Binnaz Abla

Online fallar ilk anda doğru gibi banada geliyor sonra dinlediğim zaman bomboş olduğunu anlıyorum kesinlikle online fal saçmalıktan başka bir şey değil.bundan sonra sadece telden yada yüzyüze fal baktiracagim daha tatmin edici ses kaydı telime indiriyorum konuşmayı kayıt ediyorum ona gore takip edebiliyorum

Online fallar ilk anda doğru gibi banada geliyor sonra dinlediğim zaman bomboş olduğunu anlıyorum kesinlikle online fal saçmalıktan başka bir şey değil.bundan sonra sadece telden yada yüzyüze fal baktiracagim daha tatmin edici ses kaydı telime indiriyorum konuşmayı kayıt ediyorum ona gore takip edebiliyorum
Yüz yüze bakanlarda ne yazık bilmiyorlar 🥺 İlk öyle baktırmıştım. Vade 1 sene oldu patladı. Yüz yüze bakanlar sadece beynini okuyabiliyorlar ne düşünüyorsun ne ediyorsun gibisine onun üzerinden yürüyorlar. Bildikleri hiç yok.

Yüz yüze bakanlarda ne yazık bilmiyorlar 🥺 İlk öyle baktırmıştım. Vade 1 sene oldu patladı. Yüz yüze bakanlar sadece beynini okuyabiliyorlar ne düşünüyorsun ne ediyorsun gibisine onun üzerinden yürüyorlar. Bildikleri hiç yok.
Canım site FALCILARI hep aynı şekilde aynı kelimeleri söylüyor çünkü genelde aşk için fal atılıyor üç aşağı beş yukarı aynı gidişat hatta burada kaç kez bakılan fallar karşılaştırıldı aynı cümleler ve aynı kelimeler giriş gelişme sonuç olarak aynı fallardı

Ya kızlar tarotla ilgili bişey dicem ben önceden tarot çok baktirirdim artık kendim de bakabiliyorum da sadece tarot eğitimi almis kisilerden falan fal baktirmayin bence hem hisleri hem tarota bakabilene baktirin illa tarot baktircam diyorsanız. Ben hep kahve tercih ediyorum çünkü tarot baktigim içinde biliyorum tarot anlık enerjileri verir ve yansıtır bugün olumlu olan enerji yarın olumsuza dönebilir bu yüzden tarot degiskendir. Ve bence sadece yakın zamanda olan evliligi verir yani ornegin 5 sene 3 sene sonra evlenecegin tarotta cikmaz yalan olur. Cok degisken bisey tarot okuması. O yüzden ben kahve falı ya da şu falini tercih ediyorum hep

Fiyatı ne kadardı?
50 liralık baktırdım önce sonra seans içinde dedim ki 150 tl olandan istiyorum bi 100 tl daha gönderdim kapsamlı baktı. .çok iyiydi ne demek istediğimi sizde deneyince anlayacaksınız. eğitimli tarolog bu arada fal baktırmak istiyorum demeyin kızıyor falcı değilim ben dedi bana da gerçekten de çok memnun kaldım ya nakta ile yarışır ikisi de durumları harika ele alıyorlar, bir de tarot la voisin var ona da 20 dakikasına 150 tl vermiştim ama bu bahsettiğim tarot_onlinekafe 1,5 saat bakım yaptı bana

50 liralık baktırdım önce sonra seans içinde dedim ki 150 tl olandan istiyorum bi 100 tl daha gönderdim kapsamlı baktı. .çok iyiydi ne demek istediğimi sizde deneyince anlayacaksınız. eğitimli tarolog bu arada fal baktırmak istiyorum demeyin kızıyor falcı değilim ben dedi bana da gerçekten de çok memnun kaldım ya nakta ile yarışır ikisi de durumları harika ele alıyorlar, bir de tarot la voisin var ona da 20 dakikasına 150 tl vermiştim ama bu bahsettiğim tarot_onlinekafe 1,5 saat bakım yaptı bana
Nakta gibiyse naktaya 2 kez baktırdım foss..

gelecek öngörülerini kimse tahmin edemez ama anlatımı her şeyi muazzamdı siz bilirsiniz ben de dedikleri birbir çıkmıştı birkaç gün önce burdan da paylaştım :) fazla derine inmeyeyim reklam sanmasınlar :)))
Bencede fazla derine inme istersen daha önce SULTAN HANIM için aynı şeyleri söylemiştiniz fos cıktı..

geldi yine benimki :KK66: nerelerdeydiniz sağlığınız sıhhatiniz iyidir inşallah
Sürekli gruptakileri iddali bir şekilde falcılara yönlendiriyorsunuz ve ısrarla yapıyorsunuz bunu grubu inceleyin sizin gibi ısrarcı hiç kimse yok aksine isim dahi paylaşmaktan çekiniyoruz ki bir başkasına uymaz mesuliyet almayalım diye

Sürekli gruptakileri iddali bir şekilde falcılara yönlendiriyorsunuz ve ısrarla yapıyorsunuz bunu grubu inceleyin sizin gibi ısrarcı hiç kimse yok aksine isim dahi paylaşmaktan çekiniyoruz ki bir başkasına uymaz mesuliyet almayalım diye
peki sağ olun yanlış anlaşlmış olabilirim ama gerçekten hem nakta hem tarot la voisin hem de bu dediğim kadının falları çıkınca ben de sevindirik oldum yalan değil hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle bir daha olmaz, hoşçakalın.

peki sağ olun yanlış anlaşlmış olabilirim ama gerçekten hem nakta hem tarot la voisin hem de bu dediğim kadının falları çıkınca ben de sevindirik oldum yalan değil hoşuma gitti paylaşmak istedim sizlerle bir daha olmaz, hoşçakalın.
Seni anlıyorum grupta yenisin ve sana uyan beğendiğin FALCILARI paylaşmak istiyorsun belki de birilerine faydan dokunur diye ama inan sana uyan bir bakıyorsun bir başkasına çok uymuyor o zaman sen zan altında kalırsın birde inan burda ki çoğu üye artık fal mektebini bitirmiş uzmanlığı kazanmış durumda 😊

X