Nasıl bakılıyo nasıl buluyoruz evleneceğimiz yaşı :)Evet bunun ilk çıkış noktası evleneceğin yaşı bulmak diğer şeylerde genelde tutar diye düşünüyorum
Önce bir su bardagin yarısına kadar su dolduruyorsunuz sonra bir yuzufunuz olması lazım yüzüğünüze saçınızı bagliyorsunuz sonra bardağa doğru sarkitin ama suya değmesin yüzük sonra elinizi serbest bırakın yani kendiniz kontrol etmeyin siz saç telinden tutcaksiniz umarım anlatabilmisimdir :) ve sorun kaç yaşında evleneceğim diye yüzük sağa sola bardakta çarpmaya başlayacak hepsini sayın defalarca sorsanizda aynı sonucu verecektir kaç kere tiklarsa o yaşta evleniyor oluyorsunuz bir rivayete göre evli kişiler bunu sorduğunda gerçekten evlendikleri yaşı veriyormusNasıl bakılıyo nasıl buluyoruz evleneceğimiz yaşı :)
Önce bir su bardagin yarısına kadar su dolduruyorsunuz sonra bir yuzufunuz olması lazım yüzüğünüze saçınızı bagliyorsunuz sonra bardağa doğru sarkitin ama suya değmesin yüzük sonra elinizi serbest bırakın yani kendiniz kontrol etmeyin siz saç telinden tutcaksiniz umarım anlatabilmisimdir :) ve sorun kaç yaşında evleneceğim diye yüzük sağa sola bardakta çarpmaya başlayacak hepsini sayın defalarca sorsanizda aynı sonucu verecektir kaç kere tiklarsa o yaşta evleniyor oluyorsunuz bir rivayete göre evli kişiler bunu sorduğunda gerçekten evlendikleri yaşı veriyormus
Ahahha yokk tekrar yappp yine aynı sonucu verir beklesemde çarpmıyor bende çok beklettim dönüyor dönüyor ama duruyorben yaptım şimdi kız. Yalnız şimdiki yaşıma kadar bekledim,2 kez daha çarptıktan sonra yüzük durdu ben de bardaktan çektim. Bıraksaydım belkim daha çok çarpacaktı. İhaleye fesat karıştırmış oluyor muyum
Hahah iki defa yaptim 13 ve 17 kere vurdu herhalde bu yaslarda evlendim haberim olmadi :))Önce bir su bardagin yarısına kadar su dolduruyorsunuz sonra bir yuzufunuz olması lazım yüzüğünüze saçınızı bagliyorsunuz sonra bardağa doğru sarkitin ama suya değmesin yüzük sonra elinizi serbest bırakın yani kendiniz kontrol etmeyin siz saç telinden tutcaksiniz umarım anlatabilmisimdir :) ve sorun kaç yaşında evleneceğim diye yüzük sağa sola bardakta çarpmaya başlayacak hepsini sayın defalarca sorsanizda aynı sonucu verecektir kaç kere tiklarsa o yaşta evleniyor oluyorsunuz bir rivayete göre evli kişiler bunu sorduğunda gerçekten evlendikleri yaşı veriyormus
Çok ilginç gerçekten acaba bekleseydiniz yine vururmuydu ki diye düşünüyorumHahah iki defa yaptim 13 ve 17 kere vurdu herhalde bu yaslarda evlendim haberim olmadi :))
:))Çok ilginç gerçekten acaba bekleseydiniz yine vururmuydu ki diye düşünüyorum
ikincide daha cok vurdu ve bekledim ama kaldi oyle. Evlilik yasinda cok guvenilir degil gibi ya da basta cok sallamak lazim :))Çok ilginç gerçekten acaba bekleseydiniz yine vururmuydu ki diye düşünüyorum
Ben sadece serbest bırakıyorum hiçbir şey yapmadan ve kendi vuruyor ama merak ettiğim 17 yaşında herhangi bir nişan olayida yaşamadiniz demi çünkü bazen olmak üzere olan olayları oldu diye varsayiyorikincide daha cok vurdu ve bekledim ama kaldi oyle. Evlilik yasinda cok guvenilir degil gibi ya da basta cok sallamak lazim :))
Yok canim o zaman ben evden okula okuldan eve sevgilim bile olmadi :))Ben sadece serbest bırakıyorum hiçbir şey yapmadan ve kendi vuruyor ama merak ettiğim 17 yaşında herhangi bir nişan olayida yaşamadiniz demi çünkü bazen olmak üzere olan olayları oldu diye varsayiyor
ayni ben :)) o yuzden simdi burdayiz heraldeYok canim o zaman ben evden okula okuldan eve sevgilim bile olmadi :))
Yok canim o zaman ben evden okula okuldan eve sevgilim bile olmadi :))
Çok tatlısınız kızlarayni ben :)) o yuzden simdi burdayiz heralde
Çok haklısın. Ben de uyuz oluyorum öyle gereksiz boş yapanlara. Ama yine de 2 cümle bile olsa geçmişimden az bir şey anlattıkları zaman eğer doğru bildilerse, gelecek için söyledikleri şeylere daha çok güveniyorumEvet Lavinia'cım ,ben de öyle düşünüyorumve fazla laf , söz etmenin gerekli olmadığını , derhal benim merak ettiğim mevzulara geçilmesini talep ediyorum .
"Geçmişte şöyle şöyle bir ilişki yaşamışsın ." Eeee yani ? Var mı bugüne bir etkisi , yoksa geç modundayım .İsim falan verenler galiba varlıklarla bakanlar ...
Ahahaha yalnız değilmişimAhahah sen ben misin ya şok oldum sonuncuyu okuyunca. Bende de bağımlılık yaptı gerçekten maddi manevi zarara uğrattı. Kozmetik ve fal
Didar Evren bana göre sitenin en iyisi ya. Olumsuzu çatır çatır olumluyu da çatır çatır söylüyor. Olumlu dediği olay çıkarsa artık şok olucam her yerde Didar Evren övücem ahshwhw. Çünkü imkansız gibi geliyor ama o ısrarla olucak mümkünatı yok diyor olmaması için.
Asude Yıldız’a da cok sık baktırıyorum, onda hoşuma giden kartlarını konuşturması,benim kartlarım tılsımlı demişti bana, onlara çok güveniyor sistemin kartlarının ruhsuz seçildiğine inanıyorum demişti. Valla doğru sadece Didar Evren’e gönderirken kart seçimine özeniyorum. Asudeye sorular soruyorum sorular üzerinden gidiyor o yüzden aklıma takılan bir şey olduğunda ona koşuyorum.
Savaş’a ben fal atmıştım, dediklerinizden pek bir şey anlamadım size olumlu olumsuz yardımcı olamam demişti falımı iptal etmişti ahssjshs. Ne sormalıyım ona yıldızname atarsam?