Nasıl yani söyledikleri ciktimi canimkendi yazdığımı kendim çürütücem şimdi. sorumdan verdiği cevapları da geçtim söyledikleri çıkmış oldu. ama yazılı bakmasını yeğlerim
Ben de anlamadım çıktı mı falı Himmetnur un?kendi yazdığımı kendim çürütücem şimdi. sorumdan verdiği cevapları da geçtim söyledikleri çıkmış oldu. ama yazılı bakmasını yeğlerim
Başka bildiği şeyler olmuş muydu?Ben de anlamadım çıktı mı falı Himmetnur un?
Bana bi tavsiyede bulunmuştu falında, daha doğrusu bardak doluyor artık tavrını değiştireceksin demişti. Bu benim isteğim uzun zamandır ama başaramadım demiştim fakat şu an tam onun dediği gibi davranıyorum. Yani süreç dediği gibi, verdiği süreyi de not ettim sonucu bakalım ne olacak...
Düzelmesi zor bir durum muydu? Vade vermiş miydi yada?bir olay duzelicek mi demistim düzelcek dedi.zaten iki opsiyon var evet , hayır? o evet dedi bilmiş oldu. falını beğenmedim. öyle fal olmaz. ama buraya yazmak istedim çıkmadı diyemem. tesadüf de olabilir.
Evet olmuştu. Detayda birkaç şey hariç genel hatlarıyla doğruydu söyledikleri ama kılıfına uydurarak yorumlayınca anlıkta birçok falcı mantıklı gelebiliyor bana o yüzden çok da üstünde durmamıştım. Yine de bir şey söylemek için erken tabii, esas olay karşı tarafın adımını da bilirse olur :)Başka bildiği şeyler olmuş muydu?
Serkan TEK’i denediniz mi?Kızlar yok mu yakın gelecek anlık tutturan biri ya. Moralim cokbozuk
Evet denedim de söylediği gibi olmuyorSerkan TEK’i denediniz mi?
geldi mi fal canım nasıldıMedyum.cetine fal attım bekliyorum canımı sıkacagini bile bile
Geldi canım dedim.ya bile bile moralimi bozdum.olumsuzgeldi mi fal canım nasıldı
Zaman falan verdi mi canım ilk falı çıkmıştı ben de medyum cetinin ama sonrakileri çıkmadı olumlu şeyler söylemiştiGeldi canım dedim.ya bile bile moralimi bozdum.olumsuz
Hayır canım zaman vermedi sade bitmiş dedi dönmez dedi inşallah çıkmaz senin çıkmayan falın vademiydiZaman falan verdi mi canım ilk falı çıkmıştı ben de medyum cetinin ama sonrakileri çıkmadı olumlu şeyler söylemişti
Baktırdın mı bu isimlere? Ayça seçkine baktırmadım ama diğer ikisi çöp..Firuze şen, ayça seçkin hıra soydan
Ona 2 kere baktırdım geçen sene. Hiç birşey çıkmadı ; anlıkta da bilemedi.kızlar melisa donukuk ne zaman giriyor? bir de onu deneyeyim
Zaman falan verdi mi canım ilk falı çıkmıştı ben de medyum cetinin ama sonrakileri çıkmadı olumlu şeyler söylemişti