Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok boş yorumlara denk geldim orada şevkini kırmak gibi olmasın ama denk getiren bile yok hiç çıkmadıHepsini denedim.csnim parana yazık
Ben yorumlamaya çalışayım canımHiç rüya yorumlatan var mı kızlar aranızda?
Falı bıraktım da rüya yorumlatmak istiyorum bu aralar ilginç rüyalar görüyorum
10 krediymiş ya denenebilir.fiyat fazlasıyla uygunKızlar tellwede 41 bakla ya daha önce yorumlattiniz mi bir baktım 7 kişi var
yeşil cingeneye sordunuz mu baktırdınız mı ona3.kisiyi bilen falcı tavsiyeniz var mi kizlar
Hayır hiç baktirmadim olumsuz bir şey kaldiramamyeşil cingeneye sordunuz mu baktırdınız mı ona
ama gercekleri öğrenmek kendini kandırmaktan iyidir her zaman, tabii ki gercegi yesil cingene biliyor diye bir sey yok, ama ben oyle bir suphem olsa ona baktırırdım ilk, o tür konularda cok isabetli yorumlar yapıyor ne goruyorsa iyi veya kotuHayır hiç baktirmadim olumsuz bir şey kaldiramam
Baktırmayın bence. Gereksiz olumsuz konuşuyor. Hatta olumlu durumları olumsuz yorumluyor. Soruya göre ve bir hesaplamaya göre yürüyor.Hayır hiç baktirmadim olumsuz bir şey kaldiramam
Hisleri olduğunuda düşündüm bu aradaAz önce çınar bektasa baktırdım falsepeti de mevcut durumları iyi tespit etmiş gelecek hakkında dediğini yaşayan var mı kızlar Çınar Bektaş ın
bende anı ve geçmişi pek bilemedi ekstra olarak diksiyonu felan biraz bozuk. aynı şekilde ses kaydınıda çok durdurup başlatıyor ona rağmen tekrar etmiş kendini hepAz önce çınar bektasa baktırdım falsepeti de mevcut durumları iyi tespit etmiş gelecek hakkında dediğini yaşayan var mı kızlar Çınar Bektaş ın
evet bozuk konuşmasıama bana kalbi temiz hissi verdi neyse hayırlısı olsunbende anı ve geçmişi pek bilemedi ekstra olarak diksiyonu felan biraz bozuk. aynı şekilde ses kaydınıda çok durdurup başlatıyor ona rağmen tekrar etmiş kendini hep
Bi elfin vardı, o da gitti desenebenim daha vadesine var ama Sanırım benim de patlayacak bu seferelfin demet'in falı çıkmadı arkadaşlar, karşı tarafla ilgili büyük bir olay oldu ve bazı şeyler değişti hem onun hayatında hem de benim..önceki falında her şey çıkmıştı ama bu sefer olmadı
ay ben cidden umutluydum ama yok olmadı maalesef ve bu saatten sonra da olamaz taraflar başka yollara girdiler artıkBi elfin vardı, o da gitti desenebenim daha vadesine var ama Sanırım benim de patlayacak bu sefer
Elfin de eskisi gibi iyi bakamiyor benim icin de boyle artik baktirmiyorum.Bi elfin vardı, o da gitti desenebenim daha vadesine var ama Sanırım benim de patlayacak bu sefer
gizem tuna bendede patladı gerçi falda verdiğim bilgileri yanlış okudu ve aklınca yorum yaptı yapyanlış bilgilere ama binnaz ekibi sağolsun iade etti.ama iade etmeselerdi vay halime aman diyim uzak durungizem tuna ve burak betas patladı.
hem de öyle böyle değil yalnızca tarihler değil olaylar olarak da patladılar. yılbaşında ya da yılbaşından bir gün önce baktırmıştım diye hatırlıyorum. zaten üst üste baktırmıştım önce gizeme baktırdım sonra burak'a. burak, gizem ne dediyse aynısını demişti ne eksik ne fazla. tarihine olayına kadar.