Binnaz Abla

Nasıl bakılıyo nasıl buluyoruz evleneceğimiz yaşı :)
Önce bir su bardagin yarısına kadar su dolduruyorsunuz sonra bir yuzufunuz olması lazım yüzüğünüze saçınızı bagliyorsunuz sonra bardağa doğru sarkitin ama suya değmesin yüzük sonra elinizi serbest bırakın yani kendiniz kontrol etmeyin siz saç telinden tutcaksiniz umarım anlatabilmisimdir :) ve sorun kaç yaşında evleneceğim diye yüzük sağa sola bardakta çarpmaya başlayacak hepsini sayın defalarca sorsanizda aynı sonucu verecektir kaç kere tiklarsa o yaşta evleniyor oluyorsunuz bir rivayete göre evli kişiler bunu sorduğunda gerçekten evlendikleri yaşı veriyormus

ben yaptım şimdi kız. Yalnız şimdiki yaşıma kadar bekledim,2 kez daha çarptıktan sonra yüzük durdu ben de bardaktan çektim. Bıraksaydım belkim daha çok çarpacaktı. İhaleye fesat karıştırmış oluyor muyum

Ahahha yokk tekrar yappp yine aynı sonucu verir beklesemde çarpmıyor bende çok beklettim dönüyor dönüyor ama duruyor

Arkadaslar bir guncelleme yapmak istiyorum. Baktirdigim herkes durumu olumlu gormustu , hemen hepsi konuyla ilgili ayni seyi soylemisti. O yuzden tek tek yazmayacagim , vadelere de cok takilmadigimdan cogunun vadesini unuttum. Anlik olarak ozel detaylari bilen kisilerden bahsedecegim. Baktirdigim kisi yana yakila geri dondu , hatta en basindan donmek istemis ama benim bilmedigim cok onemli bazi detaylar varmis ve cesaretini yeni toplamis. Detaylariyla sasirtan , anlik ve sonucu da dogru bilenler( asinda hepsi bilmis sonucu o yuzden anlik ozel detay bakanlardan bahsediyorum)
- binnaz Nehir Atesoglu : cok spesifik bir seyi bilmis ve suan o kisinin soyledigi sebepleri benzer olarak bilmis. Soyledikleri cikti ama asil olay anlikta bildikleri. Artik fal falan baktirmiyorum bir sure ama bir daha baktirmak istesem kesinlikle ona giderim online da. Geysu ve nakta kadar begendim oyle soyleyeyim.

-Falsepeti Didar Evren: anlikta cok iyiydi dinlerken de begenmistim dedigi gibiymis ve dedigi gibi olmus. Fal bakim tarzini da begendim.
-Falsepeti Melisa donukuk: en begendiklerimdendi dinlediklerim arasinda ve dedigi gibiymis anlikta. Fal bakim tarzi cok iyi , ilginc bir sekilde pembeci degil olumsuzu da soyleyen biri olmasina ragmen bende cok olumluydu. Anlik ve sonuc dogru.

Bu uclu favorim oldu yeni kesfettiklerimden bir de medyum namaste, serkan tek ve Zisan Isik dogru yorumlar yapmis. Zisan isik basariliydi anda da falini cok begenmistim. Yesil cingene uyum acisindan olumsuz , sonuc ve surec acisidnan olumluydu onun yaptigi yorum da hemen hemen tuttu bu durumda. Sonrasini gorecegiz cunku zaten bana birakmisti. Digerleri de sonucu gormesiyle patlamis diyemiyorum sadece saydiklarim daha donanimli geldi ve gidecek olsam bunlari secerdim. Acikcasi fallara inancim da pek kalmadi bunlari deneyimledigim icin bildirmek istedim:)

Hahah iki defa yaptim 13 ve 17 kere vurdu herhalde bu yaslarda evlendim haberim olmadi :))

ikincide daha cok vurdu ve bekledim ama kaldi oyle. Evlilik yasinda cok guvenilir degil gibi ya da basta cok sallamak lazim :))
Ben sadece serbest bırakıyorum hiçbir şey yapmadan ve kendi vuruyor ama merak ettiğim 17 yaşında herhangi bir nişan olayida yaşamadiniz demi çünkü bazen olmak üzere olan olayları oldu diye varsayiyor

Ben sadece serbest bırakıyorum hiçbir şey yapmadan ve kendi vuruyor ama merak ettiğim 17 yaşında herhangi bir nişan olayida yaşamadiniz demi çünkü bazen olmak üzere olan olayları oldu diye varsayiyor
Yok canim o zaman ben evden okula okuldan eve sevgilim bile olmadi :))

Çok haklısın. Ben de uyuz oluyorum öyle gereksiz boş yapanlara. Ama yine de 2 cümle bile olsa geçmişimden az bir şey anlattıkları zaman eğer doğru bildilerse, gelecek için söyledikleri şeylere daha çok güveniyorum Ama tabi ki hiçbir zaman tam inanmıyorum, geleceği Allah’tan başkası bilemez sonuçta. İsim verenler ya çok güzel sallıyorlar ya da gerçekten varlıklarla bakıyorlar. Bilemiyorum.

Ahahaha yalnız değilmişim

Ne sordun bak merak ettim şimdi bence atmak istiyorsan yıldızname atarken soru kısmında ‘hayatımla ilgili her şeyi merak ediyorum’ tarzında bir şey yazarsanız sorun olmaz herhalde. Ben ilk yıldızname gönderdiğimde ilişki açılımını seçmiştim ve bana kaç yaşımda ve kiminle evleneceğimi, hangi yaşımın güzel hangi yaşımın kötü geçtiğini, ten rengimi gibi şeyleri söylemişti.

Tarot Online’a baktırdım. Şok oldum. Tek bir kelime anlatmadım eski ilişkim hakkında. Eski sevgilimin sevdiğimin adamın geçmişini anlığını her şeyi bildi. Tanışıyor muyuz dedim noluyor:))) Uzak mesafe ilişkimizi bile bildi yahu. Adamın annesini kız kardeşini... Gelecek olarak barışınca bakalım, evlilik yolunuz açık ama net bir şey diyemicem dedi. Kadersel bağınız yok dedi mesela. Genelde her falcı “kidirsil biğiniz vir” falan der. Severim böyle kesin konuşmayanları. Hep iki senaryo veriyor, iki senaryoya da hazırlıklı ol gibisinden. Çok başarılı ve tecrübeli tavsiye ederim. Enerjiler değişir lafını hiç sevmem diyor ama haklı. Gelecek konusunda yani hayat süprizlerle dolu. O yüzden gelecek yorumlarda %100 inananılmamalı zaten

Kızlar yazmicam dedim ama tutamadım kendimii moledro beni darma duman etti Bi de medyum çetin krizim tuttu dalga geçiyorlar sanki insanla. Ben hiç böyle dağılmam ama bugün ilk defa kendimi kestim rahatlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…