Binnaz Abla

kizceler tarot online'a baktrdim ..muazzamdi..benimkinin bilincaltini dusuncelerini patir patir doktu...
1saat bakti..
olumlu olumsuz gorduklerini soyledi.cok begendim baktirmak istiyosanz deneyin derim
kizceler tarot online'a baktrdim ..muazzamdi..benimkinin bilincaltini dusuncelerini patir patir doktu...
1saat bakti..
olumlu olumsuz gorduklerini soyledi.cok begendim baktirmak istiyosanz deneyin derim
Canım pahalı mı? İnstagram mı

Tarot akademi mi elfin Demet mi? Hangisinin dediğine itibar etmeli. Tabi ki ikisinin de değil ama bir seçenek olsa hangisini seçerdiniz. Elfin Demet 6 aydır aynı şeyi söylüyor çünkü, hiç fikrini değiştirmedi

tarot akademiye baktırmadım. elfin demete de çok baktırdığım için onunla ilgili yorum yapacağım. elfin bende 1 yıl boyunca olacak dediğini tutturmuştu. o zamanlar baktırdığım kişi aynı onun dediği tabirle dönmüştü. her aldığım yorum tamamen çıkmadı ama sonuçları gecikmeli de olsa gerçekleşmişti. pahalı olmasaydı hala danıştığım bir yorumcu olabilirdi

Aralık ayından beri çoook fazla fal baktırdım fal sepetinde. O yüzden 2 bölümlük yapacağım. Bugün sadece beğendiklerimi paylaşacağım.

Alex
Tespitleri 10/10. Son falında bana o an oldukça saçma gelen bir cümle kurmuştu. Ama aylar sonra Alex’in kurduğu cümlenin aynısını bana bir başkası kurunca minik bir şok geçirmedim değil. Ama sanırım artık pek girmiyor.

Savaş Atılgan
Favorim. İlk gittiğimde sırf kalan kredim bitsin diye tarot baktırayım dedim ve rastgele seçmiştim Savaş’ı. Beklentim sıfırdı. Ama çok başarılıydı. Daha sonra yıldızname için gittim ve asıl o zaman hayran kaldım. Gelmişimi geçmişimi serdi önüme Katina dışında bütün fal çeşitlerine gittim. Hep aynı vadeyi verdi, ve verdiği vadede gerçekleşmişti istediğim şey. Benim enerjim kendisiyle çok uyuştu. Henüz gitmemiş olup da gitmek isteyenler için yıldızname çeşidini öneririm.

Akın Kurt
Bu adam çok tatlı İlk gittiğimde şubatın 23ü falandı, ve isteyeceğim şeyin şubat bitmeden gerçekleşeceğini söyledi. Açıkçası pek ihtimal vermemiştim. Ama şaka gibi 27’yi 28’e bağlayan gece oldu istediğim şey. Sonra kendisine tekrar gidip bunu söylediğimde ‘çıkacak tabi kız dediğim şey, boşuna mı iddialı konuşuyoruz’ gibi bir cümle kurdu sjdjsksksk

Hande Karman
Ben 2 defa kahve falına gittim. 500 krediydi galiba o zaman. Şu an aşırı uçmuş. Ama ben de olacak dediği şey verdiği vadede gerçekleşti. Ve bana falda birini tarif etti, harf verdi. Aynı kişi olduğunu düşündüğüm şahısı geçenlerde tarot online akademi’de gördü bilinçaltı seansında.

Halide Demiray
Kendisi çok kısa bir süreliğine aktif oldu fal sepetinde. Şu an pasif. Gerçekten kendisini yakaladığım için çok şanslıydım. Yıldızname atmıştım, ve tam 21 dakika 40 saniye yorumlamış. Çok güzeldi. Bilinçaltı okuması gibiydi onun bakımı da.

Gökhan Keskin
Toplamda 3 defa gittim. İlk falı ef-sa-ne idi. O falında dediği her şeyi yaşadım diyebilirim. Bildiği önemli bir şey de olmuştu. Diğer iki falı da güzeldi bu arada.

Didar Evren
Olacak dediği şey verdiği vadeden birkaç gün sonra olsa da, genel yorumu çok iyiydi. Daha önce de çok gitmiştim kendisine. Kimi falı güzeldi kimi değildi. Bu defa enerjimiz uymuş olacak ki beğendim :)

Nil Güneş (Binnaz)
Haftalarca istediğim şeyin ısrarla kova döneminde olacağını söyledi. Gerçekten de öyle oldu. Diğer vadelerine daha var.

Evet bunlar benim beğendiklerim. Bir ara aşırı derecede fal baktırıyordum. Her gördüğüm falcıya atasım geliyordu sjjsjasdg Çok şükür geçti artık o bağımlılık. Haftada belki de 10 faldan şu an haftada 3’e falan düşürdüm. Aynı yıllar önceki gibi yine kozmetiğe cilt bakımına merak sarmaya başladım, artık paramı onlara harcıyorum. Beni daha mutlu ediyor. Gerçekten en değerli şey kendimiziz. Bunu biraz geç anladım ama anladımmmm

Haa bu arada geçenlerde 1 günlüğüne üslubumdan ötürü banlanmışım. İlk başta neden olduğunu anlamadım ama sonra hatırladım. Fatmakala adlı üyeye biraz sert çıkışmıştım. Ücret konusunda dediklerimin hala arkasındayım ama evet üslubum daha yumuşak olabilirdi.
Kırdıysam özür dilerim F fatmakala

teşekkür ederim çok ince düşüncelisiniz sorun değil arada böyle gerginlikler olabiliyor :)

Arkadaşlar bu an dediğiniz tam olarak nedir , ben yanlış bir şey mi anlıyorum acaba ? Ben genel olarak problemlerim neyse ona odaklanıyorum , karşımdaki kişi falını ilk açtığında hiçbir şey söylemiyorum , o andaki ruh halimi ve yaşadığım sorunu söylüyorsa soru sormaya başlıyorum , iyi bir falcıysa zaten geçmiş gelecek o esnada dökülüyor , zaten baştan sorun ne yanılıyorsa sallıyorum, yarıda teşekkür edip kestiklerim bile oldu .Geçmişi anlatan olursa da burayı geçelim diyorum zaten , zira yaşadığım şeyi tekrar dinlemeye gerek yok , eski sevgililer , sıkıntılar , şöyle etmişsin böyle yapmışsın vs. E zaten biliyorum onları yaşadım.Siz neler düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…