Binnaz Abla

Ben de sizin gibi binnaz ablada çok para harcadım. Seni çok iyi anlıyorum. Hadi parayı geçtim ben bu fallara inanıp sevdiğim adama karşı olan tavırlarımı değiştirdim. Belkide olabilecek bi işi berbat ettim. Yok seni çok seviyor 2 haftaya yazar. Yazan yok. Bidaha baktırıyorum yine 2 haftaya yazar. Yazan yok. Hep vade öteleniyor. İlk fal baktırmamdan bu yana 1,5 sene olmuştur. Hala adamı bekliyorum 😒
Buradaki falcıların yönlendirmesiyle sevdiğim adamı takipten çıktım. Adam iyice koptu gitti. Beni çok seviyormuş ya güya ona güvendim.
Ahh kızlar ahh kandırıyorlar bizi. Boş hayallere kapılıyoruz. Bir de emin emin konuşmaları yok mu!
O kadar cok dogrusunki, Serkan Batu'ya ilk fal baktirdigimda bana yuzde yuz Mart ayinda eski sevgilinle yeniden sevgili olacaniz dedi. O kadar cok emin konustuki ama dedikleri fos cikti. Binnaz ablada gercekten sezgileri iyi olanlarda var, onlarda gercekleri soyleyenler, ben onlari duyunca hayir oburleri iyi dedi bu niye kotu dedi diye dinlemiyordum... ama bak eski sevgilim donmedi..

Kızlar Geysu fal için hemen dönüş yapıyor mu? Yoksa bir kaç gün bekletiyor mu biliyor musunuz? Ona göre atayım diyorumda. Bir arkadaşımı bir kaç gün bekletmiş bakacagım diye 😬

Kızlar merhaba,
Hazala fal baktırmıştım. 18 ocak tarihini vermişti o tarihte eski sevgilim dönmüştü dediği gibi. Uzun zamandır fal baktırmıyordum. Hazala baktırdım yeniden. Burda yorumları okumuştum ulaşamıyoruz diye. Ben bugün ulaştım ve sağlık sebepleri ile fal bakımına ara verdiğini artık bakımlara devam ettiğini söyledi. Bilginiz olsun 🤗🤗

Artık fal baktırmıyorum kolay kolay. Birkaç ayda bir iyi baktığını düşündüğüm iki üç falcı var biri de Hazal :) hem de fiyatı da uygun

Binnaz abla, fal sepeti falan fos benim için uygulamalar kesinlikle iyi değil.

Biri de Elif ama Elif de çok pahalı bakıyor.

Kızlar merhaba,
Hazala fal baktırmıştım. 18 ocak tarihini vermişti o tarihte eski sevgilim dönmüştü dediği gibi. Uzun zamandır fal baktırmıyordum. Hazala baktırdım yeniden. Burda yorumları okumuştum ulaşamıyoruz diye. Ben bugün ulaştım ve sağlık sebepleri ile fal bakımına ara verdiğini artık bakımlara devam ettiğini söyledi. Bilginiz olsun 🤗🤗

Artık fal baktırmıyorum kolay kolay. Birkaç ayda bir iyi baktığını düşündüğüm iki üç falcı var biri de Hazal :) hem de fiyatı da uygun

Binnaz abla, fal sepeti falan fos benim için uygulamalar kesinlikle iyi değil.

Biri de Elif ama Elif de çok pahalı bakıyor.
Hazal nerde bakıyo canım

Arkadaşlar bu gün bir arkadaşım.izmirde asu diye birisinin telini verdi hatta parasını ptesi atacağım randevu aldım 100 tl 25 dk baktı ben şok
Inanın telimde ne.kadar falci varsa sildim telve ve bir sürü siteyi sildim en çok 2 ay vade verdi bekleyeceğim bundan sonra ayda bir buna atacağım.benden no istemeyin çünkü vade bekleyeceğim
Falı acar açmaz hiç bir bilgi almadan soru sormadan direk karşıdakinin ismi zaten 3 harfli 2 harfini ve tipini olduğu gibi söyledi tesadüf nasıl olur bu kadar bilemiyorum artık diğer söyledikleri he keza
Merhaba söyledikleri çıktı mı çıktıysa numara verebilir misiniz :)

ya valla ben birine baktırdım ve çok memnun kaldım, dedikleri de çıkıyor üstelik. instagram hesabını verebilirim isterseniz bana ücretsiz açılım yapmıştı sonra ben bilinçaltı okuması yaptırdım. Tarot_onlinekafe . telveden uzak durmak için instagrama sardım 2 haftadır
K kumruPnr99 den aldığım tavsiyeyle tarot online cafeye baktırdım ben. İnanılmaz bir bilinçaltı okuma oldu. O dönemde ortalık başka kullanıcı yüzünden çok karışıktı ve reklamcı sanmıştı bazı arkadaşlar ama ben reklamcı olmadığını düşünmüştüm. Şimdi zaten instagram kullanıcı adı değişmiş o yüzden gönül rahatlığıyla yazıyorum. Ağzım açık dinledim çoğu şeyi. Anlık ve geçmiş evet süperdi yada benim tahmin ettiğim ama olup olmadığını bilmediğim şeyleri tek tek anlattı.çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek ama Son zamanlarda aldığım en başarılı yorumdu.

K kumruPnr99 den aldığım tavsiyeyle tarot online cafeye baktırdım ben. İnanılmaz bir bilinçaltı okuma oldu. O dönemde ortalık başka kullanıcı yüzünden çok karışıktı ve reklamcı sanmıştı bazı arkadaşlar ama ben reklamcı olmadığını düşünmüştüm. Şimdi zaten instagram kullanıcı adı değişmiş o yüzden gönül rahatlığıyla yazıyorum. Ağzım açık dinledim çoğu şeyi. Anlık ve geçmiş evet süperdi yada benim tahmin ettiğim ama olup olmadığını bilmediğim şeyleri tek tek anlattı.çıkıp çıkmayacağını zaman gösterecek ama Son zamanlarda aldığım en başarılı yorumdu.
Merhaba bende baktirmak istiyorum kim acaba nasil ulasabilirim

Ne kadara baktırdım canım? Kahve mi baktırdın? Telefonda mi bakıyor ses kaydi mi atiyor

Kızlar bu enerjimiz uymadı diye reddediyorlar ya falcılar onun olayı ne ben hala anlamış değilim. Online bi ortamda bunu nasıl anlıyor yoksa işine mi gelmiyor

Kızlar bu enerjimiz uymadı diye reddediyorlar ya falcılar onun olayı ne ben hala anlamış değilim. Online bi ortamda bunu nasıl anlıyor yoksa işine mi gelmiyor
3 yorumcu reddetti şimdiye kadar benim falımı, sebebini biliyorum.benim durum biraz karışık olunca yorum yapmak istemediler🤦‍♀️Alıştıkları için sakız falı yollamaya😂😂😂

pek de bir olayları yok bence. keyiflerine göre bakıyorlar. zor bir durumsa yada sallayamayacakları bir falsa enerjim uymadı diyorlar. (sözde) enerjisi tutup yollayanlar da çıkmıyor zaten :işsiz:

X