Merhaba kizlar, ben bu forumda bugun bir uyelik actim sizlere benim Binnaz abla yolculugumu soylemek istiyorum. Ben Avusturalya'dan oldugum icin Turkcem pek iyi degil. Binnaz Abla'da o okadar cok fal baktirdim ki, bunlari sizle paylasmak istiyorum cunku ben yuzlerce dolar harcadim sevgilimle ayrildimiz icin. Ve kadinlar kulubu Binnaz formuna hep goz gezdirdim, ve sizin deneyimlerinizle bazi fallarima baktirdim. Simdi de paylasmak istiyorum:
Beyendiklerim, daha vadeleri dolmadi (Nisan ortasi, Mayis basi, Haziran ayina kadar vadeler):
Asude Işık: Bu kizin dedikleri, gercekten beni sok etimi diyim? Hayatimda 3 oglan vardi beni isteyen, tek tek onlarin burclarini nasil gordu anlamiyorum. Ve bana demisti bu aglamalarin duracak diye, artik onu istemiyceksin diye. Nedense inanmadim... ama gercekten de oyle oluyor. Vadesi hala var bekliyorum. Birde bu kizi hic online aktif gormuyorum, keske yakalasam yine.
Aydan Kutlu: Bu kizi beyendim, ablamin durumunu fal icinde gordu (ablam bebegini dusurdu..). Bana vade verdi bekliyecem.
Cemre Yagmur: Guzel, vadesi daha dolmadi.
Lila Arslan: Yazik bu kiz demisti bana 4 ay diye, ben cok kizmistim ona puan vermeden konusmayi kesmistim cunku obur falcilar bana 2 hafta diyordu diye... aptal kafam. Ama 2 aydir ne ses var ne seda.... Bakalim vadesi tutcakmi. Ama dediklerinin hepsi cok dogru ve tespitli.
Hasibe Dogan: Bu kadina iste 4 ay once baktirdim, oda bana Nisan demisti, bekliyorum.
Orta (daha vade dolmadi): Lara Stern, Melis Eren, Yagmur Tekin, Ceren Dernek
Tuttu ama bence salladi: Selma Aydin: Bu kadinla eski sevgilimle ilk ayrildigimda canli'da fal baktirmistim, bana bir tarih verdi 21 Aralik 2020 ve gercekten o gun eski sevgilim geri dondu. Ondan sonra bir daha ayrildik eski sevgilimle ve bilmiyorum salladimi da tesaduf oldu, cunku ona 3-4 sefer daha fal baktirdim ve HIC BIR VERDIGI TARIH CIKMADI.
(EN BUYUK DOLANDIRICILAR) Serkan Batu Kilic: SONUNDA BU ADAM HAKKINDA YAZABILIYORUM, simdiden size diyim, ona verdigim kotu yorumlar nedense profilinden silindi????? Bu adama 3 kere baktirdim cunku burda o kadar guzel seyler yazdiginiz icin. Her ucunde tarihleri patladi. Dedigi hic bir sey cikmadi, eski sevgilimle hic bir baglanti kurmadigim halde bana onun arkasindan kosma dedi? Ben bu adamla 3 aydir hic bir iletisim kurmadim. Birde benim konustugum bir oglan beni cinsellik icin kulaniyormus? SOK oldum, cunku ben bu oglanla 2 dakikadan fazla gercek hayata konusmadim, cok utangac birisi ve cok cokda dinli biri. Onunla bir kere cikmadim, yada yalniz halde onu gormedim.
Efsun Aksoy: Bu kiz hakkinda bi sey demicem, o kadar siz anlayin.
Marzuka Yavuz: Hic bir dedigi cikmadi, HIC BIR SEY. Bu kadin beni resmen her ay beni sozledi ve evlendirdi.
Karaca Duran: 2 hafta dedi, 2 ay oldu ses seda yok.
Alev Tansel: Verdigi vade patladi
Nehir Atesoglu: Dediklerinin hic biri dogru degil, patladi.
Zahide Guney: Bu kadin sanki kitaptan hikaye soyluyor, cok yapmacik hic hic beyenmedim.
Atiye Dagdelen: bos bos konusuyor, simdiye kadar iliskideydim ona gore
Firuze Erkmen: Hikaye kurdu gercekten, dedikleri olursa hem ozur dilliycem, hemde 5 tane daha kahve yolliycam
Dolandiricilar (bunlarin fala alakalari yok): Ela Aslan, Yildiz Ozsoy, Pelin Türe (aptal gibi kandim), Vesile Başak (bana uc ay once yuzuk gelcek dedi), Bahar Yağız, Azize Parla, Tayfur Keskin (her iki hafta, iki hafta sonra olacak dedi), Eliz Yılmaz (bana eski sevgilimden baskasiyla hic biriyle olamam dedi kaderimiz bagliymis ve sonra baska bi oglanla konusuyorum dedigimde hemen beni o oglanla evlendirdi), Zeynep Yılmaz (ben capkinmisim cok guldum), Dilşah Füsun (verdigi hic bir vade tutmadi), Serap Nur Aslan (kafadan salliyor), Melisa Duru, Melisa Asya, Ruya Onal !!!, Henna Vera, Gül Taş
Artik fal baktirmiycam cunku eski sevgilimi artik istemiyorum, keske ona bu fallarin faturasini kesebilsem. sonunda geldim buraya deneyimlerimi yazdim. Daha da var fal bakanlar ondan sorun bana falcilari soylerim. Vadeleri doldugunda buraya gelip tuttumu tutmadimi diye yazcam.
Sevgiler selamlar