Binnaz Abla

Nasılsın K kumruPnr99 ? İyi ol lütfen, forumu okudum da şu anda çektiğin ızdırabı anlıyorum ama ucuz kurtulmuşum demelisin bence. Ya o nişanlandığı kızın yerinde sen olsaydın? Belki evlendikten sonra devam edecekti bu hareketlerine düşünebiliyor musun? Bazen şer gördüğümüzde hayır olabiliyor. Lütfen içini rahat tut, bu şekilde yola başlıyorlarsa emin ol mutlu olamayacaklar, ilahi adalet diye bişey var

Herif şere*sizin teki, bulduğu kızda gurursuzun tekiymiş. İyi bulmuşlar birbirlerini. Bence bu hikayede yanan kimse yok, herkes, özellikle de sen çok şanslısın kurtulduğun için. Biri beni arayacak diyecek ki merhaba ben sevgilinin/nişanlının/kocanın sevgilisiyim, seninle ciddi adımlar atarken benimle de gelecek planları yapıyordu diyecek, ben de ona 'sinin gibi kiç tini vir biliyir misin yiiii .s.s.s' diyeceğim Hayır yani şimdi bu eksik akıllı kendini özel falan mı hissediyor 'kaç tane' kızın içinden sadece onunla yüzük taktığı için Aldatıldığının farkında bile değil, herifin ona yüzük takmasını lütuf olarak görüyor cidden hikayeye hangi taraftan baksan rezillik kepazelik. Şu an çok üzgün, kırgın ama en çok da öfkelisin o yüzden bu yazdıklarımı ciddiye bile almazsın belki, ama emin ol için biraz soğuyunca en çok kendine öfkeleneceksin ya ben bu ucuz herif için mi canıma kıymak isteyecek kadar gözümü karartmışım kendime değer vermemişim diyeceksin.

Dün arkadaşıma söylememe rağmen inat etti mısırlı taliaya baktırdı Tam buradan okuyup söylediğim gibiymiş. paragöz biriymiş arada böyle çaktırmadan arkadaşı lafa tutup diye sorular sormuş ve tabiki telefon kapanırken seni çok sevdim sen beni takip et yine gel demiş herkese diyodur kız dedim
fal konusuna gelirsek geçmişi çok güzel yorumlamış ama an ve gelecekte çok kötü geldi bize. Mesajlarına cevap vermeyen kişi için yok yok sen yazmaya devam et tarzında konuşmuş neredeyse eline yüzüğü al git diyecekmiş Hep böyle pembeci mi arkadaşlar ? ben hiç baktırmadım sizin yorumlarınızla arkadaşa söyliyim

Abla o bilmem neyin evladı asillikten anlasa böyle mi davranır benim iki gözüm iki çeşme ısrarla arıyorum açacak o telefonu bugun açacak o onun başına yıkarım yoksa dünyayı
Medyum Cetin'in soyledigini mi taktin? Uydurup duruyor hicbir fali cikmadi bende lutfen sen de ne bir erkek icin ne de online fal bakan birirlerinin soylemesini takip kendini uzmeye kalkma. Sen kendine kendine fiziksel zarar verirsen elin oglu duysual zarari hayda hayda verir, kendine deger vermeyi ogrenmen lazim ki baskalari da degerini gorsun. Tabi deger goremeyecek karakterde biridir istedigini yap yine de degerini bilmaz, boyle birini de ne yapacaksin zaten? Bu erkeklerin bazisi serefsiz oluyor, birine soz verip yari yolda birakmak tabii ki kabul edilemez ama boyle yapiyorsa da Aallah'a havale et, gonder gitsin mutlaka adaletsizliginin cezasini ceker, diger kiza da bugun degil ileride aynisini yapar karakteri boyleyse.

Bende anda da iyidir ama cok az sey soyledigi icin artik hic baktirmiyorum. Pembeci degildi bende ama cok belirsizdi hep fallari, net konusmuyor bilerek sadece 1 ongorusu cok netti ve ona da 1 sene var cikarsa unutmam yazarim ama 1 haftadan sonrasi hic cikmiyor onun, gelecek bilemiyor.

Kızla konuştum yüzleşme yaşadık adam seninle yaşadığım öylesineydi dedi kızda durumun farkındaymış seviyorum onu dedi senin gibi kaç tane araya girmeye çalışan vardı ben ona güveniyorum dedi kendi etti kendi buldu Allahından bulsunlar kızın gözünde çok küçük düştüm dalga geçti benimle kız emek verdim bu adama vazgeçmem dedi biz ayrıyken istediği şeyleri yapmakta serbest dedi sabahtan beri ağlıyorum yataktan çıkamadım Nurtopundan randevu aldım ona tarot falı baktırcam

Desteğiniz için sağolun yalnız hissettirmediniz

Desteğiniz için sağolun yalnız hissettirmediniz benim sadece birkaç güne ihtiyacım var sesim çıkmıyor ağlamaktan beni böyle niyetli niyetli ağlattılar ya Allahın dan bulsunlar

Aydan kutlu 500e çekmiş kredisini Dün falına baya kötü yorum yaptım ben bi arkadaşla ikimize aynı yorumu yaptığını tespit ettik ve iade istedik bakalım, bekliyoruz iade işlemini
Ben iki kez baktırdım ve bakım tarzına dayanarak böyle bir şey yapması çok zor. Kahve falında tek tek şekilleri birleştiriyor ve sana da söylüyor. Katina falında kartların hikayesini falan anlatıyor. Bir de bir arkadaşım da benim tavsiyem üzerine baktırdı. Çok spesifik şeyleri biliyor. Melbourne kullanıcısı ablasının düşük öyküsünü bildiğini söylemiş, benim aynı şekilde bana özel bir durumu söyledi. Ben genellikle baktırmadan önce tüm yorumlara göz gezdiriyorum. Yorumlarında da insanlar bunu belirtmiş.
Bir daha Melisa Donukuk'a baktıracağım demiştim . Bu kadın anda gerçekten çok iyi. Kariyerimin gelişimi hakkında yorumları dört dörtlüktü. Bu kadarını ancak beni çok iyi tanıyan en iyi arkadaşlarım yapabilirdi
Medyum Çetin hakkında yorumumu daha önce yazmıştım. Tamamen alakasız ve inadına zevk alır gibi rahatsız edici şekilde olumsuz yazıyor. Olumsuz söylemesi değil de yazma tarzı çok irrite edici

Son düzenleme:
hanımefendi sizin yorumunuzdan yola çıkarak aydan kutlu’ya baktırdım hatta arkadaşıma da ben tavsiye ettim. Tavsiye etme sebebim dediğiniz şekilde telveleri yorumluyor olmasıydı. Saat bilmem kaç yönünde 2. Fincan resminde şu var ve bu şekil şuna delalet gibi inandırıcı yorum yaptığı kesin. Anlamadığınız nokta şu sanırım, birebir aynı cümlelerle ikimize yorum yaptı aynı vadeyi verdiği yetmezmiş gibi tavsiyeleri ve öngörüleri aynı cümlelerle anlatmıştı bu noktada size katılamıyorum kusura bakmayın. Ayrıca dün 800 kredi olan kahve falını benim dünkü yayınlanmayan olumsuz yorumumdan sonra 500e indirmesi ayrıca kafa karıştırıyorsaf salak mı gözüküyoruz acaba ordan? İade incelemesinde şu anda, hem arkadaşımın hem benim falım. Daha fazla da bişey yazmak istemiyorum,herkes istediği yorumcuya baktırmakta özgür.

Tabi istediğinize baktırabilirsiniz ,ben sadece deneyimimi paylaştım. Son dönemde çok fazla deneyimim olmuştu ve benim beğendiklerim arasında kesinlikle.
Bir de Binnaz.com'da iade oluyor mu onu bilmiyordum. Öyleyse benim de iade etmek istediklerim var :)

Melisa'yı ben de beğendim. Ne baktırmıştınız hatırlıyor musunuz?
Aslında çok detay vermedim. Kariyerimde basamak atlamak istiyorum başarılı olabilecek miyim diye bir şey yazdım. Bu durumun geciktiğini ve bana bağlı bazı spesifik nedenlerden dolayı geciktiğini o doğru tahmin etti.Ayrıldığım erkek arkadaşımla biraz atipik şekilde ayrılmıştık. Orada da buna benzer şeyler söyledi
Hep söylüyorum geleceği çok bilebileceklerini zannetmiyorum ama anda çok iyi olan, olayların gelişimini iyi yorumlayan ve bana da bu konuda fikir veren bir kaç isim var.
Genellikle verilen puanlar tutuyor. Yani düşük ise gerçekten kötü oluyor o yorumcu. Yüksek ise net bir şey diyemiyorum. Mesela Binnaz'da Alev Tansel puanı çok yüksek, hatta başarısı %100 gibi bir şey ama ben beğenmedim.

Çok şükür hem benim hem arkadaşımın kredisi iade edildi 1 günlük inceleme sonrası. Yani fallar aynı Hala aydan kutlu’ya baktırmakta özgürsünüz

Yalniz nurtopu da cok gercekci biri gibi biraz olumsuza donuk hatta umarim daha da bozulmaz moralin ki zaten her seyi soylemis cocuk sana maalesef Tarot online akademi’yi cok begeniyorlar onu denedin mi?

Bu benim sevdiğim adam olamaz ya olamaz. Benim sevdiğim adam bana kıyamazdı emoji bile koymasam mesaj sonuna beni arardı bu adam o adam değil inanınki değil
Online Akademi sana ne demisti bana da yazar misin? Baktirmayi dusunuyorum ama emin degilim de fali biraktigim icin,

Bu benim sevdiğim adam olamaz ya olamaz. Benim sevdiğim adam bana kıyamazdı emoji bile koymasam mesaj sonuna beni arardı bu adam o adam değil inanınki değil
Gayet de olabiliyor, karaktersiz erkekler 180 derece doner, benciller o an nasil istiyorsa ona uydurur, ne verdigi sozleri hatirlar ne de sana acirlar, ben oyle yapmamistim sen gelin guvey olmustun der cikar isin icinden erkeklere hic acimamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…