Binnaz Abla

Kızlar burak betas, Demir abacı, deniz güven , cennet güneş , pare aljamir bunlardsn birine baktırıp beğenen ya da beğenmeyen var mı? bir bunlar kredime uygun ve puanı yüksek

Kızlar burak betas, Demir abacı, deniz güven , cennet güneş , pare aljamir bunlardsn birine baktırıp beğenen ya da beğenmeyen var mı? bir bunlar kredime uygun ve puanı yüksek
Ben Deniz güven'e 3 kez baktırdım. Kesinlikle enerjisi yüksek ve anlık durumu çok iyi bilmişti bende.
Diğerlerine baktırmadım

Ben Deniz güven'e 3 kez baktırdım. Kesinlikle enerjisi yüksek ve anlık durumu çok iyi bilmişti bende.
Diğerlerine baktırmadım
Ben biraz baktım da yorumlara gerçekten deniz güvenin yorumları güzeldi onu düşünüyorum ben de. Bir de pare güzeldi yorumları diğerlerinde yine kötü vardı

fal sepeti ücret iadesi yapıyor mu?
bir yorumcuya fal gönderdim 1 gün boyunca yorumlamadı. desteğe yazdım falcı iade yaptı. destekten de iadeniz yapıldığında dönüş sağlanacaktır yazıldı. ama emin olamadım. böyle bir durum benzeri yaşayan, ücret iadesi alan var mı?

Elifsucan bana ilk basta somut bir şekilde btirmis ama suan dönmeyi dusunuyor ozlemis, baska birileriyle konusuyor sen duyucaksın cok uzuluceksin, barısıcaksınız ama sonra sen baska biriyle sevgili olacaksın falan filan dedi. Herkese aynı mı kızlar bosuna üzmiyim kendimi.

Elifsucan yolda yürürken fal bakan olayları birbirine karıştırıp hiç farketmeden öyle anlatan birisi çokta ciddiye alma bence

Twitterda Merkür Kedisine baktırdım, anda ve geçmişte mükemmeldi ama gelecekte beni çok üzdü. Gelecekte tutarsız saçma sapan konuştu. Bir de tavsiye veren falcıları sevmiyorum ya. Tavsiye mi istiyorum ben senden? Neyse onun çıkıyo mu falları...

Kızlar merhaba bu instagramdaki tarotcu kız sayfasında uc seçenek var demiş tarot / bilinçaltı okuması / ilişki açılımı, gelen mesajları paylaşmış ya orada hep tarih vermiş millete su tarihte yazacak o bu vs diye detaylı. Bu sekilde baktığı ne oluyor o tarot mu bilinçaltı mı acaba yoksa ilişki mi, burada baktıranlar ne baktırdınız siz

Büyük ihtimal herkes benim gibi 150 tl olan bilinçaltı baktırmıştır şahsen bana tarih felan vermedi

En kapsamlı olanı baktırdım bende, benim kartlar tarih vermedi. İnatla sordu ama vermedi

Büyük ihtimal herkes benim gibi 150 tl olan bilinçaltı baktırmıştır şahsen bana tarih felan vermedi

En kapsamlı olanı baktırdım bende, benim kartlar tarih vermedi. İnatla sordu ama vermedi
Hmmmm instagramdaki paylaştıklarında hep Öyle tarih falan vermiş su tarihte yazacak su tarihte dönecek vs gibi. Yani ben öyle bir sey sodmucam da ama yine de instagramdaki mesajlar cok iddialı olunca. Ben de ondan dusundum bir acaba gerçekten öyle mi diye. Bir de iliski açılımı diye bir sey varmıs ama o ne anlamadım. Bir dm atıp sormak lazım

bana da tarih vermedi, zaten verilecek bişeyler de söylemedi herşey çok olumsuzdu : D

Aynısını bana da 2 kez fal attım.ikisinde de dedi ayrıca verdiği vade ocak şubat ti çoktan patladı tek bir kelimesi dahi çıkmadı bir ara burada onu çok şişirdiler

Ben Elifsucana çok sık baktıran birisiyim canım herkesle enerjisi tutucak diye birşey yok ama süreç şuan onun dediği gibi ilerliyor . Bana da dönücek süreç olumluya dönücek demişti şuan öyle ama onun dışında sen başkasıyla sevgili olucaksın fslan demedi ama benzer şeyler söyledi diyebilirim . Kahve mi yollamıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…