Hepsini denedim.csnim parana yazıkBu aralar falsepetine dadandım çıkanı çıkmayanı yazıcam artık
Hepsini denedim.csnim parana yazık
Bana çıkanlar oldu kız. Bilmiyorum atıp tutturdu dediklerim de var, cidden bilmiş olanlar da
Bir de BYV Himmetnur çıkmış sanki.
Kesinlikle değmez 8 marta indirimde BAKTIRDIM sorunun üzerinden yürümüş tu ve bana daha çok detay verseydin daha iyi bakardım dedi..kafayı mı yemişler bunlar ne 2000 kredi ne demek galiba parayı tanımıyor bunlarBinnaz Gülcin Beyaz 850 den 2000 kredi yapmışuzak durun deymez asla.
Sezilayda yine 1 yıl sisteme girmez biraz para toplayıp gitti
Liya costanta ya baktirdiniz miBu aralar falsepetine dadandım çıkanı çıkmayanı yazıcam artık
Bende patladıLiya costanta ya baktirdiniz mi
Liya costanta ya baktirdiniz mi
hadi bekliyoruz cherrycimBu aralar falsepetine dadandım çıkanı çıkmayanı yazıcam artık
ben de bi update edeyim burayı. smdi anı ve olmuş olayları bilen melisa donukuk oldu bana. baya ileri gelecek bir tarih verdigi icin çıkmış diyemiyorum ama olayı anı benim düsüncelerimi önceden söylemiş. olan birsey yok henüz ama bu falı beğendim yorumu falan.
yani surda neler goruyoruz fal demeye bin şahit isteyen.. kadın olayı iyi yorumlamış allah var.
melisanın çıktığı oldu mu?
duygu aura ya baktırdım yuvarlak hatlı bir fal. öle wauuwluk degil. herkese uyabilecek cümleler. o da baya geç gelecek verdi.
duygu icin en
Duygu bende çoktan patladı anda iyiydi verdiği vadenin üzerinden 2 ay gectiben de bi update edeyim burayı. smdi anı ve olmuş olayları bilen melisa donukuk oldu bana. baya ileri gelecek bir tarih verdigi icin çıkmış diyemiyorum ama olayı anı benim düsüncelerimi önceden söylemiş. olan birsey yok henüz ama bu falı beğendim yorumu falan.
yani surda neler goruyoruz fal demeye bin şahit isteyen.. kadın olayı iyi yorumlamış allah var.
duygu aura ya baktırdım yuvarlak hatlı bir fal. öle wauuwluk degil. herkese uyabilecek cümleler. o da baya geç gelecek verdi.
duygu icin en düşünüyorsunuz çıkan oldu mu?
Ikiside çıkmadı bana :)ben de bi update edeyim burayı. smdi anı ve olmuş olayları bilen melisa donukuk oldu bana. baya ileri gelecek bir tarih verdigi icin çıkmış diyemiyorum ama olayı anı benim düsüncelerimi önceden söylemiş. olan birsey yok henüz ama bu falı beğendim yorumu falan.
Melisa’ya şimdiki ayrılıktan kısa süre önce baktırmıştım ama araya ayrılık gireceğini söylememiştiben de bi update edeyim burayı. smdi anı ve olmuş olayları bilen melisa donukuk oldu bana. baya ileri gelecek bir tarih verdigi icin çıkmış diyemiyorum ama olayı anı benim düsüncelerimi önceden söylemiş. olan birsey yok henüz ama bu falı beğendim yorumu falan.
Kuş mu kondurdu sankibu arada himmetnur kahveyi 400 tl yapmış :/
ben de bi update edeyim burayı. smdi anı ve olmuş olayları bilen melisa donukuk oldu bana. baya ileri gelecek bir tarih verdigi icin çıkmış diyemiyorum ama olayı anı benim düsüncelerimi önceden söylemiş. olan birsey yok henüz ama bu falı beğendim yorumu falan.
Himmetnur ilk falında 7 haftada olacak bişeyden bahsetmişti 6.hafta bittikten sonra olmuştu bu arada. Birlikte yapılacak bişey. Ana konu değil yanibu arada himmetnur kahveyi 400 tl yapmış :/