Binnaz Abla

Yakınlarda selizaya gönderen var mı?
Canım baktırdın mı yakında? Ben 9 ay önce baktırdım ve beğendiğimi söylemiştim. Şimdi yorumu okudum . Aslında soruma göre yürümüş olabilir ama dediği gibi olmuş. Yani olmayacak dedi olmadı. Olması için şöyle yap dedi yaptım ama tam istediğim gibi olmadı. Yani tekrar baktırabilirim zaten kredilerim duruyor . Ama hiç fal baktırma isteğim yok Kurtuldum galiba. O kredileri tellwe iade eder mi acaba?

tellweden 2. bir üyelik almıştım bir falcıyı denemek için. Falı beğenmeyip iade istediğimde benim ikinci hesabım olduğunu da gördüler IP adresini de görebiliyorlar büyük ihtimalle
gelecekten başka her şeyi görebildiklerini gördüm bende bu yorumla zaten tellweyi hiç sevmezdim

tellweyi tahmin ettik az çok. diğer sitelerin bir farkı mı var mıdır tartışılır
ben bıraktım bu online fal işini... zaten çıkan da yok gibi.. haziran- temmuz ayında pat pat yazarım patlayanları :)
falsepeti de öyle bence, hatta fal içeriklerini de görebildiklerini düşünüyorum

Baktırdım ilk falında verdiği vade kısmen tutmuş. Şimdiki analizleri çok tutarlıydı. Tellwede beğendiğim iki kişiden biri. Eğer iade alabiliyorsan al bence ama sanmıyorum iade yapacaklarını. Olmazsa selizaya tarot atabilirsin bence. Baktırırsan haber bekliyorum

Fal bahçesi VEGA nin falı patladı
Galiba falsepeti sezen ile aynı kişi o. Ben geçen yıl baktırmıştım çünkü aynı ses..berbat bir yorumdu iki yerde de..evli değilim diye yazıyorum bekarım ilişkim yok demişim bana eşimden bahsediyor hangi eş yani

Selizay bana zehir zemberek bi fal atmıştı. Ama anda aşırı iyiydi, fiziksel ve kişisel özellikleri çok iyi bilmişti. fal attığım dönemde her şey tepetaklak haldeydi. Yani o zehir zemberek falın çıkma ihtimali vardı gidişata göre. Fakat öyle olmadı. Her şey bi anda yavaş yavaş olumluya döndü, falıda tamamen patlamış oldu.

Burda bir arkadaş göklere çıkarmıştı erkek arkadaşımınım telini dahi bildi dedi batırayım demistin zaten çok yakın vade vermişti madem atıyorsun bari yakın vade verme..martin 20.sine kadar gerçekleşecek bir vade vermiş ti vega

Bana öyle martın bilmem kaçına kadar liya constanta vade vermişti. Kemal çeri 18-22 aralığı demişti. İkisi de patladı

Bende facia bıraktı resmen...İki sitede de falım param gitti iadeler etmediler saçmalık ya bilgileri okumuyor mu bunlar anlamadım.

Bende facia bıraktı resmen...İki sitede de falım param gitti iadeler etmediler saçmalık ya bilgileri okumuyor mu bunlar anlamadım.
Sitelerde fal sebebi.bir yolun var.fal alemi .fal bahçesi ve binnaz abla .yıldızname bu sitelerde en çok fal sepeti telwede baktirdigim yüzlerce fal hepsi patladı ve hepsi boş ağır bir ligi yapmış gibi aynı tesbitleri yaptılar bir tane çıkan olmadi artık asla site falcıların bastırmayacağım en son 101g0hn önce BAKTIRDIM.ve nokta koydum.sadece telden baktiracagim oda site dışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…