşı tarafı siteden attık olay buydu.

Kızlar benim durumumda değişiklikler oldu. Bilen falcılar doğa dan, aslıhan yılmaz ve vadesi tutmasa da elfin demet oldu. Falsepetinde kimi sorsanız patladı diyebilirim. Aslıhan yılmaz baya baya yakın anlattı. Tam süreci %100 bilen kimse olmuyor ne yazıkki. Senelerdir baktırdığım onlarca hatta yüzlerce faldan tek söyleyebileceğim bu🤷‍♀️
Elfin Demet e genel olarak baktıran biri olarak ( baktığında çıkan bişey yok fakat,6 aydan önce bişey olmayacak dedi ve gerçekten hiçbirşey olmadı. Yani diğer falcıların hiçbir dediği tutmadığı için elfin tuttu dediğim tek nokta. Yoksa onunda tutan bişeyi olmadı.) Aslıhan Yılmaz a baktırdım, yani etkilenmedim, olumsuz konuştu, konuşma olur ama evliliğe gitmez vs dedi, klasik harf verdi falan. Neyse elfin Demet e gereksiz mi güveniyorum bilmiyorum, deneyimlerinizi merak ediyorum

Elfin Demet e genel olarak baktıran biri olarak ( baktığında çıkan bişey yok fakat,6 aydan önce bişey olmayacak dedi ve gerçekten hiçbirşey olmadı. Yani diğer falcıların hiçbir dediği tutmadığı için elfin tuttu dediğim tek nokta. Yoksa onunda tutan bişeyi olmadı.) Aslıhan Yılmaz a baktırdım, yani etkilenmedim, olumsuz konuştu, konuşma olur ama evliliğe gitmez vs dedi, klasik harf verdi falan. Neyse elfin Demet e gereksiz mi güveniyorum bilmiyorum, deneyimlerinizi merak ediyorum
Ben hep bir şekilde yaşadım onun söylediklerini ama falcı sonuçta kimisine uyan kimine uymuyor. Merak ettiğiniz isimleri forumda aratmanızı tavsiye ederim

samantha greye attım. İletişimimim olmadığı kişiyi iletişimim varmış gibi anlatmış :KK9:. Çok detaysız bir soru sormuştum

Elfin Demet genelde ve sonucta iyidir (maksimum 6 aya kadar) ama detayda soyledikleri olmaz genelde. Ilk falinda karsi tarafin soyleyecegi cumle tarzini yani kuracagi cumleyi bile bilmisti ama ondan sonraki fallarda soyledigi detaylar hic cikmadi. 6 aya kadar bir gelisme olmaz diyorsa olmuyor gercekten veya bir sey olacak diyorsa o sekilde oluyor ona 6 ayda bir defa baktirmak yeterli o yuzden.

Elfin Demet genelde ve sonucta iyidir (maksimum 6 aya kadar) ama detayda soyledikleri olmaz genelde. Ilk falinda karsi tarafin soyleyecegi cumle tarzini yani kuracagi cumleyi bile bilmisti ama ondan sonraki fallarda soyledigi detaylar hic cikmadi. 6 aya kadar bir gelisme olmaz diyorsa olmuyor gercekten veya bir sey olacak diyorsa o sekilde oluyor ona 6 ayda bir defa baktirmak yeterli o yuzden.
Siz kahvemi baktiriyosinuz?

Selam canım binnaz abla da zişan, zümra,mert göktürk, elfin, tümay, maya demir hepsine baktirdim. Coğunun vadesi mayısın 2. Haftasına kadar. En yakın vade veren mert göktürk. Mayıs da detaylı bi sekilde açıklarım. Cünkü zor bi süreçte malesef herkese baktirdim maddi bitiğim suan zaten. Bilgilendiricem herkesi ki herkes düşmesin 🤣❤️
Merhaba bi gelisme oldumu? Mayis yazmisinizda

Elfin Demeti severdim, geçmişte isabetli yorum yapıp tutturduğu da olmuştu. en son baktırdığımda (şubat yada marttı) anı iyi bilmişti. gelecekle ilgili de o kadar çok emindi ki. zaten o anlığa ancak öyle yorum yapılabilirdi heralde. en geç nisan demişti. mayısa girmişiz :olamaz: çıkmadı yani. ama şöyle bir şey de var; elfinin yorumu üç dört ay sonra da tutabiliyor. bende bir sene sonrakini bilmişti. sonunda dediği olmuştu. yeri ayrıdır o yüzden. ama şimdi çıkacağını sanmıyorum. çıkmasını da istemiyorum zaten. elfin en güvendiğim yorumcuydu. çıkarsa tekrar fallara sarabilirim :olamaz: elfin soran arkadaşlar olunca yazmak istedim. elfin bende çoook sonraki aylar çıkıyordu. vade vermez. verdiği de tutmaz. bende yorumu enteresan oluyor:KK48:

Kızlar binnazda 60 TL'ye kadar güzel özenli bakan falcı var mı? Tarot katina tercihim ama kahve de olur , fiyatlar çol yüksek ya 😢
🍀

Bu arada Elfin konuşulmuş daha önce söylemiştim yine yazıyıö bende 🤣 çünkü 300 lira yani çok çok abartı o para

Elfin bana aklında tek sen varsın sen özelsin dediği aylarda adamın baaşkasıyla görüşmesi iliişkisi varmış bu 1
2. Vadeleri çıkmadı geçen yıl döner dediği tarihlerden 1 yıl geçti

Bu arada Elfin konuşulmuş daha önce söylemiştim yine yazıyıö bende 🤣 çünkü 300 lira yani çok çok abartı o para

Elfin bana aklında tek sen varsın sen özelsin dediği aylarda adamın baaşkasıyla görüşmesi iliişkisi varmış bu 1
2. Vadeleri çıkmadı geçen yıl döner dediği tarihlerden 1 yıl geçti
Bu benim de basima geldi :anneadayı: olumlu Konusup olumsuz sonuclandi. Enerji meselesi sanirim. Begenen de cok

Merhaba bi gelisme oldumu? Mayis yazmisinizda
Merhaba. Mayıs 2. Haftasından sonra gelişme olucak dedi bütün baktirdiklarim. Bugüne kadar tekrar attıklarımda oldu. Anlık durum olarak zişan, melisa asya, tumay cennet, elfin bunlar cok iyiydi. Elfine dün tekrar attim hepsi ısrarla dönücek diyor ama ben baya umutsuzum bu konuda. 2 ay oldu ses yok her yerden engelliyim. Çıkar mı bilemiyorum.. elfinin sosyal medyayla ilgili ilk baktırdığımda söylediği şeyi yaşadığım icin, tekrar dün baktirdim. Dediğim gibi ısrarla hepsi dönüş gördü. Maya demir, ares levi, mert göktürk, umut ışık, kemal devrim. Bunlar erken tarih verip patlayanlar

Kızlar bu arada şevdara ilk kez baktırdım. Olumsuzu da söyler yazılmıştı burda, bana çok gerçekci geldi yorumları nedense güven verdi. İnsallah ön görüleri gerçekleşir. Onun verdiği tarih 27 /28 mayıs 7 haziran 17 haziran. Bu arada cafeler kapanmadan önce taksimde rozaya gittim ona seneler önce gidiyodum söyledikleri cıkıyodu. Oda 1 haziran net dönüş dedi ama dediğim gibi benim cok da umudum yok ne yalan söyliyim.

Kızlar bu arada şevdara ilk kez baktırdım. Olumsuzu da söyler yazılmıştı burda, bana çok gerçekci geldi yorumları nedense güven verdi. İnsallah ön görüleri gerçekleşir. Onun verdiği tarih 27 /28 mayıs 7 haziran 17 haziran. Bu arada cafeler kapanmadan önce taksimde rozaya gittim ona seneler önce gidiyodum söyledikleri cıkıyodu. Oda 1 haziran net dönüş dedi ama dediğim gibi benim cok da umudum yok ne yalan söyliyim.
Şevdar çok baktırdığım birisiydi ama dönüp baktığımda parama acıyorum 🤣 bana hiç çıkmadı dedikleri hatta o an farketmemişim ama aylar sonra dönüp dinlediğimde çok saçma gelmişti sadece arkadaş gibi beni desteklemiş :KK43: yazdıklarınız arasında hepsine baktırmıştım zamanında. Aralarında bitek tumay iyi diyebilirim ama onada çok gidince aklında kalıyor diye tekrara dönüyor

Bu benim de basima geldi :anneadayı: olumlu Konusup olumsuz sonuclandi. Enerji meselesi sanirim. Begenen de cok

elfin ile konustugumuzda sordugum kisi icin olumsuz konustu, olumsuz oldu gercekten de. ama gelecek kisi icin olumlu konusmustu, ama orda da 6 ay sonra olmadi deme, bekle demisti. bekliyoruz bakalim :)

Malesef yok :KK43: 80 liraya çıkarsanız Aslıhan var galiba.
As
Şevdar çok baktırdığım birisiydi ama dönüp baktığımda parama acıyorum 🤣 bana hiç çıkmadı dedikleri hatta o an farketmemişim ama aylar sonra dönüp dinlediğimde çok saçma gelmişti sadece arkadaş gibi beni desteklemiş :KK43: yazdıklarınız arasında hepsine baktırmıştım zamanında. Aralarında bitek tumay iyi diyebilirim ama onada çok gidince aklında kalıyor diye tekrara dönüyor
ayyy kalan umudumu da bu mesajla cöp ettin pes 🤣🤣🤣

X