Binnaz Abla

ben geçen gün asude ışık a iyi değil demiştim kızlar ama hakkını yememek için yazıyorum falını tekrar dinledim bundan çok uzun süre önce baktırmıştım bana bir döngü vermiş bu döngüde barışacaksınız diye ben o vadeyi o zaman hafta alıp bu kadar haftadır diye düşünmüştüm bu yüzden beynime öyle kodlamış ve çıkmadı diye yanlış hatırlamışım ama hafta ay dememiş sadece rakam vermiş ay da olabilir yani umarım falı çıkmış olur yani beklemek zorundayım çıkıp çıkmadığını anlamak için.

Bunca falcı arasında en beğendiğim Serkan TEK’e tekrar baktırdım. Spesifik öngörüler yaptı. Anlıkta fena değildi. İlk falı bende komple çıkmıştı cümle cümlesine tek asıl konu çıkmadı çünkü vadesi çok uzun ve dolmadı. Yine aynı vade verdi. O spesifik öngörüler çıkarsa yazarım.

Bende serkan Tek i beğenirim fakat son 5 ayda 3 kez BAKTIRDIM maalesef çıkan olmadi

Bende serkan Tek i beğenirim fakat son 5 ayda 3 kez BAKTIRDIM maalesef çıkan olmadi
Bugün bir teklif geldi iş için yurt dışına çıkma ihtimalim var. Serkan falında iş için yolculuk yapacaksın beklenmedik bir durum demesi beni biraz şaşırttı Yine tek anlığı görebiliyor bence çünkü o yolculuğu yapmam biraz zor gibi . Zaten yaparsam yazarım buraya .

Merhaba yine kizlar,
Ben bugun 2 Subatta Ayça Zafer'e gonderim bir fal okudum, ve falda 11 Subat'a iletisim olacak dedi ve eski sevgilim benimle kovalamaca oynar gibi olacak demis. Ve dedikleri biraz cikmis, 12 Subatta ben eski sevgilime mesaj atmistim ve telefonda konustuk ondan sonra benimle 2 hafta oyun oynadi ve ben onu sonunda blok ettim. Ayca zafer postif bir son yazmis ama kotu bi son oldu acikcasi.
Su an Ayca Zaferin online olmasini bekliyorum cunku ona yeniden kahve yolliycam, ve geri buraya yazcam.

Hangi sitede Ayça zafer

Şimdi kızlar neresinden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum ama bende çok uzun yıllardır bu fal olayının müptelasıydım. Maalesef insan isteklerine kavuşamadıkça bu bataklığa daha çok düşüyor. Her duyduğu isme umut bağlıyor. Çok paralarım gitti benimde. Bir nevi psikolojik destek gibi bu fal işi. Olumlu şeyler söyleyince bir süre seni idare ediyor. Umutlu ve mutlu oluyorsun. Sonra hayal kırıklığı, tekrar arayış içine girmek vs vs. Neyse şöyle anlatayım; Benim aşık olduğum ve bir süre görüştüğüm bir çocuk vardı onunla ilgili 4 yıl boyunca hemen hemen her ay maaşım yattıkça fal baktırdım. Genelde olumlu şeyler söylüyorlar ve umutlanıyordum. Bazen anlık gidişatı bilenler oluyordu evet ama sürekli o kişiye baktırdıkça da arkadaş tavsiyesine dönüyor. Bence aynı kişiye tekrar baktıracaksanız uzun bir süre ara verip tekrar baktırmalısınız ki enerji temizlensin. Neyse sonra ben o kişiyi kafamda tamamen bitirdim kızlar. Olmayacak demek ki hem kendimi yıpratıyorum hem maddi anlamda tükeniyorum dedim (zira fala döktüğüm paralarla neler alırdım neler) ve vazgeçtim. Çünkü zaman geçiyor ve hayatı kaçırıyordum beklerken. Sonra ne oldu biliyor musunuz? O beklediğim, uğruna paralar döktüğüm kişi bana döndü. Ama hiç beklemediğim ve imkansız bir zamanda. Şimdi evliyiz ve Çok mutluyuz. Sadece şunu söylemek istiyorum bir söz var doğruluğuna çok inandığım; Zamanı gelince olur. Vakti tamamlanınca geçer. Sabredersen değer. Ama evvela kısmet, evvela kâder! O yüzden kendinizi yıpratmayın, akışına bırakın, ısrarla isteğiniz zaman olmuyor siz üzülüyoruz. Evet isteyin ama hayatı da kaçırmayın. Hayırlısını dileyin. Çok sevdiğimiz için hatalarını göremediğimiz bir sürü insan var. Size değer veriyor mu önemsiyor mu ve en önemlisi iyi bir insan mı? Evlenip evde iki kişi kalınca bunlar önemli. Ben çok mutluyum onu sevmemin en önemli sebebi iyi ve merhametli oluşuydu zaten. Umarım herkes kalbinden geçen kişiyle olur. Zaman zaman bilenleri yazayım size;

Fal Sepeti Duygu Aura: Bence karşı tarafı iyi analiz ediyor ve son dedikleri bana çıkmıştı.

Binnaz Abla Gülçin Beyaz: Gülçin hanım sesiyle beni bağladı zaten bayılıyordum onun sesine, olayları anlatış ve analiz ediş biçimine tam olarak beni anlatmıştı. 3 defa baktırdım. 1. ve 3.’de bilmişti ama 2. falda tutmamıştı pek.

Bir Yolun Var İlkay Gür: İlkay hanım o kadar dobradır ki çat çat söyler her şeyi gelecekle ilgili tutturduğu zamanlarda çok olmuştur severim kendisini.

Benim enerjim bunlarla tutmuştu kızlar diğer baktırdıklarım boşa para harcamaydı. Sağlık olsun. Hepinize güzel bir hayat dilerim ama lütfen önce kendinizi önemseyin.

Gülçin beyaz in 8 marta baktirdigim falı şimdi dinledim sanki rezzan abla tarz ve yorumlama şekli ve De bazı sözcükler aynı (fala ilk baktığımda hisler önemli) gibi gibi gülçin beyaz in falı çıkan varmı arkadaslar

Elfin demet bana da çıkmadı. Olaylar alakasız bir şekilde oldu, dediğinin tam tersi oldu hatta.

AY KİMMM NOLUR BANA DA İLETİN NUMARASİNİ ÇOK İHTİYACIM VAR

canim ben üniversite sınavım ve çalkantılı ilişkim için fal baktırmayi düşünüyorum gelecek odaklı kimi önerirsin bana çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…