Binnaz Abla

Kızlar yok mu yakın gelecek anlık tutturan biri ya. Moralim cokbozuk
ya valla ben birine baktırdım ve çok memnun kaldım, dedikleri de çıkıyor üstelik. instagram hesabını verebilirim isterseniz bana ücretsiz açılım yapmıştı sonra ben bilinçaltı okuması yaptırdım. Tarot_onlinekafe . telveden uzak durmak için instagrama sardım 2 haftadır

Arkadaşlar yildiznamede kartaliçe diye biri yeniden online olmaya başlamış, ben hiç görmemiştim acaba deneyen oldu mu? Yorumları çok güzel ama güncel değil, güvenemiyorum
Bu gün baktırdım ben burda adı geçince kredim vardı. Fiziksel özellik olarak bilmiş karşı tarafı. Diğer söylediği şeyler kısmen uyumlu ama herkese de uyabilecek şeyler. Biraz da kısa buldum falı. Ben yazılı yorum aldım,belki telefon daha verimlidir bilemiyorum

aa kredisi artmadan ben de denemek istiyorum ama o zaman telefon ya da sesli baktırayım yorumları çok iyi duruyor çünkü. size kısa vade mi verdi?

aa kredisi artmadan ben de denemek istiyorum ama o zaman telefon ya da sesli baktırayım yorumları çok iyi duruyor çünkü. size kısa vade mi verdi?
Benim durumum vadelik değildi. Yapmayı düşündüğüm bir aksiyonla ilgiliydi. Dediği gibi olursa yazarım buraya da. Eğer baktırırsanız siz de yazar mısınız?

Arkadaşlar bu gün bir arkadaşım.izmirde asu diye birisinin telini verdi hatta parasını ptesi atacağım randevu aldım 100 tl 25 dk baktı ben şok
Inanın telimde ne.kadar falci varsa sildim telve ve bir sürü siteyi sildim en çok 2 ay vade verdi bekleyeceğim bundan sonra ayda bir buna atacağım.benden no istemeyin çünkü vade bekleyeceğim
Falı acar açmaz hiç bir bilgi almadan soru sormadan direk karşıdakinin ismi zaten 3 harfli 2 harfini ve tipini olduğu gibi söyledi tesadüf nasıl olur bu kadar bilemiyorum artık diğer söyledikleri he keza

Benim anlamadigim, Benim numarayi istemem senin bekleyecegin vaden ile alakasi yokki. Veya madem numarasini vermeyeceksin Niye burada anlatiyorsun? Ayrica yüz yüze de bende bi falci adini bildi, tipini de bildi ve yine de patladi

Benim anlamadigim, Benim numarayi istemem senin bekleyecegin vaden ile alakasi yokki. Veya madem numarasini vermeyeceksin Niye burada anlatiyorsun? Ayrica yüz yüze de bende bi falci adini bildi, tipini de bildi ve yine de patladi
Sembol kafe serkan da telefonda çat diye isim söylemişti ama gerisi boş.. o hesap

kartaliçeye baktırdım arkadaşlar.. aklımdaki kişinin tipini bilmiş ancak harfleri tutturamamış..sorduğum halde bu kişi ile ilgili tarih vermemiş ancak sorduğum başka bi konu ile ilglili tam gün net tarih vermiş, 5 ay var o yüzden bi şey diyemiyorum. aklımdaki kişinin burcunu, karakterini iyi analiz etmiş. bir de sormadığım halde annemin sağlık durumunu bilmiş..ben yazılı baktırdım normalde kısa derdim ancak fiyatına göre iyi, bi dahakine sesli açarsa sesli denerim

Benim.burada söyleme sebebim telden bakanlar oluyor geçen gün bir arkadaş izmirde bir falcidan bahsetti acaba bu mu diye ayrıc bende bir çok falcidan yüzyüze güzel tesbitler aldım çıkmadı illaki çıkacak diye bir şey yok ki bunu yüzlerce kez yaşadık

Kızlar yok mu yakın gelecek anlık tutturan biri ya. Moralim cokbozuk
Anda en iyisi telde bakan Elif'ti bende bir de telde bakan Havin guzel bildi anlik durumlari ancak Elif gelecek patladi, Havin de gelecek yorumu cok yapmiyor net bir sey soylememisti ama anlik merak ediyorsan bu ikisini onerebilirim, ozellikle Elif cok iyi anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…