Binnaz Abla

Elif yakın gelecek için bildi mi peki?

Ya gelecek herkeste patlıyo galiba canım her falcida . Şunu dedi ve oldu dediğimiz kimse yok

Ya gelecek herkeste patlıyo galiba canım her falcida . Şunu dedi ve oldu dediğimiz kimse yok
Bence de ben de anda cok merak ettigim olursa gelecekte patlamis olsa da Elif'e baktiririm sanirim. Yine de cok pahali evet 250 lira ve nakit gonderiyorsun, fal sitelerinden en azindan kredi kartindan odeyebiliyorsun boyle direkt havale yapmak daha pahali hissettiriyor, sonucta ayni sey ama nakit para gondermek farkli tabi.

bende elifi denemek istiyorum. ama çok pahalı geldiği için bekletiyorum kenarda

Merak edip Kartaliçe baktırdım. Baktıracak birşey bulamayınca eski kişiyi katıp yeni görüştüğüm kişiyi sordum. Bana sakız falı göndermiş karakter analizi yapmaya çalışmış sırf ben güvensiz dedim diye zor biri demiş o kadar. Yine ex için kötü birisi şimdi görüştüğüm kişi için hayırlı birisi demiş o kadar şaşıracağım bir şey bulamadım ama eskisi kadar bir beklentimde yok zaten merak işte Zaten yazılı bakıyor o da kötü

Ben kartaliceyi beğendim ya

Evet bende baktırdım ve benim durumumdaki herkese uyabilecek bir yorum yapıp göndermiş yalnız olmadığıma çok sevindim ama

Söyledikleri çıktı mı ? Ben vade beklemeyip tekrar baktırmak istiyorum ama dedikleri çıktı kı çıkmadı mı ikileminde kalıyorum

Kızlar baktırdığım fallara göz gezdirdim de, hepsi bariz şekilde soru üzerinden yürüyerek olumlu ya da olumsuz şeklinde yorumlanmış. Hayal gücüne göre falcı yazdığı birkaç cümlelik senaryoyu araya serpiştirmiş. Sorularım da genelde üzerinden yürümeye müsait oluyor çünkü öğrenmek istediklerimi ancak detaylı ifade edersem cevap alabilirim gibi geliyor. Yani "bana dönecek mi?" diye basit bir soru sorarsam cevaptan hiç tatmin olmayacağımı biliyorum.
Hadi geleceği geçtim anlık olarak değerlendireyim diyorum, onda da karşı tarafı kendi duygularını anlattığı kadar bilebiliyorum, bilmediğim kısmına zaten doğru ya da yanlış diyemiyorum. Onun bana söylediklerini de tutturan olmadı henüz birkaç önemsiz ayrıntı dışında.
İlginç olan fal ilk bakıldığı anda off iyi bildi ya tepkisi oluşsa da zaman geçince pek de bir şey bilemediğini düşünmeye başlıyorum.
Sanırım biraz hisli bir yorumcuysa benim duygularımı düşüncelerimi hissedebiliyor ve ona paralel yorumlar yapıyor.
Bu aralar bu düşüncelerdeyim ve paylaşmak istedim. Sanırım biraz ara vereceğim fallara...

Geçen gün de Himmetnur konusu geçmişti, onda da gidişat değişti maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…