Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anda iyi ama sonuç cikmiyorFal sepeti alya ara baktıran var mi nasil?
Canım bence de, ben online veya telefonda faldan tamamen soğudum. Arada forumu okuyunca aklım çeliniyor gibi ama o durumda anında banka mobil aplikasyonuna girip fala gonderecegim parayı benim sokak kopeklerine kedilerine yemek veren işte onları tedavi ettiren biri var ona gonderiyorum, hem cok daha iyi hissettiriyor hem de fal baktırmamış oluyorum. Belki çok çeken bir falcı olursa baktırırım ama baktırmamak çok daha iyi şu an benim için, eksikliğini hissetmiyorum hatta kafam daha rahat.Lizyaacım senin kafaya geldim sonunda deneye deneye herkesi. Eskisi gibi baktırmıyorum artık tecrübeyle sabit %100 bilen kimse yok. Ufak detayları tutturanlar ve benzer yolu tarif edenler var sadece
Abla ben 2017 de baktırmıştım çıkmadı ama sen de bi dene istersenArkadaşlar telwede YULE yi deniyenler varmı eski üyeler dahi iyi bilir
Abla ben 2017 de baktırmıştım çıkmadı,Arkadaşlar telwede YULE yi deniyenler varmı eski üyeler dahi iyi bilir
Çıktı mı peki bana da çok güzel şeyler söylediSanmıyorum gandalf00 bana çok olumlu medyumcetin ise çok olumsuz yorum yaptı
Ben 3 yıl önce baktirmisim tesadüfen uyeligimde gördüm dinledim ve o zaman ki durumu ve gelişmeleri olduğu gibi söylemiş ve dediği gibide olmuş ondan merak ettimAbla ben 2017 de baktırmıştım çıkmadı,
Çıktı mı peki bana da çok güzel şeyler söyledi
Gandalf00 boş bir falci dediği tek kelime çıkmadı çok pembeciAbla ben 2017 de baktırmıştım çıkmadı,
Çıktı mı peki bana da çok güzel şeyler söyledi
reklam yapan biri vardı onu kastediyorsanız bende gördüm.. hatta dislike bile attım ama uçmuş topikten alt tarafı birkaç saat girmemiştimBiz az önce ne yaşadık yaa yoksa ben kullandığım ilaçlardan hayal mi görmeye başladım
Evet evet o göremedim silinmiş yorumlar reklam yaptığını ben bile anlamdım bu kafayla ya o neydi öyle ya dedim ilaçlardan kafamda uydurdum herhaldereklam yapan biri vardı onu kastediyorsanız bende gördüm.. hatta dislike bile attım ama uçmuş topikten alt tarafı birkaç saat girmemiştim
hahaha yok yok vardı öyle biri. hayal değil. akşam üstü görmüştüm bende yorumlarıEvet evet o göremedim silinmiş yorumlar reklam yaptığını ben bile anlamdım bu kafayla ya o neydi öyle ya dedim ilaçlardan kafamda uydurdum herhalde
Allamm yaa ne insanlar varhahaha yok yok vardı öyle biri. hayal değil. akşam üstü görmüştüm bende yorumları
Tamam kahveydi faldı çok seviyorum seviyoruz daha doğrusu bir tür bağımlılık ama büyü işleri zor ya inancım yok zaten o tür şeylere yapanlar var ama hep safsata geliyor bana gerçek hacılar hocalar yaşamıyor ama kızlar bişey dicem konusu açılmışken Kadıköyde varmış biri ismine varana kadar söylüyormuş o kişi ama uzaktan bakmıyormuş illa yanına gidecekmişsiniz ismini bilmiyorum o bu işleride yapıyomuş garip adı vardı ama neydi benim adım neydi ya ben bunu hatırlatayım önceBende gördüm bi büyücü eksikti zaten
hanımlar selamlar. zamanında buranın çook eski üyelerindendim ama burdaki olaylardan iyice bıkıp 2 sene önce falan üyeliğimi komple kapatmıştım. (o süreç baya olaylıydı neyse) geçen zamandan beri baya bir kişi değişmiş ama olaylar hiç değişmemiş.
2 sene önce kullandığım yine buranın karıştığı zamanlardaki hesabı bulmanızı tavsiye ederim sayın kazen bu kişiyi değil maalesef o zamanlardan bu yana hiç değişiklik olmamış kişiler değişik olaylar sataşmalar aynı o yüzden en güzeli çok gerekli olmadıkça uzak kalmak en güzeli sevgiler falcılar da çıkmıyor zatenişin aslı asla böyle olmadı, hatta 2 sene değil 2 ay oldu. Burada eleştiri sınırlarını aştığınız, site kurallarını beğenmediğiniz için sizi siteden attık sayın Selcuksassa
Kezen @ Selcuksassa adli uye aklimda geyet mantikli duzgun yazan biri gibi kalmis, hangi polemige girmisti siteden atilacak kadar ne yazmisti merak ettim acikcasi? benim dikkatimi cekmedi yani oyle bir polemikte olusu o yuzden soruyorum.işin aslı asla böyle olmadı, hatta 2 sene değil 2 ay oldu. Burada eleştiri sınırlarını aştığınız, site kurallarını beğenmediğiniz için sizi siteden attık sayın Selcuksassa
Kezen @ Selcuksassa adli uye aklimda geyet mantikli duzgun yazan biri gibi kalmis, hangi polemige girmisti siteden atilacak kadar ne yazmisti merak ettim acikcasi? benim dikkatimi cekmedi yani oyle bir polemikte olusu o yuzden soruyorum.
Katılım 27 Temmuz 2015 evet evet 6 yıl önce bu hesabı açtınız ama 2 sene önce başka hesapla geziyordunuz, falan filan ...2 sene önce kullandığım yine buranın karıştığı zamanlardaki hesabı bulmanızı tavsiye ederim sayın kazen bu kişiyi değil maalesef o zamanlardan bu yana hiç değişiklik olmamış kişiler değişik olaylar sataşmalar aynı o yüzden en güzeli çok gerekli olmadıkça uzak kalmak en güzeli sevgiler falcılar da çıkmıyor zaten
Atıldığı dönemde ki mesajlara bakmanızı öneririm. beğeni butonunu kullananlar için bizim yaptırımlarımızı beğenmemiş. ne yapalım insanlara zorla beğenmedim tuşunu mu yasaklayalım? o dönemde yazdım insanların karakterlerine müdahale edemiyoruz.