- 23 Şubat 2021
- 157
- 85
Zaman vermediler ama durumu bildiler moledro baya iyiydi o konuda sonradan öğrendim ki aynı dediği gibi bir süreç olmuş medyum çetin in zamanları bazen tutuyo bazen tutmuyoMoledro ve falcı telwe zaman olarak çıktı mı sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman vermediler ama durumu bildiler moledro baya iyiydi o konuda sonradan öğrendim ki aynı dediği gibi bir süreç olmuş medyum çetin in zamanları bazen tutuyo bazen tutmuyoMoledro ve falcı telwe zaman olarak çıktı mı sana
Aaaaaaaaa yok ya ne reklamı bende denicem kaç kredi fal sepetini mi indirmemiz gerekiyoArkadaşlar Falsepeti Arya Çiçek in söylediği birşey vadesinde gerçekleşti. Yazıp yazmamak konusunda da kararsız kaldım yakın zamanda reklam tartışmaları oldu burada diye çekindim açıkçası ama kendisini deneyip memnun kalmayan da çok zaten o yüzden herkes kendi değerlendirmesini yapar diye düşünüp yazdım. Enerjimiz mi uydu noldu bilemedim ama durum bu. Zaten başından beri süreci de bilmişti.
Olacağı varmış canım olmuş.ben iki kez baktirdim tesbitleri fena değil ama ikiside patladı tek kelime dahi cikmadiArkadaşlar Falsepeti Arya Çiçek in söylediği birşey vadesinde gerçekleşti. Yazıp yazmamak konusunda da kararsız kaldım yakın zamanda reklam tartışmaları oldu burada diye çekindim açıkçası ama kendisini deneyip memnun kalmayan da çok zaten o yüzden herkes kendi değerlendirmesini yapar diye düşünüp yazdım. Enerjimiz mi uydu noldu bilemedim ama durum bu. Zaten başından beri süreci de bilmişti.
Falsepeti sitesinde evet, baktım şimdi zam gelmiş mi diye 45 kredi kahve falı diğerleri 50 kredi.Aaaaaaaaa yok ya ne reklamı bende denicem kaç kredi fal sepetini mi indirmemiz gerekiyo
Ben de öyle düşünüyorum, bir de şöyle ki benim durumum olumlu ilerliyor. Öyle olunca çoğu falcı da pembeci olunca olasılık artmış oluyor. Vadesi tutmasa da hiç önemsenmeyecek falcılardan, havuzdan alanlardan bile durumun olumlu olacağını söyleyenler oldu.Olacağı varmış canım olmuş.ben iki kez baktirdim tesbitleri fena değil ama ikiside patladı tek kelime dahi cikmadi
Merhaba astro.com diye bir site var. doğum tarihinizi saatinizi girince doğum haritanızı veriyor ve benim daha önce baktırdıklarım ile bire bir aynı raporu özet şekilde verdi.İngilizce bir site ama çevirebilirsiniz boşuna para vemeyin kimseye çıkarın oradan çevire çevire okuyun benim tavsiyem.Kızlar bu doğum haritası olayı ne ya bana daha bir güvenilir geldi faldan deneyimleyen anlatabilir mi ? Ben tesadüf astrodayss diye bir sayfaya denk geldim yorumlar güzeldi bir de ünlüler falan da biliyo fibi fiyatını sordum da dönüş yapmadı saha ona baktıran oldu mu ? Pahalı gibi duruyo ama yine de sordum fiyatını bakalım bekliyorum. Baktıran varsa astrodayss e bir yazsın deneyimlerini
Merhaba astro.com diye bir site var. doğum tarihinizi saatinizi girince doğum haritanızı veriyor ve benim daha önce baktırdıklarım ile bire bir aynı raporu özet şekilde verdi.İngilizce bir site ama çevirebilirsiniz boşuna para vemeyin kimseye çıkarın oradan çevire çevire okuyun benim tavsiyem.
Aaa çok güzel deneyeyim. O zaman onu sağolunnnMerhaba astro.com diye bir site var. doğum tarihinizi saatinizi girince doğum haritanızı veriyor ve benim daha önce baktırdıklarım ile bire bir aynı raporu özet şekilde verdi.İngilizce bir site ama çevirebilirsiniz boşuna para vemeyin kimseye çıkarın oradan çevire çevire okuyun benim tavsiyem.
Umarim olumlu gelismeler olmustur. En azindan bir gelisme olmus bende son zamanlarda hicbir sey olmuyor dolayisiyla fallar cikmadigi gibi tam patlamiyor daKızlar benim durumumda değişiklikler oldu. Bilen falcılar doğa dan, aslıhan yılmaz ve vadesi tutmasa da elfin demet oldu. Falsepetinde kimi sorsanız patladı diyebilirim. Aslıhan yılmaz baya baya yakın anlattı. Tam süreci %100 bilen kimse olmuyor ne yazıkki. Senelerdir baktırdığım onlarca hatta yüzlerce faldan tek söyleyebileceğim bu
Lizyaacım senin kafaya geldim sonunda deneye deneye herkesi. Eskisi gibi baktırmıyorum artık tecrübeyle sabit %100 bilen kimse yok. Ufak detayları tutturanlar ve benzer yolu tarif edenler var sadeceUmarim olumlu gelismeler olmustur. En azindan bir gelisme olmus bende son zamanlarda hicbir sey olmuyor dolayisiyla fallar cikmadigi gibi tam patlamiyor da
Sanmıyorum gandalf00 bana çok olumlu medyumcetin ise çok olumsuz yorum yaptıhanımlar bu telwedeki medyumçetin ile gandalf00 aynı kişi olabilir mi