- 29 Mart 2021
- 5
- 18
- 26
Asude Isik - Binnazcanim ben üniversite sınavım ve çalkantılı ilişkim için fal baktırmayi düşünüyorum gelecek odaklı kimi önerirsin bana çok ihtiyacım var
gorur gormez nolur haber verir misin okulumla ve iliskimle ilgili gelecege yonelik fal baktirmam gerekiyorAsude Isik - Binnaz
Ama hic aktif gormuyorum
Yada Hasibe Dogan,
Kac gundur bakiyorum hic girmemis, bildirimlerimi de actim. Cunku Asude Isik gercekten hayatimda ne olup bitteni hic detay vermeden bildi.gorur gormez nolur haber verir misin okulumla ve iliskimle ilgili gelecege yonelik fal baktirmam gerekiyor
Çıkan şeyde Olumlu sayılmaz zaten bu aradaSerkan TEK’in söylediği bir şey çıktı. Benim sorunlarımı zaten net söyledi. Daha fazla sorgulayacaksın dedi. Evet şuan öyle oldu. Kısa vadede genelde çıkıyor o yüzden tercih ediyorum kendisini
serkan tek karşı tarafın duygularını falan biliyor mu anda nasıl yaniÇıkan şeyde Olumlu sayılmaz zaten bu arada
Karşı tarafın duygularını bilmediğim için bunu bilemem.serkan tek karşı tarafın duygularını falan biliyor mu anda nasıl yani
peki hangi faldan baktırdın kahve mi tarot muKarşı tarafın duygularını bilmediğim için bunu bilemem.Ama bence biliyordur çünkü diğer söylediği şeyler tutarlıydı.
Ben kahve tercih ediyorum . Kartlara pek inanmam.peki hangi faldan baktırdın kahve mi tarot mu
teşekkür ederim : )Ben kahve tercih ediyorum . Kartlara pek inanmam.
En son bana durugörüyle gelirseniz daha detaylı incelerim dedi, burdan kaybetti.. gel diye çağırdığı fal 350 tlBen kahve tercih ediyorum . Kartlara pek inanmam.
bilmiyorum ama reklam gibi geldiİnstagram tarot_onlinekafe’yi kim tavsiye etmişti kızlar?
Ya birisi yazmıştı memnun kalmış mı nasıl oluyormuş diye soracaktım. 3 farklı bakım yapıyormuş fiyatları 50-100-150 diye gidiyor.hangisine baktırmış acaba? Kimdi hatırlamıyorum amabilmiyorum ama reklam gibi geldi
Aynısını geçen hafta banada dediiEn son bana durugörüyle gelirseniz daha detaylı incelerim dedi, burdan kaybetti.. gel diye çağırdığı fal 350 tlmadem böyle bir yeteneğin var kahve attığımda anlat işte.
Ne demişti özel değilse bide diğer konu için ne kadar vade vermiş bana nisanın 2.haftası dedi ama patlayabilirselamlar, kartaliçenin ana konudan bağımsız sağlıkla alakalı dediği şey çıktı. asıl konular için baya vakti var ama
Bir konu için birkaç ay dedi net vade vermedi (aklımdaki kişi için olumlu konuştu ama ancak allah ayet indirirse olur bu), diğeri için Ağustos dedi.. sağlık için evdeki bir kadının dizi ile alakalı doktor durumu olacak dedi ve oldu gerçekten bu hafta..Ne demişti özel değilse bide diğer konu için ne kadar vade vermiş bana nisanın 2.haftası dedi ama patlayabilir