Binnaz Abla

Bir fal çıksa dert çıkmasa dert yemin ederim 🥴🤦🏻‍♀️ hay benn ne diyeyim ya..iş görüşmem vardı binnazda 2 falcıya sordum rengin korel olabilir de olmaya bilirde dedi 🤪 firuze şen ise olmayacak ama hayırlısı bu olacak demişti. Sonuç olumsuz ama inşallah hayırlısıdır...rengin efsane yorumuyla çok aydınlattı beni o kesin 🤷‍♀️🤭

Kızlar merhaba bu instagramdaki tarotcu kız sayfasında uc seçenek var demiş tarot / bilinçaltı okuması / ilişki açılımı, gelen mesajları paylaşmış ya orada hep tarih vermiş millete su tarihte yazacak o bu vs diye detaylı. Bu sekilde baktığı ne oluyor o tarot mu bilinçaltı mı acaba yoksa ilişki mi, burada baktıranlar ne baktırdınız siz

Bana 3,6 ay, 1 yılla ilgili bir şeyler dedi

tarot_online_akademi ye ben de baktırdım kızlar bugün. Bir kere kartlara çok hakim, kendini geliştirmiş biri uzun zamandır eğitim almış ve hâlâ alan biri. Enerjisi çok iyiydi 1 saati aşkın süre konuştuk. Gerçekten analizi iyiydi. Geçmiş anlık enerjiler konusunda çok doğruydu. Gelecek konusunda kartlarla öngörü ve dikkat etmem gereken noktaları belirtti. Bıcır bıcır biriydi :) ben beğendim. Hakimiyeti yorumlaması çok güzel. Kendi de belirtiyor zaten falcı olmadığını ki Tarot ve katina fal değil bence de yol gösterici kartlar :) kendi enerjisi ile bilinçaltı okuması yapıyor :) binnaz fal sepeti gibi uygulamalarda paralar dökmek yerine böyle hakkıyla bilinçaltı okuması/tarot bakan kişilerden yorum almak daha mantıklı bence :)

Ben Elifsucana çok sık baktıran birisiyim canım herkesle enerjisi tutucak diye birşey yok ama süreç şuan onun dediği gibi ilerliyor . Bana da dönücek süreç olumluya dönücek demişti şuan öyle ama onun dışında sen başkasıyla sevgili olucaksın fslan demedi ama benzer şeyler söyledi diyebilirim . Kahve mi yollamıştın
elifsucan için hangi falı önerirsiniz hangisinde daha iyi

Elifsucan geçmişte yaşadığım bir olayı gelecekte yaşıcakmışım gibi anlatmışta anlatmış sallamış. Anda geçmişte fena değil ama gelecek ile alakalı geçmişte yaşadığım bir şeyi söylemiş. Bir de cok özensiz ciddiyetsizdi ya sürekli ıııııı eeee,rüzgar sesi arkada. Falları çıkmıyor değil mi? Valla üzdü beni tribe soktu

Elifsucan geçmişte yaşadığım bir olayı gelecekte yaşıcakmışım gibi anlatmışta anlatmış sallamış. Anda geçmişte fena değil ama gelecek ile alakalı geçmişte yaşadığım bir şeyi söylemiş. Bir de cok özensiz ciddiyetsizdi ya sürekli ıııııı eeee,rüzgar sesi arkada. Falları çıkmıyor değil mi? Valla üzdü beni tribe soktu
Bana çıktığı da oldu çıkmadığı da

Bu arada benim korkak sevdiğim adam için o kadar çok fala para harcadım ki 2 aydır ayrılığımızdan beri... Ah diyorum ah dönecek dönecek dönecek diye diye beni bağımlı birine dönüştürdü bu fallar. Hala ne gelen var ne giden :) Çok aptal hissediyorum aciz hissediyorum kendimi... Olumsuz duyunca karalar bağlıyorum,olumlular moralime iyi geliyor. Psikolojiye bakar mısınız. Değen adam olsa fal mı baktırırsın... İlahi adalet tecelli eder umarim... Bir de tavsiye veren falcılara uyuz oluyorum. Tavsiye istesem psikologa giderim.

X