Binnaz Abla

Girmeyeli baya değişmiş buralarr yüzlerce fal baktırıp tam da anlattıkları gibi biriyle tanışmadım henüz. En son telefonda Eray diye birine baktırdım bakırköyde galiba tam bilmiyorum. O da ehhh isteydi. Tavsiye edeceğiniz kimse var mıı?

Bir kısım arkadaşlar gitti buranın hareketi düştü üzüldüm faal arkadaşlardı umarım kısa zamanda gelirler.benim onca baktirdigim falda çıkan hiç kimse yok o yüzden tavsiyemde yok
Moralimiz bozuk haliyle, herkes bakıyor sanırım buraya ama kimsenin yazası yok. Kötü niyetli insanlar amaçlarına ulaştılar diyorum ve başka yorum yapmayacağım.
Benim beklediğim vadeler var çıkarsa yazacağım tabiki. Akın kurt’un vadesinin patladığını söylemiştim zaten

Bende serkan batu ve bir sürü fal patladı son baktirdigim gülçin beyazı bekliyorum oda uzun vade artık fal isteğim azaldı bir tane mi çıkmaz ya

Sitede hiç hareket yok arkadaşlar yeni fal baktiran yada çıkan veya tavsiye varmı 2 günlük sitede ki yoğunluk herhalde yorgunluk yapti
Ben zaten çok eski sayılmam fal olayında ama çok derine inmeden bırakma kararı kaldım, biraz bağımlılık yapacak hissiyatı sezdim çünkü. Büyük konuşmak istemiyorum ama en azından uzun bir süre baktırmam.
Aynı olay için baktırdığım falcıların dedikleri de ikiye ayrıldı. En azından bu falların vadelerinin dolmasını beklerim. Gidişata göre baktırmak istediğim falcıya belki ikinci kez baktırırım.
Beni sitedeki yoğunluktan ziyade fal baktırma düşüncesi, kime baktırma düşüncesi, falcıların bazılarının aynı bazılarının çelişmesi vs. yordu.
Bu arada alev seçkinin vadelerinden biri patladı 2-3 güne seni takip edicek geri diyordu olmadı öyle bir şey. Zaten ihtimal vermiyodum çok da şaşırmadım. Bundan sonraki en yakın verilen vade nisan ayı

Bende serkan batu ve bir sürü fal patladı son baktirdigim gülçin beyazı bekliyorum oda uzun vade artık fal isteğim azaldı bir tane mi çıkmaz ya
Canım hiç bir fal çıkmıyor, online falda özellikle, çok falcı çıktıkça boş falcı kalabalığı oluşuyor sadece kaba tabirle nerede çokluk orada b. luk bir durum varx iyi ve enerjisi uyanı bulmak için hepsine baktırmak gerekir ama herkese baktırmamız da mümkün degil. Tarot siteleri bütün falcılar için geçerli test etmek için ilk fal sembolik minimüm ücretten olacak şekilde bir uygulama yapmadıkça bence kendileri için de kötü olur, TC numarasıyla bunu takip edebilirler üstelik, böylece herkes bir falcı sadece bir kere denemiş olur. Şahsen ben soğudum faldan çıkmadıkça, herkesin begendiği falcıya minimum 100 lira verip alakasız bir fal aldığımda parayı çöpe atmış gibi hissediyorum, eğlence diyorlar ama eğlencelikten çıkıyor ve israfa giriyor artık. nasıl bakacağını bilmediğim bir falcıya denemek için bu paraları vermek istemiyorum artık bu yuzden de falı bıraktım sayılır.

kadar j olmasina sasiriyorum, o siAhsen Bein
tamamen arkadaşım olmasına rağmen sevgilimmiş gibi konuştu. Yani dönüp bir önceki fallara bile bakmadığını fark ettim. Onun da verdiği vadelerde
Jale açikgöz Bende baktirdim hiç bir dedigi çikmadi sitesinde o olumlu yorumlar Nerden geliyor hiç anlamis degilim, sonra Kader degisikligi olur elimde degil diye çevirdi madem ölye ozaman okadar emin konusmicakti o sitede daha iyiler var , bide ahsen asena Ya baktirdim cok terbiyesiz bir sekilde yorumluyor sanki olumsuz yorumlamaktan zevk aliyor onu da hiç beyenmedim

Kader değişikliği oluyor evet o zaman fal bakmanın anlamı kalmıyor, bunu kendileri söylemiş oluyorlar. Zaten falcı dedigin degismis sekilde olacak gelecegi görene , yani gelecek boyutuna gecebilen ve guvenilir varlıklarla iletişimi olana denir. su anda bu online veya instagram falcılarının yaptıgı anlık enerjileri yorumlamak. Gelecegi gorebilen, gelecek boyutundan haber verecek falcı zaten yok denecek kadar azdır dunyada bunlar da online fal sitelerinde yorum yapmazlar.

Elbette kader değişikliği olur haşa gaipten zaten haber vermelerini beklemiyoruz ...Hani diyorlar ya 2 hafta yada ocak başı şubat ortası bir hareket var yada haber. Birde kesinmiş gibi olacsk diyorlar ya..hiç mi bir tane tutmaz haftalar aylar geçiyor yine aynı terane onlar umut satmaktan yorulmadi bizde de acı nin durumuna göre baktirmaktan yorulmadikı ve sonun birde bakıyorsun ki zaman ilaç miş eskisi kadar önemsemiyorsun bir şeyler

Ben net gelecek zaten öğrenmek istemem, çok iyi biliyor dedikleri falcıya baktırmaktan çekinirim hatta ama basit seyleri de gorsun istiyor insan yani adım atacak mı veya anda durumlar ne, bunu bile bilemiyor çoğu falcı.

Elfin Demet in şu ay hissediyorum, bu ay bişeyler olacak dediği ve olmayan oldu mu? Ya da olan :) genelde ay veya zaman vermiyor çünkü
Elfin çoğunlukla zaman vermekten kaçınıyor. Verince de zamanın değişken ve kesin olmadığını da iliştiriyor yanına. Benim vadem 10 gün kadar geçti mesela. Ama açıklama da yaptığı için o kısma takılmıyorum

Katina zaman vermez ama bence şu zaman demişti bana da. Ben vade sorduğum için söyledi, önceki fallarımda sormamıştım ve söylememişti zaten

Elfin Demet in şu ay hissediyorum, bu ay bişeyler olacak dediği ve olmayan oldu mu? Ya da olan :) genelde ay veya zaman vermiyor çünkü

bir keresinde 2-3 hafta içinde görüşme demişti. olmuştu. ama başka bir yorumda da 2 hafta gibi düşünüyorum ama hislerim yanılabilir zaten katina net tarih vermez gibi şeyler demişti. o zaman da dediği vade aralıkları olmamıştı. sonuç odaklı bakıyorum ben, bu zamana kadar genelde vadeler olmadı, olanlar da tahmini zaten.

Peki sonuç olarak çıktı mı ? Bende sanırım orasıda çıkmayacak tam tersi olacak gibi

Peki sonuç olarak çıktı mı ? Bende sanırım orasıda çıkmayacak tam tersi olacak gibi
ya en son baktırdığımdan öncekiler çıktı açıkçası. ama artık beni tanıyor ve son baktığına objektif yorum yapmadığını düşünüyorum. anlık tutarlıydı, onun sonucu çıkarsa diğer baktırdıklarım da çıkar. ama bende çıkmayacağını düşünüyorum

Şahmaran hangi sitede canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…