Binnaz Abla

En son bana durugörüyle gelirseniz daha detaylı incelerim dedi, burdan kaybetti.. gel diye çağırdığı fal 350 tl madem böyle bir yeteneğin var kahve attığımda anlat işte.
Aynısını geçen hafta banada dedii su falına gelirsen orada karşı tarafı görürüz dedi o yüzden tekrar baktırmadım hiç veya baktırmamda bana çok çıkarcı geliyor böyle şeyler

Arkadaşlar burada önceden ayzmıştım bana iyi gibi gelnişti ve burdan biri öenrmişti bana işte ben başkasıymış gibi kendi adıma baktırdım bildi diye sarıella2 için ama tamamen sallamasyon diyebilirim falları hiç bulaşmayın.

41baklada sürekli bir sürü fal bekliyor diye merak edip ona baktırdım ama hiç beğenmedim nası başarı oranı 100 olur şasılası...

Ne demişti özel değilse bide diğer konu için ne kadar vade vermiş bana nisanın 2.haftası dedi ama patlayabilir
Bir konu için birkaç ay dedi net vade vermedi (aklımdaki kişi için olumlu konuştu ama ancak allah ayet indirirse olur bu), diğeri için Ağustos dedi.. sağlık için evdeki bir kadının dizi ile alakalı doktor durumu olacak dedi ve oldu gerçekten bu hafta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…