Elif yakın gelecek için bildi mi peki?Anda en iyisi telde bakan Elif'ti bende bir de telde bakan Havin guzel bildi anlik durumlari ancak Elif gelecek patladi, Havin de gelecek yorumu cok yapmiyor net bir sey soylememisti ama anlik merak ediyorsan bu ikisini onerebilirim, ozellikle Elif cok iyi anda.
Elif ne kadara bakıyor bilen varsa numarasını ve fiyatını özel mesaj kısmından atabilir mjElif yakın gelecek için bildi mi peki?
Ya gelecek herkeste patlıyo galiba canım her falcida . Şunu dedi ve oldu dediğimiz kimse yokAnda en iyisi telde bakan Elif'ti bende bir de telde bakan Havin guzel bildi anlik durumlari ancak Elif gelecek patladi, Havin de gelecek yorumu cok yapmiyor net bir sey soylememisti ama anlik merak ediyorsan bu ikisini onerebilirim, ozellikle Elif cok iyi anda.
Bence çok pahalı kahveye 250 dedi anı biliyormuş ama çıkmıyormuş diye yazıyor baktiranlar ben batırmadımElif ne kadara bakıyor bilen varsa numarasını ve fiyatını özel mesaj kısmından atabilir mj
Onu da bilemedi canim, gelecek 0, hic cikmadi dedikleri.Elif yakın gelecek için bildi mi peki?
Bence de ben de anda cok merak ettigim olursa gelecekte patlamis olsa da Elif'e baktiririm sanirim. Yine de cok pahali evet 250 lira ve nakit gonderiyorsun, fal sitelerinden en azindan kredi kartindan odeyebiliyorsun boyle direkt havale yapmak daha pahali hissettiriyor, sonucta ayni sey ama nakit para gondermek farkli tabi.Ya gelecek herkeste patlıyo galiba canım her falcida . Şunu dedi ve oldu dediğimiz kimse yok
bende elifi denemek istiyorum. ama çok pahalı geldiği için bekletiyorum kenardaBence de ben de anda cok merak ettigim olursa gelecekte patlamis olsa da Elif'e baktiririm sanirim. Yine de cok pahali evet 250 lira ve nakit gonderiyorsun, fal sitelerinden en azindan kredi kartindan odeyebiliyorsun boyle direkt havale yapmak daha pahali hissettiriyor, sonucta ayni sey ama nakit para gondermek farkli tabi.
Kim nasıl puanlama yapmış o kadına ben anlamadımSevgi Derman neye göre 100 TL’ye bakıyor? Ne anlığı ne geleceği biliyor
Ben kartaliceyi beğendim yaMerak edip Kartaliçe baktırdım. Baktıracak birşey bulamayınca eski kişiyi katıp yeni görüştüğüm kişiyi sordum. Bana sakız falı göndermişkarakter analizi yapmaya çalışmış sırf ben güvensiz dedim diye zor biri demiş o kadar. Yine ex için kötü birisi şimdi görüştüğüm kişi için hayırlı birisi demiş o kadar şaşıracağım bir şey bulamadım ama eskisi kadar bir beklentimde yok zaten merak işte Zaten yazılı bakıyor o da kötü
Evet bende baktırdım ve benim durumumdaki herkese uyabilecek bir yorum yapıp göndermişMerak edip Kartaliçe baktırdım. Baktıracak birşey bulamayınca eski kişiyi katıp yeni görüştüğüm kişiyi sordum. Bana sakız falı göndermişkarakter analizi yapmaya çalışmış sırf ben güvensiz dedim diye zor biri demiş o kadar. Yine ex için kötü birisi şimdi görüştüğüm kişi için hayırlı birisi demiş o kadar şaşıracağım bir şey bulamadım ama eskisi kadar bir beklentimde yok zaten merak işte Zaten yazılı bakıyor o da kötü
Bizim ayrılık sebebimizi bilmiş bendeEvet bende baktırdım ve benim durumumdaki herkese uyabilecek bir yorum yapıp göndermişyalnız olmadığıma çok sevindim ama
Söyledikleri çıktı mı ? Ben vade beklemeyip tekrar baktırmak istiyorum ama dedikleri çıktı kı çıkmadı mı ikileminde kalıyorumElenanın tam ortası yok anlaşılan bildiğine tam bilmiş bilemediğine çuvallamış. Bana da harfler verip isminde o harf olan biriyle olmuş bir olaydan bahsetti, o sırada öyle bir olay yoktu ama ertesi gün aynen o isimde biriyle dediği olay oldu
Henüz çıkmadı.Söyledikleri çıktı mı ? Ben vade beklemeyip tekrar baktırmak istiyorum ama dedikleri çıktı kı çıkmadı mı ikileminde kalıyorum