Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralimiz bozuk haliyle, herkes bakıyor sanırım buraya ama kimsenin yazası yok. Kötü niyetli insanlar amaçlarına ulaştılar diyorum ve başka yorum yapmayacağım.Bir kısım arkadaşlar gitti buranın hareketi düştü üzüldüm faal arkadaşlardı umarım kısa zamanda gelirler.benim onca baktirdigim falda çıkan hiç kimse yok o yüzden tavsiyemde yok
Bende serkan batu ve bir sürü fal patladı son baktirdigim gülçin beyazı bekliyorum oda uzun vade artık fal isteğim azaldı bir tane mi çıkmaz yaMoralimiz bozuk haliyle, herkes bakıyor sanırım buraya ama kimsenin yazası yok. Kötü niyetli insanlar amaçlarına ulaştılar diyorum ve başka yorum yapmayacağım.
Benim beklediğim vadeler var çıkarsa yazacağım tabiki. Akın kurt’un vadesinin patladığını söylemiştim zaten
Ben zaten çok eski sayılmam fal olayında ama çok derine inmeden bırakma kararı kaldım, biraz bağımlılık yapacak hissiyatı sezdim çünkü. Büyük konuşmak istemiyorum ama en azından uzun bir süre baktırmam.Sitede hiç hareket yok arkadaşlar yeni fal baktiran yada çıkan veya tavsiye varmı 2 günlük sitede ki yoğunluk herhalde yorgunluk yapti
Canım hiç bir fal çıkmıyor, online falda özellikle, çok falcı çıktıkça boş falcı kalabalığı oluşuyor sadece kaba tabirle nerede çokluk orada b. luk bir durum varx iyi ve enerjisi uyanı bulmak için hepsine baktırmak gerekir ama herkese baktırmamız da mümkün degil. Tarot siteleri bütün falcılar için geçerli test etmek için ilk fal sembolik minimüm ücretten olacak şekilde bir uygulama yapmadıkça bence kendileri için de kötü olur, TC numarasıyla bunu takip edebilirler üstelik, böylece herkes bir falcı sadece bir kere denemiş olur. Şahsen ben soğudum faldan çıkmadıkça, herkesin begendiği falcıya minimum 100 lira verip alakasız bir fal aldığımda parayı çöpe atmış gibi hissediyorum, eğlence diyorlar ama eğlencelikten çıkıyor ve israfa giriyor artık. nasıl bakacağını bilmediğim bir falcıya denemek için bu paraları vermek istemiyorum artık bu yuzden de falı bıraktım sayılır.Bende serkan batu ve bir sürü fal patladı son baktirdigim gülçin beyazı bekliyorum oda uzun vade artık fal isteğim azaldı bir tane mi çıkmaz ya
kadar j olmasina sasiriyorum, o siAhsen BeinBundan aylar önce binnazda engin gümüş ve bihter kara'ya fal baktırmıştım ve olumsuz konuşmuşlardı. Daha önce bir konu hakkında olumsuz yorum aldığım çok olmuştur hatta doğruları söyleyen falcıları severim ama bunların olayı olumsuz konuşmaları değil tamamen üsluplarındaki terbiyesizlikti. Engin gümüş resmen sorduğum konu hakkında benimle dalga geçti sinirim günlerce geçmedi. Desteğe şikayet ettim ama binnazın desteği de falcılarının %90ı gibi beş para etmez olduğu için "boz bor sorun goromoyoroz" diyip iade etmediler. Bihter kara denilen yorumcu için ise olumsuz konuşmaktan bu kadar zevk alan birine denk gelmedim. Resmen sözde falda gördüğü bir olayı üstüne basa basa defalarca çok hoşuna gider gibi söyledi. Ve söyledikleri hiçbir şey çok şükür gerçekleşmedi. Ve tamamen sorum üstünden yürümüşler. Ama o zamanlar sırf bu ikisi yüzünden günlerce kendime gelemedim.
Jale açıkgöz(falevi): bu kadının sayfasındaki yorumlarda falın çıkmadı diyenlere saldıran müritlerinden varsa benden uzak dursun. Falı çıkmadıyı geçtim - ki iyiki de çıkmamış- bu kadının aklına uyup hareket etseydim şuan hayatımı bok etmiştim resmen
Jeliza su(falevi) : jelizadan tam 18 küsür dklık muazzam bir tarot yorumu aldım. Vadesi doldu, dedikleri olmadı
Didar evren: çoğu falını yaşadığım didarın son 2 falı gereksiz olumluydu. (bunun da olumlu konuşması battı resmen ) ve sorduğum bir olaydaki kişi tamamen arkadaşım olmasına rağmen sevgilimmiş gibi konuştu. Yani dönüp bir önceki fallara bile bakmadığını fark ettim. Onun da verdiği vadelerde bir gelişme olmadı.
Bundan aylar önce binnazda engin gümüş ve bihter kara'ya fal baktırmıştım ve olumsuz konuşmuşlardı. Daha önce bir konu hakkında olumsuz yorum aldığım çok olmuştur hatta doğruları söyleyen falcıları severim ama bunların olayı olumsuz konuşmaları değil tamamen üsluplarındaki terbiyesizlikti. Engin gümüş resmen sorduğum konu hakkında benimle dalga geçti sinirim günlerce geçmedi. Desteğe şikayet ettim ama binnazın desteği de falcılarının %90ı gibi beş para etmez olduğu için "boz bor sorun goromoyoroz" diyip iade etmediler. Bihter kara denilen yorumcu için ise olumsuz konuşmaktan bu kadar zevk alan birine denk gelmedim. Resmen sözde falda gördüğü bir olayı üstüne basa basa defalarca çok hoşuna gider gibi söyledi. Ve söyledikleri hiçbir şey çok şükür gerçekleşmedi. Ve tamamen sorum üstünden yürümüşler. Ama o zamanlar sırf bu ikisi yüzünden günlerce kendime gelemedim.
Jale açıkgöz(falevi): bu kadının sayfasındaki yorumlarda falın çıkmadı diyenlere saldıran müritlerinden varsa benden uzak dursun. Falı çıkmadıyı geçtim - ki iyiki de çıkmamış- bu kadının aklına uyup hareket etseydim şuan hayatımı bok etmiştim resmen
Jeliza su(falevi) : jelizadan tam 18 küsür dklık muazzam bir tarot yorumu aldım. Vadesi doldu, dedikleri olmadı
Didar evren: çoğu falını yaşadığım didarın son 2 falı gereksiz olumluydu. (bunun da olumlu konuşması battı resmen ) ve sorduğum bir olaydaki kişi tamamen arkadaşım olmasına rağmen sevgilimmiş gibi konuştu. Yani dönüp bir önceki fallara bile bakmadığını fark ettim. Onun da verdiği vadelerde bir gelişme olmadı.
tamamen arkadaşım olmasına rağmen sevgilimmiş gibi konuştu. Yani dönüp bir önceki fallara bile bakmadığını fark ettim. Onun da verdiği vadelerde
Jale açikgöz Bende baktirdim hiç bir dedigi çikmadi sitesinde o olumlu yorumlar Nerden geliyor hiç anlamis degilim, sonra Kader degisikligi olur elimde degil diye çevirdi madem ölye ozaman okadar emin konusmicakti o sitede daha iyiler var , bide ahsen asena Ya baktirdim cok terbiyesiz bir sekilde yorumluyor sanki olumsuz yorumlamaktan zevk aliyor onu da hiç beyenmedimBundan aylar önce binnazda engin gümüş ve bihter kara'ya fal baktırmıştım ve olumsuz konuşmuşlardı. Daha önce bir konu hakkında olumsuz yorum aldığım çok olmuştur hatta doğruları söyleyen falcıları severim ama bunların olayı olumsuz konuşmaları değil tamamen üsluplarındaki terbiyesizlikti. Engin gümüş resmen sorduğum konu hakkında benimle dalga geçti sinirim günlerce geçmedi. Desteğe şikayet ettim ama binnazın desteği de falcılarının %90ı gibi beş para etmez olduğu için "boz bor sorun goromoyoroz" diyip iade etmediler. Bihter kara denilen yorumcu için ise olumsuz konuşmaktan bu kadar zevk alan birine denk gelmedim. Resmen sözde falda gördüğü bir olayı üstüne basa basa defalarca çok hoşuna gider gibi söyledi. Ve söyledikleri hiçbir şey çok şükür gerçekleşmedi. Ve tamamen sorum üstünden yürümüşler. Ama o zamanlar sırf bu ikisi yüzünden günlerce kendime gelemedim.
Kader değişikliği oluyor evet o zaman fal bakmanın anlamı kalmıyor, bunu kendileri söylemiş oluyorlar. Zaten falcı dedigin degismis sekilde olacak gelecegi görene , yani gelecek boyutuna gecebilen ve guvenilir varlıklarla iletişimi olana denir. su anda bu online veya instagram falcılarının yaptıgı anlık enerjileri yorumlamak. Gelecegi gorebilen, gelecek boyutundan haber verecek falcı zaten yok denecek kadar azdır dunyada bunlar da online fal sitelerinde yorum yapmazlar.kadar j olmasina sasiriyorum, o siAhsen Bein
Jale açikgöz Bende baktirdim hiç bir dedigi çikmadi sitesinde o olumlu yorumlar Nerden geliyor hiç anlamis degilim, sonra Kader degisikligi olur elimde degil diye çevirdi madem ölye ozaman okadar emin konusmicakti o sitede daha iyiler var , bide ahsen asena Ya baktirdim cok terbiyesiz bir sekilde yorumluyor sanki olumsuz yorumlamaktan zevk aliyor onu da hiç beyenmedim
Elbette kader değişikliği olur haşa gaipten zaten haber vermelerini beklemiyoruz ...Hani diyorlar ya 2 hafta yada ocak başı şubat ortası bir hareket var yada haber. Birde kesinmiş gibi olacsk diyorlar ya..hiç mi bir tane tutmaz haftalar aylar geçiyor yine aynı terane onlar umut satmaktan yorulmadi bizde de acı nin durumuna göre baktirmaktan yorulmadikı ve sonun birde bakıyorsun ki zaman ilaç miş eskisi kadar önemsemiyorsun bir şeylerKader değişikliği oluyor evet o zaman fal bakmanın anlamı kalmıyor, bunu kendileri söylemiş oluyorlar. Zaten falcı dedigin degismis sekilde olacak gelecegi görene , yani gelecek boyutuna gecebilen ve guvenilir varlıklarla iletişimi olana denir. su anda bu online veya instagram falcılarının yaptıgı anlık enerjileri yorumlamak. Gelecegi gorebilen, gelecek boyutundan haber verecek falcı zaten yok denecek kadar azdır dunyada bunlar da online fal sitelerinde yorum yapmazlar.
Ben net gelecek zaten öğrenmek istemem, çok iyi biliyor dedikleri falcıya baktırmaktan çekinirim hatta ama basit seyleri de gorsun istiyor insan yani adım atacak mı veya anda durumlar ne, bunu bile bilemiyor çoğu falcı.Elbette kader değişikliği olur haşa gaipten zaten haber vermelerini beklemiyoruz ...Hani diyorlar ya 2 hafta yada ocak başı şubat ortası bir hareket var yada haber. Birde kesinmiş gibi olacsk diyorlar ya..hiç mi bir tane tutmaz haftalar aylar geçiyor yine aynı terane onlar umut satmaktan yorulmadi bizde de acı nin durumuna göre baktirmaktan yorulmadikı ve sonun birde bakıyorsun ki zaman ilaç miş eskisi kadar önemsemiyorsun bir şeyler
Bende vadesi yaklaşıyor 2-4 ay süre vermişti. Olmayacak gibi duruyor.Elfin Demet in şu ay hissediyorum, bu ay bişeyler olacak dediği ve olmayan oldu mu? Ya da olan :) genelde ay veya zaman vermiyor çünkü
Elfin çoğunlukla zaman vermekten kaçınıyor. Verince de zamanın değişken ve kesin olmadığını da iliştiriyor yanına. Benim vadem 10 gün kadar geçti mesela. Ama açıklama da yaptığı için o kısma takılmıyorumElfin Demet in şu ay hissediyorum, bu ay bişeyler olacak dediği ve olmayan oldu mu? Ya da olan :) genelde ay veya zaman vermiyor çünkü
Katina zaman vermez ama bence şu zaman demişti bana da. Ben vade sorduğum için söyledi, önceki fallarımda sormamıştım ve söylememişti zatenElfin çoğunlukla zaman vermekten kaçınıyor. Verince de zamanın değişken ve kesin olmadığını da iliştiriyor yanına. Benim vadem 10 gün kadar geçti mesela. Ama açıklama da yaptığı için o kısma takılmıyorum
Elfin Demet in şu ay hissediyorum, bu ay bişeyler olacak dediği ve olmayan oldu mu? Ya da olan :) genelde ay veya zaman vermiyor çünkü
Peki sonuç olarak çıktı mı ? Bende sanırım orasıda çıkmayacak tam tersi olacak gibibir keresinde 2-3 hafta içinde görüşme demişti. olmuştu. ama başka bir yorumda da 2 hafta gibi düşünüyorum ama hislerim yanılabilir zaten katina net tarih vermez gibi şeyler demişti. o zaman da dediği vade aralıkları olmamıştı. sonuç odaklı bakıyorum ben, bu zamana kadar genelde vadeler olmadı, olanlar da tahmini zaten.
ya en son baktırdığımdan öncekiler çıktı açıkçası. ama artık beni tanıyor ve son baktığına objektif yorum yapmadığını düşünüyorum. anlık tutarlıydı, onun sonucu çıkarsa diğer baktırdıklarım da çıkar. ama bende çıkmayacağını düşünüyorumPeki sonuç olarak çıktı mı ? Bende sanırım orasıda çıkmayacak tam tersi olacak gibi
Şahmaran hangi sitede canimkızlar size şahmaranı soruyordum ya, eski hesabımda ben ona baktırmışım ilk başladığı zaman ve dediği her şey çıkmış..hem de zamanıyla birlikte hem de dediği şekilde.. çok şaşkınım şu an..üstelik aşırı akıcı ve düzgün bir üslupla yazmış..tekrar göndereceğim