Binnaz Abla

Tekrar yorum alınca yazar mısın? Eski performansta mı?

Elfin'in olumsuz yorumlari daha cok cikiyor sanki. Bende nokta atisli bilmisti bazi seyler hep olumsuzdu ama, yeni biri gelecek dedi gelmedi veya bu ay bir surpriz yapacak dedi yapmadi bunun gibi olumlu durumlar cikmamisti. Ayrica hayatinda hep olacak dedigi kisiyle aylardir gorusmuyoruz silmistim en son her yerden. Elfin diger online falcilara oranla iyi olmasina ragmen 300 lira kesinlikle cok fazla, %50 indirimle 150 bile cok fazla cunku Binnaz'da soru sorulmuyor, 15 dk ses kaydi icin maksimum verecegim ucret 100 lira olur Elfin icin.

Kızlar Gülçin beyaza tarot baktırdım. olumlu konuştu kartları da iyi çekmişim hep. Ona rağmen pembe tablo çizmedi gibi geldi. Kart yorumluyor bol bol. Tespitleri falan doğruydu ama çıkar mı bilemem 2 ay gibi bir süre söyledi. Tarot baktırıp çıkan var mı ona???

Elfin bana olumlu bir yorum atmış umarım çıkar ama sanmıyorum bekleyip göreceğiz. Gilda da olumluydu aslında olumsuz konuşan tumay, yeşilçingene ve galiba onların dediği gibi olacak

Elfin bana olumlu bir yorum atmış umarım çıkar ama sanmıyorum bekleyip göreceğiz. Gilda da olumluydu aslında olumsuz konuşan tumay, yeşilçingene ve galiba onların dediği gibi olacak
Gilda ve Elfin bana da olumlu konuştu. Tümay sonucu olumlu gördü. Yeşilçingene olumsuz. Anladığım bu zaten : genelde durum olumsuz sonuçlanıyor ve en olumsuz konuşan Çingene en bilen oluyor. Bence 99% baktırdığımız falcıların bildikleri hiç bir şey yok. Gilda çok kısa vadede bende çıktı ama o an girecek ruh halimi bildi. Bilmesede olurdu. Serkan TEK anlıkta iyi. Sanırım baktırsam tek ona giderim.

Serkan teke sen hep gidiyodun galiba canım son zamanda nasıl , olcak dedikleri oldu mu

Bende yazdım buraya gülçin beyaza bir hafta önce BAKTIRDIM açıkçası çok karışık anlatımı var bir olumlu söylüyor arkasından olumsuza bağlıyor bana da nerdeyse bir yıl vade verdi ben uzun vadeli fallara inancım yok çünkü 1 yıl sonra ne olayın önemi kalır nede benim aklıma gülçin in falı gelir bence bu tarz fal bakanlar kendilerini bir şekilde garantiye aliyorlar

Serkan teke sen hep gidiyodun galiba canım son zamanda nasıl , olcak dedikleri oldu mu
Yok canım tek 1 kere gittim. Söyledikleri kısa vadede çıktı. Bir konuyla ilgili uyardı. Birebir haklı çıktığını öğrendim. Vade olarak çok uzun Zaman verdi. Çıkacağını zannetmiyorum. Yani anlık analiz için gidilir bence o da indirimi beklemek lazım. Genel olarak fal baktırmayı bıraktım meditasyon yapıyorum. Bence faldan daha yararlı. Meditasyon ile olumlu sonuca varırım

bende olumlusu da olumsuzu da çıktı. en son baktırdığımda olumluya bağladı. anlıkta da bizzat karşıdan duyduğum şikayeti söylemişti. ama artık tekdüze geliyor yorumu. dinleyince vaov diyemiyorum, 300 aşırı fazla. bende uzun bir süre gitmeyeceğim, falı çıksa bile. son falının da çıkacağını sanmıyorum. online falı da bıraktım sayılır, kafam rahat

Kizlarr merhaba, gecen ay baktirdigim fallarin vadesi doldu o yuzden buraya yazmak istedim.
Bir yolun var Aylin, falalem banu patladi. Serkan tek bir detayi bildi, onun disinda bir iki detay var hala dogru mu emin olamayacagim ama gerisi zaten biraz yuvarlak bir faldi o yuzden acikcasi cikti cikmadi diyemiyorum.
Iki kisi daha var henuz vadesi gelmeyen onlari da sonra yazacagim

O kadın haftada bir online oluyor neredeyse ben yakalayana kadar yorulmuştum iyi denk getirmişsin valla

tumay bende de olumlu görmüştü patladı. gilda birkaç gün sonra yaşayacağım bir olayı söylemişti, çıkmıştı. gildanın enerjisini ve tutumunu elfine benzetiyorum. elfine ilk baktırdığım zamanlarda gilda gibi yorum yapıyordu, ikisini de aynı kefeye koyarım. ama çok sık girmiyor gilda bir kere daha baktırmak isterdim.
Serkan tek'e de bir defa baktırdım. hanımefendili pembe panjurlu bir fal atmıştı. çıkmadı. byvde edna tanura, medyum Ramona baktırmıştım. onlar da çıkmamıştı.

Aynen ben de Kasim'da baktirdim 6 aylik yorum yapiyor zaten normalde Mayis gibi baktirmak isterdim ama hic icimden gellmiyor, eskisi gibi bende de sasirtmiyor Elfin ve cok pahali, soru soramamak ayri kotu zaten.

Elfin’in ve Nesibe Tekbaşer’in yorumları çok benziyordu ve vadeleri hemen hemen aynıydı. Eğer çıkarsa yazarım ama sanmıyorum

evet 1 yıl çok uzun 1 ay dedikleri bile çıkmazken uzun vade verince durumun değişiceğini düşünüyorum. Anda nasıldı sizde geçmişi falan bildi mi? kahve mi atmıştınız? tarotta 6 aya kadar vade veriliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…