- 10 Eylül 2012
- 172
- 325
- 32
Tarot_online_akademi’ye ilk baktıranlardandın sen değil mi? O nasıldı? Yani bu yaşadıklarınla alakalı bişey demedi mi?Galiba ne moledro ne de medyum çetin bende patlamadı şu anda kızla konuştum hepsini tasdikledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarot_online_akademi’ye ilk baktıranlardandın sen değil mi? O nasıldı? Yani bu yaşadıklarınla alakalı bişey demedi mi?Galiba ne moledro ne de medyum çetin bende patlamadı şu anda kızla konuştum hepsini tasdikledi
Özelden yazdımTarot_online_akademi’ye ilk baktıranlardandın sen değil mi? O nasıldı? Yani bu yaşadıklarınla alakalı bişey demedi mi?
Özelden yazdım
Tamam ablaBana da yaz kiz merak ettim simdi
Ay o fal sepetinde telefonla fal bakma nasıl oluyor çok merak ediyorum? Falcı mı seni arıyor? Ve telefon görüşmesi kayıtlı olarak duruyor mu hesabında?Bu arada dikkatimi çekti Mısırlı talia sisteme girip 5 fal alıp sistemden çıktı 2 saat sonra hiçbirine bakmadan ve telefonla bakıyo nolucak şimdi insanlar elinde telefon tüm gün arar mı diye bekleyecek mi
Bu arada dikkatimi çekti Mısırlı talia sisteme girip 5 fal alıp sistemden çıktı 2 saat sonra hiçbirine bakmadan ve telefonla bakıyo nolucak şimdi insanlar elinde telefon tüm gün arar mı diye bekleyecek mi
Ay o fal sepetinde telefonla fal bakma nasıl oluyor çok merak ediyorum? Falcı mı seni arıyor? Ve telefon görüşmesi kayıtlı olarak duruyor mu hesabında?
Tarot online bu durumu bilemedim canım banada yazarmisinÖzelden yazdım
Abla süreci bildi ilk o söyledi zaten içeriği yazıyorum özeldenTarot online bu durumu bilemedim canım banada yazarmisin
bana da yazar msn?bende mrk ettm baktrmstm cunkuTamam abla
Dediği gibi sürece girdim ama özelden yazmak istiyorum yanlış anlaşılmasın mesaj kutusuna bakınbana da yazar msn?bende mrk ettm baktrmstm cunku
Abla toprak atsaydın keşke sağol durumun iç yüzünü bilmiyorsunuz ama haklısınız bir anda kimsesiz hissedip yazdım burayaK kumruPnr99 Geceden beri yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamadım.
Ya fal için kendini kesmek ne Allah aşkına?
Fal baktıran birinin bir kere duyacağı herşeye hazırlıklı olması gerek. Siz istiyorsunuz ki hep olumlu ve güzel şeyler söylesinler. O zamanda pembeci diyoruz. Kaldı ki burada birçok kişi çok önceden beri Çetin'in çok olumsuz konuştuğunu söyledi.
Eğer doğruysa 29 yaşındasınız ve bu kadar çok fal baktırabiliyorsanız çalışıyorsunuz veya maddi durumunuz iyi. Biraz bunlara odaklansanız, ne demek kendine zarar vermek? Kullandı diyorsunuz, sanırım cinsellik yaşadınız bunu ima etmeye çalışıyorsunuz. E tamam da cinsellik yaşamayı kabul eden birinin tüm bunların sonucunu da düşünmeye ihtiyacı var. Her cinsellik evlilikle bitmiyor ki bunun milyon tane örneği var işte bu sitede. Eğer sizin için bu kadar önemliyse yaşamasaydınız
Bu kadar melankoli olmayın lütfen, hayatınız bundan ibaret olmamalı. Üzülün, ağlayın ama zarar vermeyin kendinize
Bak hala daha melankoliAbla toprak atsaydın keşke sağol durumun iç yüzünü bilmiyorsunuz ama haklısınız bir anda kimsesiz hissedip yazdım buraya
medyum çetine baktırmadım. bir arkadaşıma olumsuz yorum yapmıştı, helak etmişti kız kendisini. sonra olumsuz olan durumun onun dediği şekilde 'olumsuz' olmadığını öğrendik. asla takılmaması gereken falcıdır bana göre.Merak edeniniz varsa söyleyeyim kızla konuştum onları ayırmaya çalıştığımı ve ruh hastası olduğumu söyledi ben uyarmak istemiştim ama kız bana senin gibi kaç tane var biliyo musun dedi tek mağdur ben değilmişim ne güzel