Binnaz Abla

Merhaba kizlar benim bir sorum var sizlere. Burada Serkan Batu bir donem cok konusulmustu, cikti diyen var cikmadi diyen var...Son donemde Batu'nun fali cikan veya cikmayan var mi yeni haber? Bana bir fal atti da acikcasi bir acidan soyledigi bazi seyler cok dogru geldi, bir acidan da gelecek kismina cok ihtimal vermiyorum da Sanki biraz pembeci mi karar veremedim....Bir sizlere de sormak istedim.

Merhabalar, ara ara yeşil çingene konuşuluyor . Ben geçen sene baktırmıştım en sonki falımı. Sevdiğim adam ile ilgili çok uzun bir yolun var, hayatında kimse yok demişti. Hatta bende hamleler yapmıştım o adama karşı . Sonra olmayacağını anladım. Bugün öğrendim ki Nisanda evleniyormuş. Yani fallar gerçekleri de bir yerde içermiyor kızlar. Kendi hissiyatlarınızla ilerlemek çok önemli. Paylaşmak istedim

2 ay önce serkan batıya attığım fal patladı ve bile bile bir hafta önce yine attim

Bende çıkmayanlar listesindeyim.Maalesef o an iyi gibi geliyor yorumu ama tek birşey bile çıkmadı.

Sitede belki en çok baktıranlardanımdır Serkan Batuya. bir dönem çok çok baktırdım. kariyer anlamında ekstra kendi hissedip söylediği bir şey çok doğruydu. ilişkim için ilk falında yaptığı analiz çok doğruydu. sonrasında hazirandan ekime kadar dediği hiç birşey olmadı. Hep vade erteledi Ama naif biridir ara ara eskisi kadar olmasada iki ayda bir felan fal gönderir dinlerim fakat umut bağlamam çünkü çıkmadı hiç ileri tarihli dedikleri

Binnazdaki gülçin beyazı bekledim aylar snra tekrar baktırmak için oda girmedi haftalardır göremedim rastgele birine atıp kredimi bitirdim bir süre daha falsız devam hayatım yolundayken olumsuz konuşanlar hariç (onlarda gidişat öyle diye) kimsenin de dediği gibi olmadı hayatım

Gülçin beyaza daha önce baktirdinizmi söyledikleri çıkıyormu acaba

Canım yakın bir vade mi verdi

Hakkınızda hayırlısı olsun . Yesilcingene bana hep olumsuz yorumlar yapmıştı tutarsızlık olduğunu söylediğimde bir daha bana bakmayacağını ve kendinden çok emin bir şekilde herşey çıkıcak tarzında konuşmuştu onun dediği gibi olmadı fallar biraz da enerji hissi en önemlisi hissiyat tabikii :)

2 ay önce serkan batıya attığım fal patladı ve bile bile bir hafta önce yine attim

Bende çıkmayanlar listesindeyim.Maalesef o an iyi gibi geliyor yorumu ama tek birşey bile çıkmadı.

Kizlar cok tesekkur ederim yorumlariniz icin, ben de acikcasi burda bu yorumlara benzer mesajlari gormeme ragmen sirf Binnaz'da baska kimseyi bulamadigim icin biriken kredilerle Serkan'i deneyeyim demistim, sanirsam hata olmus Falda bazi soyledikleri bana olasi geldi aslinda, fakat bir soylediginin imkansiz olduguna eminim diyebilirim. Bir de sonucu biraz pembeye baglamis...Soylediklerinden herhangi biri cikarsa vadeleri gelince buraya yazacagim, cok umudum yok tabii ama

Kesinlikle cok haklisiniz...Yesilcingene'ye gelince, benim bir arkadasim da sirf cok ovuluyor diye 3-4 kez yorum almisti kendisinden, ona da acikcasi hicbir dedigi cikmamisti...Ben de sahsen kendisinin biraz abartildigini dusunmuyor degilim bu yuzden...

Çok teşekkür ederim hakkımızdan hayırlısı olsun Evet enerji uyumu da önemli fal baktırırken onu da deneme yanılmayla anlayabiliyoruz

Çok severim yorumlarını ama üzülerek son falları tutmadı diyeceğim serkan batu için en son 1 ay önce falan baktırdım içerisinde bulunduğum durumu doğru analiz edemedi. Mart nisan ayları önemli dedi. Nisan sonuna kadar dedikleri olmazsa tekrar baktırmayacağım ona

Bana olumsuz konuştu ama kibar kibar Dediği gibi de olumsuz ilerledi süreç, gerçi biliyordum bende böyle ilerleyeceğini ama olsun, ona belli etmemiştim kendi düşüncemi

Çok teşekkür ederim hakkımızdan hayırlısı olsun Evet enerji uyumu da önemli fal baktırırken onu da deneme yanılmayla anlayabiliyoruz
Kesinlikle öyle . Tabiki de pembe hayaller anlatsınlar istemiyoruz en azından ben olumsuza da açığım ama yeşil cingenenin de tokat gibi sürekli olumsuz cevapları da baya bir sinirlendirmişti . Dediği gibi olumsuzluk olmadı aşırı olumsuzluk olmadı yani ufak tefek olumsuzlukları ben de tahmin ediyorum zaten . Kendisine fal atamıyorum bir daha bakmayacağı için yoksa falının çıkmadığını söylemek istiyorum:)))

Bana da bir daha bakmayacağını söyledi. Evet emin kendisinden , olumsuz olacağından

Bide Çingeneye yazıyorum : bak sen demiştin bu adam seni hiç düşünmüyor başkasını seviyor sen ne yapsan yap sana bakmaz yazmaz ama öyle olmadı adam ile gayet iyi konuşuyoruz bana yazıyor , hayatında kimse yok.
Hemen sanki yönü değiştirdi dedi ki : ama senden hiç hoşlanmıyorum demedim ki , hoşlanıyor senden . Evet başka biri vardı hayatında ama anlaşamadılar ayrıldılar Bildiği bir şey yok .Soruya göre yürüyor .

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Son dönemde baktırdıgım fallarda, Falcıların bi kısmı eximle barıştırıyordu, bir kısmı da yeni biri görüyordu ve hepsi aynı özelliklere sahip yeni birini tarif etmişti. Ancak ben şu an tamamen farklı özelliklerde başka biriyle konuşuyorum ve mutluyum da.. exi unuttum gibi bişey... ama kimse böyle birini görmemişti o yüzden bunda da bi pürüz çıkacak diye yeni ilişkimden şüphelenmeye başladım resmen hiç böyle bişi yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…