Binnaz Abla

kendi yazdığımı kendim çürütücem şimdi. sorumdan verdiği cevapları da geçtim söyledikleri çıkmış oldu. ama yazılı bakmasını yeğlerim
Ben de anlamadım çıktı mı falı Himmetnur un?
Bana bi tavsiyede bulunmuştu falında, daha doğrusu bardak doluyor artık tavrını değiştireceksin demişti. Bu benim isteğim uzun zamandır ama başaramadım demiştim fakat şu an tam onun dediği gibi davranıyorum. Yani süreç dediği gibi, verdiği süreyi de not ettim sonucu bakalım ne olacak...

Başka bildiği şeyler olmuş muydu?

Başka bildiği şeyler olmuş muydu?
Evet olmuştu. Detayda birkaç şey hariç genel hatlarıyla doğruydu söyledikleri ama kılıfına uydurarak yorumlayınca anlıkta birçok falcı mantıklı gelebiliyor bana o yüzden çok da üstünde durmamıştım. Yine de bir şey söylemek için erken tabii, esas olay karşı tarafın adımını da bilirse olur :)

Arkadaşlar yildiznamede kartaliçe diye biri yeniden online olmaya başlamış, ben hiç görmemiştim acaba deneyen oldu mu? Yorumları çok güzel ama güncel değil, güvenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…