Binnaz Abla

Kızlar yazmicam dedim ama tutamadım kendimii moledro beni darma duman etti Bi de medyum çetin krizim tuttu dalga geçiyorlar sanki insanla. Ben hiç böyle dağılmam ama bugün ilk defa kendimi kestim rahatlamak için
kendimi kestim derken?

cnm alt tarafi fal..sakin kotu bsy yapma kendine

İstemsizce oldu halada ağlıyorum canımın acısına değil ama bu duruma düştüğüme
Canım bak senin için üzüldüm bu bir çözüm değil gerçekten bir psikoloğa git bu çözüm değil iki günlük dünya canını sıkan kimse iletişimsizlik ten olduysa iletişim kur canın sikiliyorsa dediğim yüzük falına bak o falcilardan daha iyi tatmin ediyor bazen şey diye sor mesela aklımdaki kişi kaç gün sonra arayacak gibisinden emin ol daha iyi falcilardan kendini üzme olumsuzlara

Ablacım boşver falı malı , sanalda takılan fal bakan insanları neden bu kadar ciddiye alıyorsun? Kahin vanga değil ya elemanlar atıp tutuyorlar işte. zaten hiçbiri çıkmıyor. Falları tutsaydı tellwede 20tlye fal mı bakarlardı sence???

cnm alt tarafi fal..sakin kotu bsy yapma kendineg
Görmüo musunuz kızlar resmen paramızla rezil oluyoruz resmen dalga geçiyolar bizle. Keyfimden mi baktırıyor um sanki kenfilikten mi bu kadar para döküyoruzçok ağladım hala da ağlıyorum. Ben dayanamıyorum artık yüzleşicem aricam mesaj atıcam. Adam o kadar peşimde koştu ki hepsi benimle yatmak içinmiydi Kafayı yiyorum resmen arıyorum açmıyo

Çok sinirlerim bozuldu çok sinirlerim bozuldu hele moledro ile medyum çetin in dedikleri çıkarsa ben ölürüm

Canım sakin kendine bir şey yapma bak bir şey olduysada aranızda dünyanın sonu değil bak ara sor mesaj at yuzlesmis olursun sakin bir şey yapma kendine Allah'a inanıyor musun dinin ne bilmiyorum ama Kuran oku rahatlarsın lütfen bir şey yapma kendine

Ya tek istediğim sahiplenmek baba şefkati onu da çok gördüler. Şu başımı bir gün olsun okşayan olmadı ya hep üzülen ben oldum Allahım al canımı ya

Ya tek istediğim sahiplenmek baba şefkati onu da çok gördüler. Şu başımı bir gün olsun okşayan olmadı ya hep üzülen ben oldum Allahım al canımı ya
Canım senin derdini paylaşmam samimiyetine güvenerek bu tavsiyeleri yazıyorum sanane de diyebilirsin bunu herkes ister ama bak o şefkati dışarda aramaman lazım baban yok anladığım kadarıyla ama ilişkilerine o rolü yuklememelisin bence annen de bulmalısın o bahsettigin olayi

Şuan sana ne dersek diyelim bence kabul etmek istemeyeceksin fakat şuan psikolojik bir boşlukta olduğun için böyle bir aileden olmayan erkek kişisinde huzur aramak istiyorsun. fakat bu seni zaten ummadığın anda bulur. Günümüzde maalesef erkekler daldan dala gezmeyi ve birine bağlanmamayı çok seviyor. Flört ve ilişki zamanlarında çok değer verdiğini gösterir sonra kaçar bu artık böyle. Heh biz kadınların farklı bir hali var mı? Bence yok bizde bize değer veren sahiplenen erkekleri resmen uzaklaştırıyoruz kendimizden. Fal konusuna gelirsek bahsettiğin 2 falcınında bana gram dediği çıkmadı merak etme.

Anne mi? Ben dayanamıyorum gerçekten inceldiği yerden kopsun. Bütün hanesine soyuna sopuna yazıcam onun bana umut verip başkasına yüzük takmak neymiş görsün o

Ben çok yalnızmışım bugün anladım aylardır yazmıyorum buraya ama çok yalnızmışım ben kimsem yokmuş benim. İnşallah abla ölürüm yoksa

Anne mi? Ben dayanamıyorum gerçekten inceldiği yerden kopsun. Bütün hanesine soyuna sopuna yazıcam onun bana umut verip başkasına yüzük takmak neymiş görsün o
Bence asıl davranmalisin bak öyle şeyler yaparak sadece kendini küçük düşürür o kişiden sogutursun sadece dua et ve bekle ilahi adalet yerini bulacaktır

Bence asıl davranmalisin bak öyle şeyler yaparak sadece kendini küçük düşürür o kişiden sogutursun sadece dua et ve bekle ilahi adalet yerini bulacaktır
Abla o bilmem neyin evladı asillikten anlasa böyle mi davranır benim iki gözüm iki çeşme ısrarla arıyorum açacak o telefonu bugun açacak o onun başına yıkarım yoksa dünyayı

Kızlar yazmicam dedim ama tutamadım kendimii moledro beni darma duman etti Bi de medyum çetin krizim tuttu dalga geçiyorlar sanki insanla. Ben hiç böyle dağılmam ama bugün ilk defa kendimi kestim rahatlamak için
Medyum çetin galiba bunu bilinçli yapıyor duygusuz ve çok çok olumsuz hani bazı falci olumsuz söyler ama insanı kırmaz bu sanki karşıdakinin canını yakmak için hep olumsuz ve sert hiç sevmiyorum medyum cetini

Ben çok yalnızmışım bugün anladım aylardır yazmıyorum buraya ama çok yalnızmışım ben kimsem yokmuş benim. İnşallah abla ölürüm yoksa

Ablacım ayağını öpeyim ne ölmesi yahu .. erkeklerin aşağı yukarı çoğu aynı mal, 5 para etmez yani. Niye ölesin? Bunu bırakırsın başkasını seversin geçer gider. Terk edildim diye ölseydim ohooo 2 kez mi ne ölmüştüm Niye öleyim bk herifler için onlar gebersin ben değil

Paramızla b.. yiyoruz o zaman hata bizde . Madem psikolojik sorunlu bir insan bu Çetin abimiz üstüne para vermesin bizim kızlar artık.

Duyan da Kahin Vanga sanır yani, madem milletin enerjisini emiceksin yapma şu işi be güzel kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…