- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Evet ya 41bakla’ya bende baktırdım ama beğenmedimArkadaşlar burada önceden ayzmıştım bana iyi gibi gelnişti ve burdan biri öenrmişti bana işte ben başkasıymış gibi kendi adıma baktırdım bildi diye sarıella2 için ama tamamen sallamasyon diyebilirim falları hiç bulaşmayın.
41baklada sürekli bir sürü fal bekliyor diye merak edip ona baktırdım ama hiç beğenmedim nası başarı oranı 100 olur şasılası...
Sakız falı gibiydi..Evet ya 41bakla’ya bende baktırdım ama beğenmedim
41bakla bana da çıkmamıştıArkadaşlar burada önceden ayzmıştım bana iyi gibi gelnişti ve burdan biri öenrmişti bana işte ben başkasıymış gibi kendi adıma baktırdım bildi diye sarıella2 için ama tamamen sallamasyon diyebilirim falları hiç bulaşmayın.
41baklada sürekli bir sürü fal bekliyor diye merak edip ona baktırdım ama hiç beğenmedim nası başarı oranı 100 olur şasılası...
Hangi siteKızçeler rezzan ablanın bu hafta görüşme çıkıyor demesi gerçekleşti :)
Fal Alem sitesinde Rezzan AblaHangi site
Olumsuz dediği şeylerden yaşadığım çok oldu. İlişki açısından ne dediyse olumsuz öyle ilerledi fakat olumlu dediği şeyler ve ilişki dışı şeyler bende olmadı. Çıkmayanı çok çok var üzme bence kendini :) çok değişken durumlarMerhaba herkese.
Aylar önce yesilcingeneye baktirdigim fali uzulup sildigimi saniyordum. Bulup tekrar okudugumda saskinlik icinde kaldim. Tam olarak dediği şeyler olmus. Dediği vadede tekrar biraraya geldik, ancak devami olmaz demiş. Oyle de oldu. Hal böyle olunca tekrar baktirdim. Bu kez cok daha olumsuz konuştu. Ne kadar agladim bilmiyorum sonrasinda. Yesilcingeneye ikinci kez baktirip dedikleri cikmayan var mi?
Merhaba , tavsiyen ve yorumun cok güzel gercekten:) bisey sorcam fal da olumsuz konusanlar da oldu mu ?Şimdi kızlar neresinden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum amabende çok uzun yıllardır bu fal olayının müptelasıydım. Maalesef insan isteklerine kavuşamadıkça bu bataklığa daha çok düşüyor. Her duyduğu isme umut bağlıyor. Çok paralarım gitti benimde. Bir nevi psikolojik destek gibi bu fal işi. Olumlu şeyler söyleyince bir süre seni idare ediyor. Umutlu ve mutlu oluyorsun. Sonra hayal kırıklığı, tekrar arayış içine girmek vs vs. Neyse şöyle anlatayım; Benim aşık olduğum ve bir süre görüştüğüm bir çocuk vardı onunla ilgili 4 yıl boyunca hemen hemen her ay maaşım yattıkça fal baktırdım. Genelde olumlu şeyler söylüyorlar ve umutlanıyordum. Bazen anlık gidişatı bilenler oluyordu evet ama sürekli o kişiye baktırdıkça da arkadaş tavsiyesine dönüyor. Bence aynı kişiye tekrar baktıracaksanız uzun bir süre ara verip tekrar baktırmalısınız ki enerji temizlensin. Neyse sonra ben o kişiyi kafamda tamamen bitirdim kızlar. Olmayacak demek ki hem kendimi yıpratıyorum hem maddi anlamda tükeniyorum dedim (zira fala döktüğüm paralarla neler alırdım neler) ve vazgeçtim. Çünkü zaman geçiyor ve hayatı kaçırıyordum beklerken. Sonra ne oldu biliyor musunuz? O beklediğim, uğruna paralar döktüğüm kişi bana döndü. Ama hiç beklemediğim ve imkansız bir zamanda. Şimdi evliyiz ve Çok mutluyuz. Sadece şunu söylemek istiyorum bir söz var doğruluğuna çok inandığım; Zamanı gelince olur. Vakti tamamlanınca geçer. Sabredersen değer. Ama evvela kısmet, evvela kâder! O yüzden kendinizi yıpratmayın, akışına bırakın, ısrarla isteğiniz zaman olmuyor siz üzülüyoruz. Evet isteyin ama hayatı da kaçırmayın. Hayırlısını dileyin. Çok sevdiğimiz için hatalarını göremediğimiz bir sürü insan var. Size değer veriyor mu önemsiyor mu ve en önemlisi iyi bir insan mı? Evlenip evde iki kişi kalınca bunlar önemli. Ben çok mutluyum onu sevmemin en önemli sebebi iyi ve merhametli oluşuydu zaten. Umarım herkes kalbinden geçen kişiyle olur. Zaman zaman bilenleri yazayım size;
Fal Sepeti Duygu Aura: Bence karşı tarafı iyi analiz ediyor ve son dedikleri bana çıkmıştı.
Binnaz Abla Gülçin Beyaz: Gülçin hanım sesiyle beni bağladı zatenbayılıyordum onun sesine, olayları anlatış ve analiz ediş biçimine tam olarak beni anlatmıştı. 3 defa baktırdım. 1. ve 3.’de bilmişti ama 2. falda tutmamıştı pek.
Bir Yolun Var İlkay Gür: İlkay hanım o kadar dobradır ki çat çat söyler her şeyigelecekle ilgili tutturduğu zamanlarda çok olmuştur severim kendisini.
Benim enerjim bunlarla tutmuştu kızlar diğer baktırdıklarım boşa para harcamaydı. Sağlık olsun. Hepinize güzel bir hayat dilerim ama lütfen önce kendinizi önemseyin.
arya çiçek bendede nokta atışları olmuştu ama şubatta iletişim olcakmı dedim olacak dedi lakin iletişim falan olmadı şubattaArkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 ay oldu fallara ara verdim ve ben ara verince bazı gelişmeler oldu.
Eski erkek arkadaşım benim çevremden yakın bir insana bazı duygularından ve hayatının gidişatından bahsetmiş.
Buna dayanarak bazı isimlerin öngörüleri çıkmadı diyebilirim, bazıları da anlık durumu bilmiş ama tesadüf mü yoksa gerçekten mi bildi bilemiyorum. Görmek için vade bekleyeceğim.
Fal Sepetiyle başlayayım;
AytenCe, Duygu Aura, Didar Evren : Bu üçlü çok pembeci ve alakasız şeyler söylemiş, vadeleri de patlamış.
Alex : Genelde tavsiye vermiş, tavsiyeleri mantıklı aslında ama genel geçer her ilişkiye de uyarlanabilecek tavsiyeler. Olumlu olacak sonu demiş fakat vade vermemiş, şu an için bir şey diyemiyorum.
Medyum Namaste : Tarot baktırmıştım, fala bakarken tarot enerjilerinin kısa vadeli ve çok değişken olduğunu söylemiş, yine de yorum yaparken nedense kesin kesin konuşmuş. Bir de karşı tarafı çok art niyetli göstermiş, öyle olmadığına emin oldum diyebilirim son yaşanan durumla. Olumsuz konuştuğu için bir vadesi yoktu.
Gökhan Keskin : Ben beğendim yorumunu, anlık durumları gayet güzel değerlendirmiş. Geleceği muallakta bırakmış, şöyle olursa şöyle olur olmazsa başka türlü olur gibisinden.
Derin Hisler : Nefes almadan konuşmuş, duruma uyan tespitleri de var uymayan da var. O yüzden uyanlar tesadüf diye düşünüyorum.
Vadesi dolmak üzere, o zaman değerlendirmek daha doğru olacak.
Yağız Okur : Bomboş... Tutarlı sanmıştım ama hayal kırıklığı oldu.
Arya Çiçek : Yaptığı yorum ağzımı açıkta bırakacak cinstendi, hatta doğrulatmak için tekrar fal gönderdim yine üstüne basa basa aynı şeyleri tekrarladı. Vadesi mayıs-haziran dönemi, hatta başka bir durum için de temmuzu vermiş. İlginçtir ki süreç, karşı tarafın duyguları şu an için tam da onun dediği gibi. Arya'nın yorumu başta iyi gibi gelse de sonrasında vadesi tutmayan da oldu burada, o yüzden onu da bekleyip göreceğim.
Beste Sezen : Havuz falımı almıştı ama epey tutturmuş. Adı buralarda hiç geçmiyor, genel olarak nasıl bir yorumcudur bilmiyorum. Atıp tutturmuş da olabilir yani. Vadesi nisan, bekliyoruz
Elena Günce : Değişik bir yorumcu, iddialı konuşanlardan. Herkesten farklı tespitler yapmıştı ama yanlıştı diyemem. Henüz çıkan bir şey yok.
Biryolunvar;
Serkan Tek : İlk ve ikinci falı arasında uçurum vardı. 2.si çok olumsuzdu, ilişkimin sonucu nasıl olur hala bilmiyorum ama süreç kesinlikle onun dediği gibi değil. İlk falı olumlu da olsa onda da tutmayanlar olmuş. Küs olduğumuz dönemde siz adım atacaksınız ama karşı taraf tepkisiz kalacak demiş, öyle olmadı hatta sayemde tekrar görüştük. Falın yarısı aralıklı kapılardan oluşuyor, sonunda da açılıyordu kapı (İnşallah diyelim)
Aylin, Fama (adını yazarken sinirlerim zıplıyor, nasıl kötü enerjisi varsa), Sema, Himmetnur'a bye bye demek istiyorum.
Medyum Cem, sorumdan yürümüş ama yanlış yere yürümüş.
Falalemden de Banu Doğru'ya baktırmıştım. Karşı tarafın kişilik analizleri pek doğru değildi, fala baktığı anda da burada söylemiştim. Çok olumlu konuştu, vade yok, yakında demiş sadece. Ne kadar yakın acaba
Durumlar şimdilik böyle. Bir süre daha bekleme modunda devam edip çıkanları çıkmayanları değerlendireceğim. Bu arada tabii ki beyefendinin düşüncelerini bir şekilde bana ulaştıracağını, bu yolla iletişim kurmaya çalışacağını kimse bilememiş
Canım ağlama valla. Yesile ben üç kere baktırdım üçünde de çok ağladım ama gerçekten doğru konuşan çok az falcılardan. Şimdiki aklım olsa bi kaç falcı dışında kimseye baktırmam, biri de yeşil baktırcaklarımdanMerhaba herkese.
Aylar önce yesilcingeneye baktirdigim fali uzulup sildigimi saniyordum. Bulup tekrar okudugumda saskinlik icinde kaldim. Tam olarak dediği şeyler olmus. Dediği vadede tekrar biraraya geldik, ancak devami olmaz demiş. Oyle de oldu. Hal böyle olunca tekrar baktirdim. Bu kez cok daha olumsuz konuştu. Ne kadar agladim bilmiyorum sonrasinda. Yesilcingeneye ikinci kez baktirip dedikleri cikmayan var mi?
Evet biri daha çıkmadı vadesi demişti. Ben de söylediği zamanda gelişme olacağını sanmıyorum açıkçası.arya çiçek bendede nokta atışları olmuştu ama şubatta iletişim olcakmı dedim olacak dedi lakin iletişim falan olmadı şubatta
FalalemHangi site
Umarım her şey gönlünüzce gelişirEvet biri daha çıkmadı vadesi demişti. Ben de söylediği zamanda gelişme olacağını sanmıyorum açıkçası.
Aslında durum olumlu yönde ilerlediği için bu kadar tutmuş gibi oluyor, yarın bir sürpriz yaşanırsa hepsi patlayabilir.
Ben de sizin gibi binnaz ablada çok para harcadım. Seni çok iyi anlıyorum. Hadi parayı geçtim ben bu fallara inanıp sevdiğim adama karşı olan tavırlarımı değiştirdim. Belkide olabilecek bi işi berbat ettim. Yok seni çok seviyor 2 haftaya yazar. Yazan yok. Bidaha baktırıyorum yine 2 haftaya yazar. Yazan yok. Hep vade öteleniyor. İlk fal baktırmamdan bu yana 1,5 sene olmuştur. Hala adamı bekliyorumMerhaba kizlar, ben bu forumda bugun bir uyelik actim sizlere benim Binnaz abla yolculugumu soylemek istiyorum. Ben Avusturalya'dan oldugum icin Turkcem pek iyi degil. Binnaz Abla'da o okadar cok fal baktirdim ki, bunlari sizle paylasmak istiyorum cunku ben yuzlerce dolar harcadim sevgilimle ayrildimiz icin. Ve kadinlar kulubu Binnaz formuna hep goz gezdirdim, ve sizin deneyimlerinizle bazi fallarima baktirdim. Simdi de paylasmak istiyorum:
Beyendiklerim, daha vadeleri dolmadi (Nisan ortasi, Mayis basi, Haziran ayina kadar vadeler):
Asude Işık: Bu kizin dedikleri, gercekten beni sok etimi diyim? Hayatimda 3 oglan vardi beni isteyen, tek tek onlarin burclarini nasil gordu anlamiyorum. Ve bana demisti bu aglamalarin duracak diye, artik onu istemiyceksin diye. Nedense inanmadim... ama gercekten de oyle oluyor. Vadesi hala var bekliyorum. Birde bu kizi hic online aktif gormuyorum, keske yakalasam yine.
Aydan Kutlu: Bu kizi beyendim, ablamin durumunu fal icinde gordu (ablam bebegini dusurdu..). Bana vade verdi bekliyecem.
Cemre Yagmur: Guzel, vadesi daha dolmadi.
Lila Arslan: Yazik bu kiz demisti bana 4 ay diye, ben cok kizmistim ona puan vermeden konusmayi kesmistim cunku obur falcilar bana 2 hafta diyordu diye... aptal kafam. Ama 2 aydir ne ses var ne seda.... Bakalim vadesi tutcakmi. Ama dediklerinin hepsi cok dogru ve tespitli.
Hasibe Dogan: Bu kadina iste 4 ay once baktirdim, oda bana Nisan demisti, bekliyorum.
Orta (daha vade dolmadi): Lara Stern, Melis Eren, Yagmur Tekin, Ceren Dernek
Tuttu ama bence salladi: Selma Aydin: Bu kadinla eski sevgilimle ilk ayrildigimda canli'da fal baktirmistim, bana bir tarih verdi 21 Aralik 2020 ve gercekten o gun eski sevgilim geri dondu. Ondan sonra bir daha ayrildik eski sevgilimle ve bilmiyorum salladimi da tesaduf oldu, cunku ona 3-4 sefer daha fal baktirdim ve HIC BIR VERDIGI TARIH CIKMADI.
(EN BUYUK DOLANDIRICILAR) Serkan Batu Kilic: SONUNDA BU ADAM HAKKINDA YAZABILIYORUM, simdiden size diyim, ona verdigim kotu yorumlar nedense profilinden silindi????? Bu adama 3 kere baktirdim cunku burda o kadar guzel seyler yazdiginiz icin. Her ucunde tarihleri patladi. Dedigi hic bir sey cikmadi, eski sevgilimle hic bir baglanti kurmadigim halde bana onun arkasindan kosma dedi? Ben bu adamla 3 aydir hic bir iletisim kurmadim. Birde benim konustugum bir oglan beni cinsellik icin kulaniyormus? SOK oldum, cunku ben bu oglanla 2 dakikadan fazla gercek hayata konusmadim, cok utangac birisi ve cok cokda dinli biri. Onunla bir kere cikmadim, yada yalniz halde onu gormedim.
Efsun Aksoy: Bu kiz hakkinda bi sey demicem, o kadar siz anlayin.
Marzuka Yavuz: Hic bir dedigi cikmadi, HIC BIR SEY. Bu kadin beni resmen her ay beni sozledi ve evlendirdi.
Karaca Duran: 2 hafta dedi, 2 ay oldu ses seda yok.
Alev Tansel: Verdigi vade patladi
Nehir Atesoglu: Dediklerinin hic biri dogru degil, patladi.
Zahide Guney: Bu kadin sanki kitaptan hikaye soyluyor, cok yapmacik hic hic beyenmedim.
Atiye Dagdelen: bos bos konusuyor, simdiye kadar iliskideydim ona gore
Firuze Erkmen: Hikaye kurdu gercekten, dedikleri olursa hem ozur dilliycem, hemde 5 tane daha kahve yolliycam
Dolandiricilar (bunlarin fala alakalari yok): Ela Aslan, Yildiz Ozsoy, Pelin Türe (aptal gibi kandim), Vesile Başak (bana uc ay once yuzuk gelcek dedi), Bahar Yağız, Azize Parla, Tayfur Keskin (her iki hafta, iki hafta sonra olacak dedi), Eliz Yılmaz (bana eski sevgilimden baskasiyla hic biriyle olamam dedi kaderimiz bagliymis ve sonra baska bi oglanla konusuyorum dedigimde hemen beni o oglanla evlendirdi), Zeynep Yılmaz (ben capkinmisim cok guldum), Dilşah Füsun (verdigi hic bir vade tutmadi), Serap Nur Aslan (kafadan salliyor), Melisa Duru, Melisa Asya, Ruya Onal !!!, Henna Vera, Gül Taş
Artik fal baktirmiycam cunku eski sevgilimi artik istemiyorum, keske ona bu fallarin faturasini kesebilsem. sonunda geldim buraya deneyimlerimi yazdim. Daha da var fal bakanlar ondan sorun bana falcilari soylerim. Vadeleri doldugunda buraya gelip tuttumu tutmadimi diye yazcam.
Sevgiler selamlar
Teşekkür ederim umarım hepimizin gönlünden geçenler gerçek olurUmarım her şey gönlünüzce gelişir