Binnaz Abla

Benim.bir arkadaşım.faceden geysuya kahve falı batırmış.. arkadasim ev hanım fakat sayfasında eskiden çalıştığı kurumun ismi bilgiler kısmında facede var ama 6 yıl önce istifa etti evde oturuyor geysuya ilişki falı batırmış sormadığı halde yok senin iş yerinde şu tıp de şu boyda bir kadın var seninle uğraşıyor yok yakın terfin var vs.vs. sadace profilden yürümüş şimdi bu alakasız falda ilişki ile alakalı denilene ne kadar inanabilir...ki 2 ay önce bakrirdu ve patlamış falı banada atti kesinlikle tek bir tane dahi uyuşan yok .

Önerdiğiniz biri var mı peki? Telvedekileri denedim. Bana çıkanlar medyum çetin moledro ve falcı telwe diye biri. Shayla dan ümitliydim ama başka hesapları var onu engelledim
Canım bu Çetin’i bende denedim. Çok ağır enerjisi var. Fal baktırdıktan sonra yaşamak istemiyorsun sanki. Ben ona zaten birini sormadım sadece yeni kişi ne zaman çıkacak diye sordum ( fal baktırma sebebim kalan kredilerim; sorduğum kişiyi unuttum konuyu kapattım) . Gelecek için kötü konuştu ; hoşlandığın kişi şu an başka biri ile mutlu ve umrunda değilsin dedi 🤦‍♀️ Yarana tuz serpmeyi seviyor ya. Ben zaten bu kişi bana dönecek mi diye sormadım. Başka kişiyi sordum. İlla bunu yazması gerekiyordu.

Neyse haklı diyelim ama benim karakterimi bilemedi. Soruma göre yürüdü. Sen adım atmadın o yüzden kaybettin dedi ama ben çok adım attım 😂 Yani takma onu canım.

Canım bu Çetin’i bende denedim. Çok ağır enerjisi var. Fal baktırdıktan sonra yaşamak istemiyorsun sanki. Ben ona zaten birini sormadım sadece yeni kişi ne zaman çıkacak diye sordum ( fal baktırma sebebim kalan kredilerim; sorduğum kişiyi unuttum konuyu kapattım) . Gelecek için kötü konuştu ; hoşlandığın kişi şu an başka biri ile mutlu ve umrunda değilsin dedi 🤦‍♀️ Yarana tuz serpmeyi seviyor ya. Ben zaten bu kişi bana dönecek mi diye sormadım. Başka kişiyi sordum. İlla bunu yazması gerekiyordu.

Neyse haklı diyelim ama benim karakterimi bilemedi. Soruma göre yürüdü. Sen adım atmadın o yüzden kaybettin dedi ama ben çok adım attım 😂 Yani takma onu canım.
Ya varya aslında size bişey dicem telwe de 2017 de bi abi vardı adı ersandı ben bilirim o abiyi fotosunu falan ama bilirim dediğim tanımam o zamanlar herkese fal bakmayan biriydi hatırladığım kadarıyla da 20 kişiye mi fal bakmıştı ne sadece kahve bakıyodu ne dediyse hepsini tek tek tek yaşadım şu an o abi yok kapatmış hesabını bu isimde hesap açan biri olursa da şu yazımı gördükten sonra açar taklit amaçlı ama Bi işe yaramaz o adam çok iyiydi 5 liraya efsane bakmıştı duvarında abi dön dediklerini yaşadım diyenler vardı şimdi yok piyasada ara ara yazarım ersan diye ama yok maalesef kapatmış komple

Medyum Cetin iyi degil kesinlikle bende cok moralimi bozmustu, 3 falinda farkli konusarak hicbir sey de cikmadi. Biri daha yazmisti, bende olumlu olacak dedigi donemde olumsuz olumsuz seyle rolacak dedigi zaman olumlu durumlar olmustu bence tamamen uydurma fal bakiyor hisle baktigini dusunmuyorum.

Ya varya aslında size bişey dicem telwe de 2017 de bi abi vardı adı ersandı ben bilirim o abiyi fotosunu falan ama bilirim dediğim tanımam o zamanlar herkese fal bakmayan biriydi hatırladığım kadarıyla da 20 kişiye mi fal bakmıştı ne sadece kahve bakıyodu ne dediyse hepsini tek tek tek yaşadım şu an o abi yok kapatmış hesabını bu isimde hesap açan biri olursa da şu yazımı gördükten sonra açar taklit amaçlı ama Bi işe yaramaz o adam çok iyiydi 5 liraya efsane bakmıştı duvarında abi dön dediklerini yaşadım diyenler vardı şimdi yok piyasada ara ara yazarım ersan diye ama yok maalesef kapatmış komple
Valla ben artık baktırmıyorum canım 😂 Aşık değilim hayatımda kimse yok. Bildikleri bir şey yok zaten. Paralarımı kendim için harcıyorum 👯‍♀️

Medyum Cetin iyi degil kesinlikle bende cok moralimi bozmustu, 3 falinda farkli konusarak hicbir sey de cikmadi. Biri daha yazmisti, bende olumlu olacak dedigi donemde olumsuz olumsuz seyle rolacak dedigi zaman olumlu durumlar olmustu bence tamamen uydurma fal bakiyor hisle baktigini düşünmüyorum

Medyum Cetin iyi degil kesinlikle bende cok moralimi bozmustu, 3 falinda farkli konusarak hicbir sey de cikmadi. Biri daha yazmisti, bende olumlu olacak dedigi donemde olumsuz olumsuz seyle rolacak dedigi zaman olumlu durumlar olmustu bence tamamen uydurma fal bakiyor hisle baktigini dusunmuyorum.
Bi de kahin ismet var o nasıl bende bazen çıktı bazen çıkmadı dedikleri bir de çok alaylı bir adam canı istediğinde bakıyor

Merhaba, söylediklerini yaşadınız mı peki?
selam kızlar. Medyum çetin cok olumsuz konusan aldatılmısım falan böyle saçma sapan icinde bitane iyi bisey olmayan bi fal yolladı. Dalga gecer gibi evlenicek adam böyle mi yapar falan bu konusmaları yaptı hemn sildim falı. Gördükleri öyle olsa bile uslup cok önemli bence. Ve söylediklerine inanmadım cünkü 3,5 senedir birlikteydik gözümün icine bakıyodu kolunda adım yazıyor insta sifresi bende whatsapta fotomuz her dakka yazar arardı ne aldatması biraz da olsa sezer anlardım. Binnaz da bi önce ki yorumumda da dedim elfin hanım anlık iyiydi söylediği olumsuzu yaşadım zaten. Tumay cenneti cok sevdim vadesi tutmadan 2. kez gittim anlık cok iyi vadeler hepsi birbirine yakın. Serkan batu mayıs 15 den sonra merve katre mayıs 2. hafta aslıhan yılmaz mayıs 2. hafta doğa dan mayıs melisa asya en uzak vade veren temmuz :KK43: gilda koçu bekliyorum ama 20 gündür yok yaklasık, acaba ne zaman gelir bilgi verebilcek biri var mı :KK43: bu arada mert göktürk, maya demir, ( mayaya verdiğim paraya acıdım ve merte ne yalan söyliyim ) umut ısık,kemal devrim tarih olarak patladı.

bu arada asenatı ve deniz sonayı yakaladım anlık gerçekten şok oldum cok fazla bildiler. Onlarında net bi vade yok deniz sonay mayıs dedi, asenat nisan ağustos arası dedi. Deniz sonayla ilgili gecmiş yorumları okudum gerçi süphelendim siz gibi ama günahını almak istemem burda yazmadığım seyleri de bildi

Medyum cetinin bende de ilk falı zamanlı olarak çıktı ama 2. Falından sonra içimi aşırı bir sıkıntı kapladı kendime gelemedim ben de

X