- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Tekrar yorum alınca yazar mısın? Eski performansta mı?kızlar size şahmaranı soruyordum ya, eski hesabımda ben ona baktırmışım ilk başladığı zaman ve dediği her şey çıkmış..hem de zamanıyla birlikte hem de dediği şekilde.. çok şaşkınım şu an..üstelik aşırı akıcı ve düzgün bir üslupla yazmış..tekrar göndereceğim
Hangi sitede sahmaranTekrar yorum alınca yazar mısın? Eski performansta mı?
Yildizname.com.trHangi sitede sahmaran
Tabii ki alırsam yazarımmmTekrar yorum alınca yazar mısın? Eski performansta mı?
Elfin'in olumsuz yorumlari daha cok cikiyor sanki. Bende nokta atisli bilmisti bazi seyler hep olumsuzdu ama, yeni biri gelecek dedi gelmedi veya bu ay bir surpriz yapacak dedi yapmadi bunun gibi olumlu durumlar cikmamisti. Ayrica hayatinda hep olacak dedigi kisiyle aylardir gorusmuyoruz silmistim en son her yerden. Elfin diger online falcilara oranla iyi olmasina ragmen 300 lira kesinlikle cok fazla, %50 indirimle 150 bile cok fazla cunku Binnaz'da soru sorulmuyor, 15 dk ses kaydi icin maksimum verecegim ucret 100 lira olur Elfin icin.ya en son baktırdığımdan öncekiler çıktı açıkçası. ama artık beni tanıyor ve son baktığına objektif yorum yapmadığını düşünüyorum. anlık tutarlıydı, onun sonucu çıkarsa diğer baktırdıklarım da çıkar. ama bende çıkmayacağını düşünüyorum
Gilda ve Elfin bana da olumlu konuştu. Tümay sonucu olumlu gördü. Yeşilçingene olumsuz. Anladığım bu zaten : genelde durum olumsuz sonuçlanıyor ve en olumsuz konuşan Çingene en bilen oluyor. Bence 99% baktırdığımız falcıların bildikleri hiç bir şey yok. Gilda çok kısa vadede bende çıktı ama o an girecek ruh halimi bildi. Bilmesede olurdu. Serkan TEK anlıkta iyi. Sanırım baktırsam tek ona giderim.Elfin bana olumlu bir yorum atmış umarım çıkar ama sanmıyorum bekleyip göreceğiz. Gilda da olumluydu aslında olumsuz konuşan tumay, yeşilçingene ve galiba onların dediği gibi olacak
Serkan teke sen hep gidiyodun galiba canım son zamanda nasıl , olcak dedikleri oldu muGilda ve Elfin bana da olumlu konuştu. Tümay sonucu olumlu gördü. Yeşilçingene olumsuz. Anladığım bu zaten : genelde durum olumsuz sonuçlanıyor ve en olumsuz konuşan Çingene en bilen oluyor. Bence 99% baktırdığımız falcıların bildikleri hiç bir şey yok. Gilda çok kısa vadede bende çıktı ama o an girecek ruh halimi bildi. Bilmesede olurdu. Serkan TEK anlıkta iyi. Sanırım baktırsam tek ona giderim.
Bende yazdım buraya gülçin beyaza bir hafta önce BAKTIRDIM açıkçası çok karışık anlatımı var bir olumlu söylüyor arkasından olumsuza bağlıyor bana da nerdeyse bir yıl vade verdi ben uzun vadeli fallara inancım yok çünkü 1 yıl sonra ne olayın önemi kalır nede benim aklıma gülçin in falı gelir bence bu tarz fal bakanlar kendilerini bir şekilde garantiye aliyorlarKızlar Gülçin beyaza tarot baktırdım. olumlu konuştu kartları da iyi çekmişim hep. Ona rağmen pembe tablo çizmedi gibi geldi. Kart yorumluyor bol bol. Tespitleri falan doğruydu ama çıkar mı bilemem 2 ay gibi bir süre söyledi. Tarot baktırıp çıkan var mı ona???
Yok canım tek 1 kere gittim. Söyledikleri kısa vadede çıktı. Bir konuyla ilgili uyardı. Birebir haklı çıktığını öğrendim. Vade olarak çok uzun Zaman verdi. Çıkacağını zannetmiyorum. Yani anlık analiz için gidilir bence o da indirimi beklemek lazım. Genel olarak fal baktırmayı bıraktım meditasyon yapıyorumSerkan teke sen hep gidiyodun galiba canım son zamanda nasıl , olcak dedikleri oldu mu
bende olumlusu da olumsuzu da çıktı. en son baktırdığımda olumluya bağladı. anlıkta da bizzat karşıdan duyduğum şikayeti söylemişti. ama artık tekdüze geliyor yorumu. dinleyince vaov diyemiyorum, 300 aşırı fazla. bende uzun bir süre gitmeyeceğim, falı çıksa bile. son falının da çıkacağını sanmıyorum. online falı da bıraktım sayılır, kafam rahatElfin'in olumsuz yorumlari daha cok cikiyor sanki. Bende nokta atisli bilmisti bazi seyler hep olumsuzdu ama, yeni biri gelecek dedi gelmedi veya bu ay bir surpriz yapacak dedi yapmadi bunun gibi olumlu durumlar cikmamisti. Ayrica hayatinda hep olacak dedigi kisiyle aylardir gorusmuyoruz silmistim en son her yerden. Elfin diger online falcilara oranla iyi olmasina ragmen 300 lira kesinlikle cok fazla, %50 indirimle 150 bile cok fazla cunku Binnaz'da soru sorulmuyor, 15 dk ses kaydi icin maksimum verecegim ucret 100 lira olur Elfin icin.
O kadın haftada bir online oluyor neredeyseKızlar Gülçin beyaza tarot baktırdım. olumlu konuştu kartları da iyi çekmişim hep. Ona rağmen pembe tablo çizmedi gibi geldi. Kart yorumluyor bol bol. Tespitleri falan doğruydu ama çıkar mı bilemem 2 ay gibi bir süre söyledi. Tarot baktırıp çıkan var mı ona???
tumay bende de olumlu görmüştü patladı. gilda birkaç gün sonra yaşayacağım bir olayı söylemişti, çıkmıştı. gildanın enerjisini ve tutumunu elfine benzetiyorum. elfine ilk baktırdığım zamanlarda gilda gibi yorum yapıyordu, ikisini de aynı kefeye koyarım. ama çok sık girmiyor gildaGilda ve Elfin bana da olumlu konuştu. Tümay sonucu olumlu gördü. Yeşilçingene olumsuz. Anladığım bu zaten : genelde durum olumsuz sonuçlanıyor ve en olumsuz konuşan Çingene en bilen oluyor. Bence 99% baktırdığımız falcıların bildikleri hiç bir şey yok. Gilda çok kısa vadede bende çıktı ama o an girecek ruh halimi bildi. Bilmesede olurdu. Serkan TEK anlıkta iyi. Sanırım baktırsam tek ona giderim.
Aynen ben de Kasim'da baktirdim 6 aylik yorum yapiyor zaten normalde Mayis gibi baktirmak isterdim ama hic icimden gellmiyor, eskisi gibi bende de sasirtmiyor Elfin ve cok pahali, soru soramamak ayri kotu zaten.bende olumlusu da olumsuzu da çıktı. en son baktırdığımda olumluya bağladı. anlıkta da bizzat karşıdan duyduğum şikayeti söylemişti. ama artık tekdüze geliyor yorumu. dinleyince vaov diyemiyorum, 300 aşırı fazla. bende uzun bir süre gitmeyeceğim, falı çıksa bile. son falının da çıkacağını sanmıyorum. online falı da bıraktım sayılır, kafam rahat
evet 1 yıl çok uzun 1 ay dedikleri bile çıkmazken uzun vade verince durumun değişiceğini düşünüyorum. Anda nasıldı sizde geçmişi falan bildi mi? kahve mi atmıştınız? tarotta 6 aya kadar vade veriliyor diye biliyorumBende yazdım buraya gülçin beyaza bir hafta önce BAKTIRDIM açıkçası çok karışık anlatımı var bir olumlu söylüyor arkasından olumsuza bağlıyor bana da nerdeyse bir yıl vade verdi ben uzun vadeli fallara inancım yok çünkü 1 yıl sonra ne olayın önemi kalır nede benim aklıma gülçin in falı gelir bence bu tarz fal bakanlar kendilerini bir şekilde garantiye aliyorlar
evet 1 yıl çok uzun 1 ay dedikleri bile çıkmazken uzun vade verince durumun değişiceğini düşünüyorum. Anda nasıldı sizde geçmişi falan bildi mi? kahve mi atmıştınız? tarotta 6 aya kadar vade veriliyor diye biliyor.
evet , gülçin beyaz aklımdaydı bayağı bekledim ben de hatta serkan batuya atayım bari dedim online olduO kadın haftada bir online oluyor neredeyseben yakalayana kadar yorulmuştum iyi denk getirmişsin valla