- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Sitede değil öyleyseyasli bi kadn..telefonu acmasiyla basladi anlatmaya
yok cnm telde bakiyo..80 liraSitede değil öyleyse
kizlar ritaya baktrdm zehir zemberekti bu kadinin fali cikiyo mu?
o mu ki bilmiyorum ...:) ins oyledrIstanbullu Rita mı? İstanbul topiğinde arat kız, çıkmıyor parasına değmez yazmışlar.
Kızlar merhaba bu instagramdaki tarotcu kız sayfasında uc seçenek var demiş tarot / bilinçaltı okuması / ilişki açılımı, gelen mesajları paylaşmış ya orada hep tarih vermiş millete su tarihte yazacak o bu vs diye detaylı. Bu sekilde baktığı ne oluyor o tarot mu bilinçaltı mı acaba yoksa ilişki mi, burada baktıranlar ne baktırdınız siz
MissCherryBlossom cnm sen gulistana baktrmstn o cikms miydi?
Bu isi bir dusunucemBana 3,6 ay, 1 yılla ilgili bir şeyler dedi
cherry falsepeti özetini bekliyorum dört gözle :)Baktırdım kız, 2 kez 1 yıl aralıkla. Özele gel söylerim ne dediğini
cherry falsepeti özetini bekliyorum dört gözle :)
himmetnur falı çıkan var mı?
elifsucan için hangi falı önerirsiniz hangisinde daha iyiBen Elifsucana çok sık baktıran birisiyim canım herkesle enerjisi tutucak diye birşey yok ama süreç şuan onun dediği gibi ilerliyor . Bana da dönücek süreç olumluya dönücek demişti şuan öyle ama onun dışında sen başkasıyla sevgili olucaksın fslan demedi ama benzer şeyler söyledi diyebilirim . Kahve mi yollamıştın
Ben hep fal atıyorum canımelifsucan için hangi falı önerirsiniz hangisinde daha iyi
Bana çıktığı da oldu çıkmadığı daElifsucan geçmişte yaşadığım bir olayı gelecekte yaşıcakmışım gibi anlatmışta anlatmış sallamış. Anda geçmişte fena değil ama gelecek ile alakalı geçmişte yaşadığım bir şeyi söylemiş. Bir de cok özensiz ciddiyetsizdi ya sürekli ıııııı eeee,rüzgar sesi arkada. Falları çıkmıyor değil mi? Valla üzdü beni tribe soktu
cnm.onu da denedim tatli bi kiz ama tutmadi bendeTwitterdaki Merkür Kedisi de, an ve geçmişte mükemmeldi ama gelecekte tutarsızdı,üzdü beni oda. Sizde tuttu mu?