Binnaz Abla

Bir de aramızdaki uyumlara bakması bana aşırı saçma gelmişti Uyum var ama evlilik olmaz vb . Adam döndü diyorum sevgisi yok sadece hoşlantı diyor daha sonralarda ne hoşlantı ne sevgi gibi bir sürü şey söyleyip moralimi bozmuştu o yüzden şartlı yollayıp duruyormuş kötümyorum yazmamak için

Bu ben sakın böyle şeylere inanma. bundan bir önceki yorumumda söylediğim gibi beni önce barıştırdılar sonra bazıları olmaz dedi. Barıştıranlar baktı 2 ay geçti dönen yok zaten unatacaksın şöyle biri çıkcak dedi. Öyle biri çıkmadı. Ben hayatım yolundayken tanıştığım insanla aram iyiyken zaten fal olaylarını unuttum :) Bu yüzden kimsenin dediği gibi olmadı dedim. Böyle asla düşünme. İyi bir insansa onunda günahını alma boş yere.

Çook teşekkür ederim cevap için içim rahatladı
Falcılar o kadar emin konuşuyor ki insan yeri geliyor kendinden bile şüphe ediyor
İnşallah sizin için de hayırlısı olsun, hepimiz fal baktırmayı unutturacak kadar iyi adamları hakediyoruz

Her şeyde hayır vardır...hayırlısı olsun

Canim korkma bence bosu bosuna negatif enerji yollama yeni iliskine, hepimiz biliyoruz ki falcilarin cogu salliyor. Bildikleri bir sey de yok kendi yasadiklarindan da anlamissindir zaten. Mantik "ya tutarsa" ama hayatta o kadar farkli tesadufler ve bazen dusuk olasiliklar gercek oluyor ki falcilarin mantikla atip nasil olsa bir sekilde tutar dedigi seyler tutmuyor. En yaratici fikirleri olan yani iyi sallayabilen falci bile olsa hayatta olacaklari kimse tahmin edemez. Fallarda o ucuk senaryolari yazanlar dizilere senarist olsunlar, zaten dizi konusu sikintisi var zengin holding sahibi erkek fakir kiz hikayesi bir yere kadar bence cok ciddi potansiyel senaristler barindiriyor bu online falci camiasi

Canım rezzan ablaya ekim kasım ayından beri baktırıyorum ve dediği şeyler ben de çıkıyor en son geçen gün baktırdım mart sonunu söyledii çıkarsa gelirim

Hiç rüya yorumlatan var mı kızlar aranızda?
Falı bıraktım da rüya yorumlatmak istiyorum bu aralar ilginç rüyalar görüyorum

Himmetnura baktirip cikan oldu mu? Ben baktirdim soruda yazdiklarimi cevap olarak bana soylemis. Fal bakilmamis yani. Uydurmasyon. Ben de bakarim oyle fala.
kendi yazdığımı kendim çürütücem şimdi. sorumdan verdiği cevapları da geçtim söyledikleri çıkmış oldu. ama yazılı bakmasını yeğlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…