Binnaz Abla

Evet ya 41bakla’ya bende baktırdım ama beğenmedim

41bakla bana da çıkmamıştı

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 ay oldu fallara ara verdim ve ben ara verince bazı gelişmeler oldu.
Eski erkek arkadaşım benim çevremden yakın bir insana bazı duygularından ve hayatının gidişatından bahsetmiş.
Buna dayanarak bazı isimlerin öngörüleri çıkmadı diyebilirim, bazıları da anlık durumu bilmiş ama tesadüf mü yoksa gerçekten mi bildi bilemiyorum. Görmek için vade bekleyeceğim.

Fal Sepetiyle başlayayım;
AytenCe, Duygu Aura, Didar Evren : Bu üçlü çok pembeci ve alakasız şeyler söylemiş, vadeleri de patlamış.
Alex : Genelde tavsiye vermiş, tavsiyeleri mantıklı aslında ama genel geçer her ilişkiye de uyarlanabilecek tavsiyeler. Olumlu olacak sonu demiş fakat vade vermemiş, şu an için bir şey diyemiyorum.
Medyum Namaste : Tarot baktırmıştım, fala bakarken tarot enerjilerinin kısa vadeli ve çok değişken olduğunu söylemiş, yine de yorum yaparken nedense kesin kesin konuşmuş. Bir de karşı tarafı çok art niyetli göstermiş, öyle olmadığına emin oldum diyebilirim son yaşanan durumla. Olumsuz konuştuğu için bir vadesi yoktu.
Gökhan Keskin : Ben beğendim yorumunu, anlık durumları gayet güzel değerlendirmiş. Geleceği muallakta bırakmış, şöyle olursa şöyle olur olmazsa başka türlü olur gibisinden.
Derin Hisler : Nefes almadan konuşmuş, duruma uyan tespitleri de var uymayan da var. O yüzden uyanlar tesadüf diye düşünüyorum.
Vadesi dolmak üzere, o zaman değerlendirmek daha doğru olacak.
Yağız Okur : Bomboş... Tutarlı sanmıştım ama hayal kırıklığı oldu.
Arya Çiçek : Yaptığı yorum ağzımı açıkta bırakacak cinstendi, hatta doğrulatmak için tekrar fal gönderdim yine üstüne basa basa aynı şeyleri tekrarladı. Vadesi mayıs-haziran dönemi, hatta başka bir durum için de temmuzu vermiş. İlginçtir ki süreç, karşı tarafın duyguları şu an için tam da onun dediği gibi. Arya'nın yorumu başta iyi gibi gelse de sonrasında vadesi tutmayan da oldu burada, o yüzden onu da bekleyip göreceğim.
Beste Sezen : Havuz falımı almıştı ama epey tutturmuş. Adı buralarda hiç geçmiyor, genel olarak nasıl bir yorumcudur bilmiyorum. Atıp tutturmuş da olabilir yani. Vadesi nisan, bekliyoruz
Elena Günce : Değişik bir yorumcu, iddialı konuşanlardan. Herkesten farklı tespitler yapmıştı ama yanlıştı diyemem. Henüz çıkan bir şey yok.

Biryolunvar;
Serkan Tek : İlk ve ikinci falı arasında uçurum vardı. 2.si çok olumsuzdu, ilişkimin sonucu nasıl olur hala bilmiyorum ama süreç kesinlikle onun dediği gibi değil. İlk falı olumlu da olsa onda da tutmayanlar olmuş. Küs olduğumuz dönemde siz adım atacaksınız ama karşı taraf tepkisiz kalacak demiş, öyle olmadı hatta sayemde tekrar görüştük. Falın yarısı aralıklı kapılardan oluşuyor, sonunda da açılıyordu kapı (İnşallah diyelim )
Aylin, Fama (adını yazarken sinirlerim zıplıyor, nasıl kötü enerjisi varsa), Sema, Himmetnur'a bye bye demek istiyorum.
Medyum Cem, sorumdan yürümüş ama yanlış yere yürümüş.

Falalemden de Banu Doğru'ya baktırmıştım. Karşı tarafın kişilik analizleri pek doğru değildi, fala baktığı anda da burada söylemiştim. Çok olumlu konuştu, vade yok, yakında demiş sadece. Ne kadar yakın acaba

Durumlar şimdilik böyle. Bir süre daha bekleme modunda devam edip çıkanları çıkmayanları değerlendireceğim. Bu arada tabii ki beyefendinin düşüncelerini bir şekilde bana ulaştıracağını, bu yolla iletişim kurmaya çalışacağını kimse bilememiş

Merhaba herkese.
Aylar önce yesilcingeneye baktirdigim fali uzulup sildigimi saniyordum. Bulup tekrar okudugumda saskinlik icinde kaldim. Tam olarak dediği şeyler olmus. Dediği vadede tekrar biraraya geldik, ancak devami olmaz demiş. Oyle de oldu. Hal böyle olunca tekrar baktirdim. Bu kez cok daha olumsuz konuştu. Ne kadar agladim bilmiyorum sonrasinda. Yesilcingeneye ikinci kez baktirip dedikleri cikmayan var mi?

Olumsuz dediği şeylerden yaşadığım çok oldu. İlişki açısından ne dediyse olumsuz öyle ilerledi fakat olumlu dediği şeyler ve ilişki dışı şeyler bende olmadı. Çıkmayanı çok çok var üzme bence kendini :) çok değişken durumlar

Merhaba , tavsiyen ve yorumun cok güzel gercekten:) bisey sorcam fal da olumsuz konusanlar da oldu mu ?

arya çiçek bendede nokta atışları olmuştu ama şubatta iletişim olcakmı dedim olacak dedi lakin iletişim falan olmadı şubatta

Canım ağlama valla. Yesile ben üç kere baktırdım üçünde de çok ağladım ama gerçekten doğru konuşan çok az falcılardan. Şimdiki aklım olsa bi kaç falcı dışında kimseye baktırmam, biri de yeşil baktırcaklarımdan

arya çiçek bendede nokta atışları olmuştu ama şubatta iletişim olcakmı dedim olacak dedi lakin iletişim falan olmadı şubatta
Evet biri daha çıkmadı vadesi demişti. Ben de söylediği zamanda gelişme olacağını sanmıyorum açıkçası.
Aslında durum olumlu yönde ilerlediği için bu kadar tutmuş gibi oluyor, yarın bir sürpriz yaşanırsa hepsi patlayabilir.

Ben de sizin gibi binnaz ablada çok para harcadım. Seni çok iyi anlıyorum. Hadi parayı geçtim ben bu fallara inanıp sevdiğim adama karşı olan tavırlarımı değiştirdim. Belkide olabilecek bi işi berbat ettim. Yok seni çok seviyor 2 haftaya yazar. Yazan yok. Bidaha baktırıyorum yine 2 haftaya yazar. Yazan yok. Hep vade öteleniyor. İlk fal baktırmamdan bu yana 1,5 sene olmuştur. Hala adamı bekliyorum
Buradaki falcıların yönlendirmesiyle sevdiğim adamı takipten çıktım. Adam iyice koptu gitti. Beni çok seviyormuş ya güya ona güvendim.
Ahh kızlar ahh kandırıyorlar bizi. Boş hayallere kapılıyoruz. Bir de emin emin konuşmaları yok mu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…