- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Bir de aramızdaki uyumlara bakması bana aşırı saçma gelmiştiBide Çingeneye yazıyorum : bak sen demiştin bu adam seni hiç düşünmüyor başkasını seviyor sen ne yapsan yap sana bakmaz yazmaz ama öyle olmadı adam ile gayet iyi konuşuyoruz bana yazıyor , hayatında kimse yok.
Hemen sanki yönü değiştirdi dedi ki : ama senden hiç hoşlanmıyorum demedim ki , hoşlanıyor senden . Evet başka biri vardı hayatında ama anlaşamadılar ayrıldılarBildiği bir şey yok .Soruya göre yürüyor .
Bu benKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Son dönemde baktırdıgım fallarda, Falcıların bi kısmı eximle barıştırıyordu, bir kısmı da yeni biri görüyordu ve hepsi aynı özelliklere sahip yeni birini tarif etmişti. Ancak ben şu an tamamen farklı özelliklerde başka biriyle konuşuyorum ve mutluyum da.. exi unuttum gibi bişey... ama kimse böyle birini görmemişti o yüzden bunda da bi pürüz çıkacak diye yeni ilişkimden şüphelenmeye başladım resmenhiç böyle bişi yaşayan var mı?
Çook teşekkür ederim cevap içinBu bensakın böyle şeylere inanma. bundan bir önceki yorumumda söylediğim gibi beni önce barıştırdılar sonra bazıları olmaz dedi. Barıştıranlar baktı 2 ay geçti dönen yok zaten unatacaksın şöyle biri çıkcak dedi. Öyle biri çıkmadı. Ben hayatım yolundayken tanıştığım insanla aram iyiyken zaten fal olaylarını unuttum :) Bu yüzden kimsenin dediği gibi olmadı dedim. Böyle asla düşünme. İyi bir insansa onunda günahını alma boş yere.
Her şeyde hayır vardır...hayırlısı olsunÇook teşekkür ederim cevap içiniçim rahatladı
Falcılar o kadar emin konuşuyor ki insan yeri geliyor kendinden bile şüphe ediyor
İnşallah sizin için de hayırlısı olsun, hepimiz fal baktırmayı unutturacak kadar iyi adamları hakediyoruz
Teşekkür ederim hepimiz için inşallahHer şeyde hayır vardır...hayırlısı olsun
Hangisi patlamadı kiBugün itibariyle liya constanta’nın falı da patladı.
rezzan ablayi denedinmi?Denemedik kimse kalmadı hepsi fos....en iddali olanlar dabi tek bir cümlesi bana çıkmadı..denemiş çıkan bir falci varmı arkadaslar
rezzan ablayi denedinmi?
Canim korkma bence bosu bosuna negatif enerji yollama yeni iliskine, hepimiz biliyoruz ki falcilarin cogu salliyor. Bildikleri bir sey de yok kendi yasadiklarindan da anlamissindir zaten. Mantik "ya tutarsa" ama hayatta o kadar farkli tesadufler ve bazen dusuk olasiliklar gercek oluyor ki falcilarin mantikla atip nasil olsa bir sekilde tutar dedigi seyler tutmuyor. En yaratici fikirleri olan yani iyi sallayabilen falci bile olsa hayatta olacaklari kimse tahmin edemez. Fallarda o ucuk senaryolari yazanlar dizilere senarist olsunlar, zaten dizi konusu sikintisi var zengin holding sahibi erkek fakir kiz hikayesi bir yere kadar bence cok ciddi potansiyel senaristler barindiriyor bu online falci camiasiKızlar size bir şey danışmak istiyorum. Son dönemde baktırdıgım fallarda, Falcıların bi kısmı eximle barıştırıyordu, bir kısmı da yeni biri görüyordu ve hepsi aynı özelliklere sahip yeni birini tarif etmişti. Ancak ben şu an tamamen farklı özelliklerde başka biriyle konuşuyorum ve mutluyum da.. exi unuttum gibi bişey... ama kimse böyle birini görmemişti o yüzden bunda da bi pürüz çıkacak diye yeni ilişkimden şüphelenmeye başladım resmenhiç böyle bişi yaşayan var mı?
Sadece siz de olmuyor,kafasında ve yüreğinde ilişkisini bitiremeyenlerde oluyorAh kizlar bilmiyorumki yeni tanistigim kisilerde bile resmen eski nisanlimi ariyorum ya bu bi bendemi oluyor
Kimi bekliyorsun canimBinnazda gene bildirimler çalışmıyor sanırım daha önce de olmuştu böyle...nöbet tutmaya devam
Canım rezzan ablaya ekim kasım ayından beri baktırıyorum ve dediği şeyler ben de çıkıyor en son geçen gün baktırdım mart sonunu söyledii çıkarsa gelirimEvet canım rezzan abla anda iyidir kendisini yıllar önce binnaz ablada rezzan kiraz ismi ilede cok BAKTIRDIM and iyidir ama sonic bana hiç çıkmadı onlarca baktirdim hep ucu açık bırakıyor falları olabilirse olamazda yuzdelikle
Al benden de o kadar.. her gece ayrı aksiyonHiç rüya yorumlatan var mı kızlar aranızda?
Falı bıraktım da rüya yorumlatmak istiyorum bu aralar ilginç rüyalar görüyorum
kendi yazdığımı kendim çürütücem şimdi. sorumdan verdiği cevapları da geçtim söyledikleri çıkmış oldu. ama yazılı bakmasını yeğlerimHimmetnura baktirip cikan oldu mu? Ben baktirdim soruda yazdiklarimi cevap olarak bana soylemis. Fal bakilmamis yani. Uydurmasyon. Ben de bakarim oyle fala.
Pandemi yüzünden eve kapanınca gece rüyalarda heyecan yaratıyor bilinçaltımAl benden de o kadar.. her gece ayrı aksiyon