Binnaz Abla

Utku inanç binnaza mı geçmiş?önceden fal sepetindeydi. Fena bi yorumcu değildi bence. Baya eski bi falım vardı bi dinleyeyim bakalım

ÖZÜR DILERIM..yanlış yazdım UFUK KUTLUK yazacaktım ismi burada geçti o an baktım çevrimdışı fiyatları 35 tl takibe hemen aldım ertesi gün bildiri geldi çevrimiçi 65 tl yapmış aslında birada bence hiç falci ismi yazmasak daha iyi olacsk bir anda kendilerini bir şey sanıp hemen zam yapıyorlar bunu TELWE de moledro da da yaşadık ismi burada geçince 1 saat içinde zam yaptı biraz eleştiri yapılınca fiyatını yeniden çekti..
Utku inanç binnaza mı geçmiş?önceden fal sepetindeydi. Fena bi yorumcu değildi bence. Baya eski bi falım vardı bi dinleyeyim bakalım

Baktırmaya değmez zaten boşver

Bana cok kisa bir fal gondermisti, 5 dk falin ilk dakikasi zaten sorumu okumustu :)) 3 tane sey soylemisti sadece ve ucu de cikmadi :))
Ben yıldızname atmışım 9dk yorum yapmış ve aynen soruyu okumuş Vermediğim bikaç detay söylemişti anlık iyiydi sanki ama zaten sistemde yok artık

merhaba arkadaşlar telefon numarası olan iyi falcılar ya da istanbul içi tutturan gerçekten kaliteli biliyorsanız bana mesaj atabilir misiniz, çok ihtiyacım olan bir süreçteyim lütfen varsa yazın

İlkay gür için fal atıcaktım kadın 1 haftada sadece 3-4 kişiye bakmış 20 kişi var bide dalga geçer gibi 20-25 tl zam yapmış daha bakmamış bekleyenlere bile
Ilkay gür maalesef öyle geçmiş zamanlarda siteye çok şikayet etmişliğim var ona fal baktiranin sinirleri çok sağlam olmali ve 1 ayı bekleyebilmeli hiç gerek yok müşteriye saygısı olmayan bir falci

Kızlar selam, geçen gün bahsi geçen tarot_online akademiye ben de baktırdım. Sizle de paylaşayım dedim.
Kendisi enerji okuması yapıyormuş tam fal gibi değil ama oldukça tatmin ediciydi gerçekten. 1.30 saat sürdü ben bilinçaltı okuması içeren genel bakım rica ettim. Ağzımı açmadan tak tak her şeyi söyledi. Karşı tarafı beni okudu resmen. Kafamda soru işareti bırakmadı, çok fazla detay verdi. Olumsuz konuştu genel olarak, pembeci değil yani ne varsa söyledi. Umut vermedi, iletişime geçme ihtimali çıktı kartlardan baktırdığım kişi için. Bilinçaltında böyle bir düşünce var ama bana sorarsan ben iletişim hissetmiyorum düşüncesi olsa bile adım atacak gibi durmuyor dedi. Bundan ne köy olur ne kasaba dedi kısacası. Başka birkaç konuda vade verdi.
Dediğim gibi ben memnun kaldım. Başından savar gibi bakmıyor istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz 1 buçuk saat sürdü benimki zaten, ilgili bir bayan. Ama tam fal gibi değil illa gelecek odaklı konuşsun diyorsanız tercih etmeyin. Enerji okuması yapıyor daha çok.
Baktırdığım gün randevu aldım 2 saat sonrası için bakım yapıcaz diye. Ben de bir gerginlik, stres değişik bi ruh haline girdim bakıma kadar. telefonu açıp alo der demez direkt senin enerjin çok ağır şuan inanılmaz bir baş ağrım var dedi
Söylenebilecek en olumsuz şeyleri söyledi bu arada. Ona rağmen kötü hissetmiyorum kendimi aslında bilinçaltımızda zaten olan şeyleri açığa çıkarıyor sanırım mantığı bu. İletişim kurduğumuz kişilerle enerjisel olarak bağlantılı olduğumuz için bilinçaltımızda gerçek neyse saklanıyor enerji okuması bunu açığa çıkarıyor diye düşünüyorum. Böyle arkadaşlar gelecek için dediği şeyler çıkarsa haber veririm.
İlerde ilişkim olursa tekrar tercih edebilirim bir de dedikleri olursa, site fallarından ziyade aklıma daha çok yattı :)

Nedir o kız, zaten adam hayırsız demiş işte ondan daha kötü ne var .. Bundan daha kötüsü bilemedim yani adam evli 3 tane daha eşi var herhalde öyle olur
hahaha valla ona benzer bir şey söyledi...
evlilik gibi bir mevzu olabilirmiş. Olumsuz bir haberini alacakmışım yakın zamanda. bakalım göriciiiz.

Öncelikle umarım herşey iyi olur sizin için :) birşey sormak istedim. Telefon harici başka alternatifi var mı acaba ? Yazı veya kayıt gibi ? Biliyor musunuz

Öncelikle umarım herşey iyi olur sizin için :) birşey sormak istedim. Telefon harici başka alternatifi var mı acaba ? Yazı veya kayıt gibi ? Biliyor musunuz
Telefonda bakımı özellikle istiyormuş enerjimizi almak için. Normalde ben telefon falı sevmem ama konuşmaya başladıktan sonra hiç öyle olmadı Sanki böyle yıllardır tanıdığın birisiyle uzun zamandır konuşmamışsın da içinde bulunduğun durum için dertleşiyormuşsun gibiydi bence. Whatsapp araması yapabiliyorsun bu arada.

Ilkay gür maalesef öyle geçmiş zamanlarda siteye çok şikayet etmişliğim var ona fal baktiranin sinirleri çok sağlam olmali ve 1 ayı bekleyebilmeli hiç gerek yok müşteriye saygısı olmayan bir falci
Bende Ilkay cok normaldi yani fal bile denemezdi, ukalaca tavsiyelerde bulunmustu neden bu kadar tutuldugunu hic anlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…