Binnaz Abla

I
Lizyaacım senin kafaya geldim sonunda deneye deneye herkesi. Eskisi gibi baktırmıyorum artık😊 tecrübeyle sabit %100 bilen kimse yok. Ufak detayları tutturanlar ve benzer yolu tarif edenler var sadece
Canım bence de, ben online veya telefonda faldan tamamen soğudum. Arada forumu okuyunca aklım çeliniyor gibi ama o durumda anında banka mobil aplikasyonuna girip fala gonderecegim parayı benim sokak kopeklerine kedilerine yemek veren işte onları tedavi ettiren biri var ona gonderiyorum, hem cok daha iyi hissettiriyor hem de fal baktırmamış oluyorum. Belki çok çeken bir falcı olursa baktırırım ama baktırmamak çok daha iyi şu an benim için, eksikliğini hissetmiyorum hatta kafam daha rahat.

reklam yapan biri vardı onu kastediyorsanız bende gördüm.. hatta dislike bile attım ama uçmuş topikten :KK70: alt tarafı birkaç saat girmemiştim :işsiz::işsiz:
Evet evet o göremedim silinmiş yorumlar reklam yaptığını ben bile anlamdım bu kafayla ya o neydi öyle ya dedim ilaçlardan kafamda uydurdum herhalde

Bende gördüm 🙈 bi büyücü eksikti zaten 😂😂😂🧙‍♂️🪄
Tamam kahveydi faldı çok seviyorum seviyoruz daha doğrusu bir tür bağımlılık ama büyü işleri zor ya inancım yok zaten o tür şeylere yapanlar var ama hep safsata geliyor bana gerçek hacılar hocalar yaşamıyor ama kızlar bişey dicem konusu açılmışken Kadıköyde varmış biri ismine varana kadar söylüyormuş o kişi ama uzaktan bakmıyormuş illa yanına gidecekmişsiniz ismini bilmiyorum o bu işleride yapıyomuş garip adı vardı ama neydi benim adım neydi ya ben bunu hatırlatayım önce 😂

hanımlar selamlar. zamanında buranın çook eski üyelerindendim ama burdaki olaylardan iyice bıkıp 2 sene önce falan üyeliğimi komple kapatmıştım. (o süreç baya olaylıydı neyse) geçen zamandan beri baya bir kişi değişmiş ama olaylar hiç değişmemiş.

işin aslı asla böyle olmadı, hatta 2 sene değil 2 ay oldu. Burada eleştiri sınırlarını aştığınız, site kurallarını beğenmediğiniz için sizi siteden attık sayın Selcuksassa Selcuksassa

işin aslı asla böyle olmadı, hatta 2 sene değil 2 ay oldu. Burada eleştiri sınırlarını aştığınız, site kurallarını beğenmediğiniz için sizi siteden attık sayın Selcuksassa Selcuksassa
2 sene önce kullandığım yine buranın karıştığı zamanlardaki hesabı bulmanızı tavsiye ederim sayın kazen bu kişiyi değil 😂 maalesef o zamanlardan bu yana hiç değişiklik olmamış kişiler değişik olaylar sataşmalar aynı o yüzden en güzeli çok gerekli olmadıkça uzak kalmak en güzeli sevgiler falcılar da çıkmıyor zaten 😂

Kezen @ Selcuksassa Selcuksassa adli uye aklimda geyet mantikli duzgun yazan biri gibi kalmis, hangi polemige girmisti siteden atilacak kadar ne yazmisti merak ettim acikcasi? benim dikkatimi cekmedi yani oyle bir polemikte olusu o yuzden soruyorum.

Kezen @ Selcuksassa Selcuksassa adli uye aklimda geyet mantikli duzgun yazan biri gibi kalmis, hangi polemige girmisti siteden atilacak kadar ne yazmisti merak ettim acikcasi? benim dikkatimi cekmedi yani oyle bir polemikte olusu o yuzden soruyorum.

Atıldığı dönemde ki mesajlara bakmanızı öneririm. beğeni butonunu kullananlar için bizim yaptırımlarımızı beğenmemiş. ne yapalım insanlara zorla beğenmedim tuşunu mu yasaklayalım? o dönemde yazdım insanların karakterlerine müdahale edemiyoruz.

2 sene önce kullandığım yine buranın karıştığı zamanlardaki hesabı bulmanızı tavsiye ederim sayın kazen bu kişiyi değil 😂 maalesef o zamanlardan bu yana hiç değişiklik olmamış kişiler değişik olaylar sataşmalar aynı o yüzden en güzeli çok gerekli olmadıkça uzak kalmak en güzeli sevgiler falcılar da çıkmıyor zaten 😂
Katılım 27 Temmuz 2015 evet evet 6 yıl önce bu hesabı açtınız ama 2 sene önce başka hesapla geziyordunuz, falan filan ...

K Kazen ve @Mune merhaba. Bu forumda 6 senedir üyeyim, öncesinde 2 seneye yakın da üye olmadan okumalarım dersem senelerdir bu forumda tonla olaya ve kavgaya şahit oldum. ....

ben sizin yalancınızım, siz yalancıysanız ben ne yapayım...

ve ek yapalım ; her burası karıştığında buradaysanız sorunu biraz kendinizde mi arasanız?

Hayır anlamadığım bu kadar rahatsızlık duyup burada durma ısrarınız nedir? yapış yapış bir durum
neydi konu ;

- bana beğenmedim verdi
- eeeee
- yaptırımınız yok mu?
- var bir ceza verdik iki verdik üç verdik
- ama yetmiyor

şuradan itibaren biraz okuyun da belki yaşananları hatırlarsınız

Son düzenleme:
Atıldığı dönemde ki mesajlara bakmanızı öneririm. beğeni butonunu kullananlar için bizim yaptırımlarımızı beğenmemiş. ne yapalım insanlara zorla beğenmedim tuşunu mu yasaklayalım? o dönemde yazdım insanların karakterlerine müdahale edemiyoruz.

Simdi hatirladim. Bir uye cok rahatsiz etmisti herkesi ve her seye begenme tusu degil dislike tusuna basiyordu, bu da bir cesit taciz gibi gercekten cok rahatsiz ediciydi yani gozardi tusu var ama en azindan gozardi edilen kisinin her seyi yasaklansa cok iyi olur, mesela ben o kisinin dislike attigini da goremeyeyim boyle bir sey yapilabilir mumkunse.

X