- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.097
Öyle değil mi abla bunu bilinçli yapıyo değil mi üstüne üstüne geliyo insanın değil mi size baktığı hiçbişey çıkmadı değil mi çıkmadı de nolurMedyum çetin galiba bunu bilinçli yapıyor duygusuz ve çok çok olumsuz hani bazı falci olumsuz söyler ama insanı kırmaz bu sanki karşıdakinin canını yakmak için hep olumsuz ve sert hiç sevmiyorum medyum cetini
Abla terk edilmedim de kullanıldım hala da salak yerine koyuyo beniAblacım ayağını öpeyim ne ölmesi yahu .. erkeklerin aşağı yukarı çoğu aynı mal, 5 para etmez yani. Niye ölesin? Bunu bırakırsın başkasını seversin geçer gider. Terk edildim diye ölseydim ohooo 2 kez mi ne ölmüştümNiye öleyim bk herifler için onlar gebersin ben değil
Öyle değil mi abla bunu bilinçli yapıyo değil mi üstüne üstüne geliyo insanın değil mi size baktığı hiçbişey çıkmadı değil mi çıkmadı de nolur
Bu dert geçmez abla gitti heba oldu onca emek bekleyişK kumruPnr99 bana sorarsan yat uyu amma konuşmaya ihtiyacım var dersen istersen Kazeni etiketleyeyim. Sankim senin bu gece baba şefkatine ihtiyacın var doğru mu anladım? Kazen babacan bir insan yazı7arsın derdini geçer neyse
Abla terk edilmedim de kullanıldım hala da salak yerine koyuyo beni
Bu dert geçmez abla gitti heba oldu onca emek bekleyiş
Aradım yarın konuşalım çok uykum var dedi bende yarın nişanlın sana anlatır durumu dedim tutuştu yanlış anlaşılmasın bu adam beni oynatırken başkasına evlenme teklifi etmiş kızda öğrensin ne bok olduğunuKoydurma o zaman canımcım koy gözüne rahvan gitsin .. gece aricam şu bu diyorsun yapma. Peşinden koşma. Kes iletişimi toptan o merak etsin bu kzı nerde bastı gitti mi diye.
K kumruPnr99 medyum cetinin fali bende olumluydu cikmadi..salla gitsin:)
Aradım yarın konuşalım çok uykum var dedi bende yarın nişanlın sana anlatır durumu dedim tutuştu yanlış anlaşılmasın bu adam beni oynatırken başkasına evlenme teklifi etmiş kızda öğrensin ne bok olduğunu
Canım.once sakin ol ve alt tarafı bir fal bu unutma ben medyum cermen farklı iki profilden attım iki falda farklı yorumladı birisinde beni çok çok üzdü diğerinde pembe tablo çizdi madem bu kadar iyi falci ben aynı kisiyim aynı sorunu soruyorum kendisine anlasaymış ve aynı yorumu yapsaymış o sadece olumsuz konuşarak bakın ben pembe tablo çizmiyorum havasında ayrıca çok biliyorsa 50 l t fal beklemez insanlar milyonlar döker onun peşine koşar unut falı ve hatta sil gitsin kendine gel lutfenÖyle değil mi abla bunu bilinçli yapıyo değil mi üstüne üstüne geliyo insanın değil mi size baktığı hiçbişey çıkmadı değil mi çıkmadı de nolur
Ss leri kıza attım dediğimi yaptım. Şimdi o düşünsünEee yani bu adamdan adam olur mu sence? Gayet kolay yapacağın şey, adamla iletişimi kesiceksin ki sen gittin sanıcak salıcak kendini. Sonra da ailesine, bu nişanlı kıza herkese söyliceksin. Kapiş?
Sonra da arkana bakma. Bu adamdan kimseye bir halt olmaz.
Ss leri kıza attım dediğimi yaptım. Şimdi o düşünsün
Bilen oldu evet ama isim sormayın nolur reklam sanılmasın benim canım içimden çıkıyo şu andaK kumruPnr99 cnm bu yuzuk olayi fln yeni mi? onceden bilen oldu mu baktrdklarndan
Allah aşkına hiç değer miBu hale düştüğüm için nefret ediyorum kendimden ama insanında üstüne bu kadar gelinmez ki. Falcı sın sen ilah değilsin görüyon halimi tamam pembe tablo çiz demiyorum ama o kadarda üstüme gelinmez dalga geçer gibi. Sinirlerim çok bozuk kızlar
Sende çıkan var mıydı kızAllah aşkına hiç değer mi
senin canın o kıytırık fallardan değerli mi? Üstelik bir de medyum Çetin diyorsun yani... O zaten olumsuz fallarıyla tanınan biri. Ben de patladı mesela. Lütfen takma
Galiba ne moledro ne de medyum çetin bende patlamadı şu anda kızla konuştum hepsini tasdiklediSende çıkan var mıydı kız
Medyum Çetin hiç çıkmadı. Fal sepetinde baktırdıklarımdan Alex, Akın Kurt, Savaş Atılgan, Gökhan Keskin, Efsun Zengin, Didar Evren, Hande Karman büyük oranda çıktılar. Yeni baktırdıklarım hep beklemede dahaSende çıkan var mıydı kız