Binnaz Abla

Canım ben genelde kahve atarım evet anda bildikleri oldu fakat bana daha fazla ayrıntı yazsaydın daha iyi yorum yapardım dedi buda garip geldi anladığım kadarı ile sorunun üzerinden gidecekti ben fazla soruda açıklama yapmam ..çok fazla tatmin edici bir fal değildi benim icin

Serkan tek bende çok olumlu yazmıştı o yüzden onunda çıkacağını sanıyorum aaa bir de nakta olumsuz konuştu o da hani bu adam bir şeyler hissetmiş hissediyor ama siz olmazsınız sizin karakterleriniz uymuyor dedi

bir ara nakta çok konuşuluyordu. bir sene önce baktırdım. olumsuz dediği olumlu olmuştu, anlıkta vs kötüydü

bir ara nakta çok konuşuluyordu. bir sene önce baktırdım. olumsuz dediği olumlu olmuştu, anlıkta vs kötüydü
Nakta simdi gelir, uzunca bir cevap gonderir adminler vasitasiyla :)) Ben kotu demistim bir kac kisi daha begenmedigini yazmisti, sonra bir yazi yazmis o begenmeyenler neden 2-3 defa geldi o zaman cikmis ki yeniden gelmisler vs uzunca bir yazi ve aciklama yazmis. Ben de iki defa baktirdim cunku o kadar ovuluyordu ki ilk falinda anlikta vasat alti olmasina ragmen daha vadesi gelmeden ikinciye baktirmistim ama ne anda ne gelecekte hicbir sey bilemedigini gordum sonradan, bir de negatif bir kadin yansiyor insana.

Buraya gelip açıklama mı yapmış nakta? bana ilk falı kısmen çıkmıştı ve 2.yi gönderdim ama 2.de hiç bişey tutmadı. Hatta daha dün akşam bulup dinledim ama yok yani hikaye yazmış kendince..

anlamıyorum o kadar ayrıntıyı tanıdığıma versem onların da fikri olur ona göre yorum yaparlar yani. O zaman niye fal baktırıyoruz. İşte herkes falcıyım diye türedi birden. Sorudan yürüyor birçoğu anladığım kadarıyla
gülçin beyaz şaşırtıcı bir şey söylemedi orta halliydi diyebilirim. İndirimde denebilir belki ama 100 tl edecek bir şey göremedim ben. Bakalım çıkarsa ben de yazarım topiğe zaten sende 1 sene sonra haber verirsin artık

Buraya gelip açıklama mı yapmış nakta? bana ilk falı kısmen çıkmıştı ve 2.yi gönderdim ama 2.de hiç bişey tutmadı. Hatta daha dün akşam bulup dinledim ama yok yani hikaye yazmış kendince..
Evet uzunca bir sey yazıp gondermiş, Kazen’den istemişti burada yayınlamasını diye hatırlıyorum. En azınsan açıkça Nakta olarak gondermişti mesajı, bazı falcılar sinsilik yapıp üye kılığında geliyorlar o yönden dürüsttü ama insanlar beğenmiyorsa buaya yazabilir, herkes hakkında yazıyoruz gelip eleştirilmesini eleştirmesi komik olmuştu.

Bir hafta önce gülçin beyaz 85 tl.idi 100 yaptideğse yanmayacagim

Arkadaşlar dün burda bir arkadaş şahmaran dan bahsetti..merak ettim siteyi indirdim ama bir sürü sorun yaşadım resim yükleyemedim vs.iletisime geçtim o kadar ilgili davrandılar hatta site sahibi özelden dahi aradı beni yönlendirdi 101n0umara bir yaklaşım.falimi attım şahmaran a bir çok felcinin yaptığı yorumu yaptı ama güzel tedbirlerdi vade verdi bekleyip göreceğim ama söyledikleri mantıklıydı beğendim ben

Evet sabah 50 idi akşam 60 miş olmuş ben sabah atacaktım cevrimdisiydi ama o bomboş baktirdigim onca fallara verdiğim parayı düşününce denedim hisli bir falci
aaa beğenmenize sevindim, fal tabii enerji işi ama siz böyle diyince yeniden deneyesim geldi ve site gerçekten ilgili bi site benim de çok sorunum olmuştu halletmişlerdi ama falcılarının çoğu boş falcı

aaa beğenmenize sevindim, fal tabii enerji işi ama siz böyle diyince yeniden deneyesim geldi ve site gerçekten ilgili bi site benim de çok sorunum olmuştu halletmişlerdi ama falcılarının çoğu boş falcı
Canım.ilgi anlamında gerçekten süper bir site diğer falcılar bilmiyorum açıkçası ilk kez BAKTIRDIM ve beğendim biraz uzun vade verdi ama tesbitler mantıklıydı inşallah dediği gibi olur

Sizede nazar kötü enerji şunu oku bunu oku dedi mi Bana öyle demişti ilk baktırdığımda

Bana uzun bir vade 5 ay gibi verdi sonuç odaklayın ama daha öncede yazmıştım uzun vade fallar muallakta kalan fallardır bir zaman sonra konunun önemi kalmiyor zaten
Şahmaran deyince, Şahmeran duası vardır çok etkili bir dua isteyen okusun tavsiye ederim çok zor degil, butun dilekler için 3 gun boyunca 7 şer kez okunuyor, tam inanarak yapmak lazım, ben sonucunu almıstım daha önce. Aşk, sevgi vs için yapmamıştım ama onun için 3 gün boyunca günde 61 defa yapılıyormuş sanırım, ilgilenen Google’dan araştırsın baya yerde de geçiyor.

Çok guzel bir çağrışım yapmış sende arkadaşım. O dua yi biliyorum şahmeran duası kilit duadır bir çok kapıyı açmak adına.ve onun gibi birsuru etkili dua var

Çok guzel bir çağrışım yapmış sende arkadaşım. O dua yi biliyorum şahmeran duası kilit duadır bir çok kapıyı açmak adına.ve onun gibi birsuru etkili dua var
Evet bende bariz şekilde dileğimin oldugu dua oldugu icin aklımda kalmış, iki defada da olmuştu. Herhangi bir dilek olmasa da okunabilir, esmalardan oluşan bir dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…