Binnaz Abla

Öyle değil mi abla bunu bilinçli yapıyo değil mi üstüne üstüne geliyo insanın değil mi size baktığı hiçbişey çıkmadı değil mi çıkmadı de nolur

Abla terk edilmedim de kullanıldım hala da salak yerine koyuyo beni

Bu dert geçmez abla gitti heba oldu onca emek bekleyiş

Ablacım valla beklemeyip hayatına baksaydın daha iyisini bulmutun emin ol. Karşı taraf şerefsiz belli. Yüzük taktı ortadan kayboldu diyorsun yani, şaka gibi. Sen bu adama bir şey yapamazsın çünkü karakteri bozuk. Adamın karakteri bozuksa, şerefsizse veya psikolojisi bozuksa hiçbir şey yapamazsın hemen vınlicaksın ordan yoksa uğraşıp yıprandığınla kalırsın. BU kadar. Valla bunu 30 yaşımdan sonra anladım şanslısın ki sen daha genç yaşta anladın

Koydurma o zaman canımcım koy gözüne rahvan gitsin .. gece aricam şu bu diyorsun yapma. Peşinden koşma. Kes iletişimi toptan o merak etsin bu kzı nerde bastı gitti mi diye.
Aradım yarın konuşalım çok uykum var dedi bende yarın nişanlın sana anlatır durumu dedim tutuştu yanlış anlaşılmasın bu adam beni oynatırken başkasına evlenme teklifi etmiş kızda öğrensin ne bok olduğunu

Eee yani bu adamdan adam olur mu sence? Gayet kolay yapacağın şey, adamla iletişimi kesiceksin ki sen gittin sanıcak salıcak kendini. Sonra da ailesine, bu nişanlı kıza herkese söyliceksin. Kapiş?
Sonra da arkana bakma. Bu adamdan kimseye bir halt olmaz.

Öyle değil mi abla bunu bilinçli yapıyo değil mi üstüne üstüne geliyo insanın değil mi size baktığı hiçbişey çıkmadı değil mi çıkmadı de nolur
Canım.once sakin ol ve alt tarafı bir fal bu unutma ben medyum cermen farklı iki profilden attım iki falda farklı yorumladı birisinde beni çok çok üzdü diğerinde pembe tablo çizdi madem bu kadar iyi falci ben aynı kisiyim aynı sorunu soruyorum kendisine anlasaymış ve aynı yorumu yapsaymış o sadece olumsuz konuşarak bakın ben pembe tablo çizmiyorum havasında ayrıca çok biliyorsa 50 l t fal beklemez insanlar milyonlar döker onun peşine koşar unut falı ve hatta sil gitsin kendine gel lutfen

Ss leri kıza attım dediğimi yaptım. Şimdi o düşünsün

Allah aşkına hiç değer mi
senin canın o kıytırık fallardan değerli mi? Üstelik bir de medyum Çetin diyorsun yani... O zaten olumsuz fallarıyla tanınan biri. Ben de patladı mesela. Lütfen takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…