Binnaz Abla

Tabiki ben de işini iyi yapanların kazanması taraftariyim.Ama burda zamanında çoğu baktirdigimiz kişinin yersiz abartıldığını sonra patladığını gördük.ben 900 TL nin
yüzlerce katını 1 ayda toplayan kimse görmedim.Baktirdiginiz platform Instagram ki Binnaz falsepeti gibi uygulama değil. Sadece 150 TL çok pahalı geldi birde yorumlara göre fal bakmıyormus bilinçaltı okumasiymis.bunu daha uygun fiyatlı yapan birini duymuştum 60 TL gibi bir fiyatı var ve bana gereksiz pahalı geldi bilinçaltı okuması adı altında sadece yazmak istedim o kadar .ki herkes beğenmiş kısmına gelirsek beğenmeyen bir kişi olduğunu da okudum.sizin bu kadar cikismaniza anlam veremedim

900 tl kazandığını nasıl hesap ettiniz?Daha fazla kazanmış da olabilirHerkes özgür iradesiyle baktırmak istiyorsa baktırır kazandığı paradan kime ne!!!

900 tl kazandığını nasıl hesap ettiniz?Daha fazla kazanmış da olabilirHerkes özgür iradesiyle baktırmak istiyorsa baktırır kazandığı paradan kime ne!!!
6 kişi yazmış baktirdigini 6×150=900 dedim sadece burda bir anda yazılıp parladığı için uyarmak adına yazdım kötü bir amacım yok herkes istediğine baktirir tabiki yanlış anlaşıldım

kızlar tarot online akademiye hepiniz baktırmışsınız neredeyse valla iyi kazandı sizden 900 tl falan toplam çok pahalı değil mi
Sizin cebinizden çıkmadığı müddetçe kime neyi kazandırdığımız sizi alakadar etmez hanımefendi.

Kendisiyle hiçbir yakınlığım yok, hiçbir çıkarım yok, ilk defa cuma tanıştım. Ve emin olun onun yerinde olsaydım aldığı ücretin iki katını isterdim. Binnazdaki kıçı kırık falcılar bile bilmem kaç yüz TL’ye bir şeyler sallarken bu kız yaklaşık 1,5 saat boyunca 150 TL’ye benim ve karşı tarafın bilinçaltını pat pat pat döktü ortaya, üstelik kaç tane soru sordum hepsini cevapladı. Boş yapma yani

Yıllar önce çok BAKTIRDIM farklı sitede anı güzel tesbit ediyor ama çıkmadı baktirdigim zamanlarda da sınır harbi yaşamıştım 4.sırada 15 gün beklemiştim o süreçte zaten gelişmeler yaşamıştım falın önemi kalmamıştı.gunubirlik baksa yeniden denemek isterim ama 10.gündür 20 faldan 6 tâne bakmış değmez batırmayı dusunmuyorum

6 kişi yazmış baktirdigini 6×150=900 dedim sadece burda bir anda yazılıp parladığı için uyarmak adına yazdım kötü bir amacım yok herkes istediğine baktirir tabiki yanlış anlaşıldım
Bencede yanlış bir şey söylemediniz fikrinizi sadece dile getirdiniz buda normal bence kırılacak bir şey yok kanaatindeyim

Teşekkür ederim yorumlarınıza güveniyorumBaktırmayayım o halde

Bencede yanlış bir şey söylemediniz fikrinizi sadece dile getirdiniz buda normal bence kırılacak bir şey yok kanaatindeyim
Teşekkür ederim içimden geldiği gibi bir şey yazdım sadece ki burda falcilarin çok para kazandigiyla alakalı daha öncede insanların yaptığı yorumlar var niye bu kadar battı anlamadım

Hanfendi iyimisiniz ben burda kıza küfür mü ettim naptımda hemen koruyorsunuz anlam veremedim üslubunuza boş yapma ne demek burası bir platform herkes düşüncesini saygı çerçevesi içinde dile getirebilir burda bir sürü falciya yorum yapıldı çok kazandigiyla ilgili bir benim dediğim mi batti size

Olay korumak ya da dediğinizin batması değil, siz kendisine hiç danışmadığınız, tecrübe etmediğiniz halde kazandığı parayı sorguluyorsunuz. Sanki sizin cebinizden çıktı. Kahve falı değil ki bu. O kadar eğitimini almış. Neyse iyi geceler

Ablacım burda pekçok telefonda bakan falcı yazıldı çizildi. Bir kişinin ismi geçiyor, furya oluyor, herkes fikrini yazıyor, sonra isteyen baktırıyor istemeyen baktırmıyor. O furyalarda kimse için bu tip mesaj yazan olmadı, .ünkü herkes sonuçta miktarı biliyor ona göre baktırıyor/baktırmıyor. Diğer falcılara bir şey demeyip bu kıza dersek, bu kız rekabette haksız durumu düşüyor diyeyim Benim hoşlanmadığım nokt daha önceki kimse için bu tip bir şey yazılmayıp sadece bu kız için yazılması.

Kaldı ki binnazda fiyatlar çok yüksek (ben baktırmıyorum beğenmiyorum çünkü hem de pahalı geliyor), adı sanı olan falcılar zaten 100tl civarı. Bu kız da 150 tl. Anı öğrenmek isteyenlerden binnazdaki çıkmadığı yazıp çizilen kişilerdense bu kızı tercih etmek isteyenler olabilir, 50 tl fark verip. dediğim gibi herkesin kendi kararı.

Bu kız için de gelecek odaklı değil an odaklı yazıldı zaten. İnsanlar bunu bilerek baktırıyor. Ben mesela cidden anı bilen, karşı taraf ne yapıyor bilen birini arıyorum şimdi. Falsepetinde byvde tonla fal baktırdım, herkes bir şey söyledi kafam çorba oldu. 1 kez baktırıp bu konuyu kapatıcam artık çünkü çok para dötüm son1 ayda.

Şimdi ilkay gür un sayfasına baktım geçen hafta 45 'di 3 gün sonra 65 oldu şimdi 90 bir haftada 2 kez zam yapmış bu kadarda olmaz yani önce bir fallarına baksaymis

O 65 kişiyi bekleyene kadar başkasıyla tanışır evlenir barklanırsınız hatta bebeniz bile olur kızçeler ... 65 fal bekleyesiye kadar baktırdığınız adam kalmaz emin olun

fal sepeti savaş atılgana baktıran var mıydı benim havuzdan aldı, aslında doğru analizleri de vardı büyük oranda
vade verdi bir de ama hiç vadesi tutan var mı savaşta?

fal sepeti savaş atılgana baktıran var mıydı benim havuzdan aldı, aslında doğru analizleri de vardı büyük oranda
vade verdi bir de ama hiç vadesi tutan var mı savaşta?

Kız o benim de markajımda. Yorumlarda dedikleri çıktı yazmışlar. Havuzdan aldıysa valla şanslısın, benimkini çok da cazip olmayan falcılar aldı hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…