Binnaz Abla

Gözardı etmek de işe yaramıyor işte biz istiyoruz ki varlığı hiçbir şekilde hissedilmesin kendi kendine konuşuyor mu falcılarını mı övüyor napıyorsa yapsın ama bir yerden çıkıyor illa

Teşekkür ederim binnazda firuze şene bir de öyle attım dün gece. Lenormand kârtı çekti ekledi yoruma ve hoşuma gitti değişik geldi

Ben orada bir karisiklik mi oldu acaba diye dusunmedim degil acikcasi hani nickler mi karisti acaba dedim ilk iki harf Li ve son harf a olunca ama saatlerce hicbir gelisme yasanmadigina gore demek ki farkli yaklasiliyor... demokratik bir yaklasim bir cozum beklerken ... saskinim dogrusu ...

Kesinlikle katılıyorum ben dünden umutluydum açıkcası ama cevap bile vermeye tenezzül etmediler. Son uyarı dediler, göz ardı edin diyip geçtiler. Aynı şey tekrar bir şekilde yine yaşanacak bu sefer hanfendiliğimi bozup saydırmayı düşünüyorum nasıl olsa atmıyorlar

Eyvah.. odağına aldı seni de asırlar önce yazdığın mesajlara bile dislike almaya hazırsındır umarım

Himmetnura baktirip cikan oldu mu? Ben baktirdim soruda yazdiklarimi cevap olarak bana soylemis. Fal bakilmamis yani. Uydurmasyon. Ben de bakarim oyle fala.

Telefon sapığı da aynen böyle bir evdekilere dadanır ya..Arar arar açarsın ses çıkarmaz,sürekli arar ama 10,20,o tlf hiç susmaz..insanları sinirlendirerek tatmin olur boyleleri..topic sapığı

Telefon sapığı da aynen böyle bir evdekilere dadanır ya..Arar arar açarsın ses çıkarmaz,sürekli arar ama 10,20,o tlf hiç susmaz..insanları sinirlendirerek tatmin olur boyleleri..topic sapığı
Sinirlenmeye degmez ama topik gundemi saptirilmis oluyor negatif enerji yukleniyor buralara... evet kesinlikle var boyle weirdo lar... siber zorbalar...

Noldu canım rahatsızmı oluyorsun :) ayy kıyamam sanaaaa..
Yooo rahatsiz olmuyorum. Sende benim gibi issizlik kervanına katıldın hayırlısı olsun. Bakalım kim galip cıkacak. Sapik seni. Bana dersin ama sen bayagi ırz düsmani olan sapıklardan cıktın. En azından ben ara ara yapiyorum .sen cok bodoslama daliyosun

Yok canım işsizlikte seni kimse geçemezde,sen önce bir ağzını toplasan diyorum..Nefret ettirdin zaten herkesi kendinden burada..istenmiyorsun defolup gitsenmi acaba artık

Yok canım işsizlikte seni kimse geçemezde,sen önce bir ağzını toplasan diyorum..Nefret ettirdin zaten herkesi kendinden burada..istenmiyorsun defolup gitsenmi acaba artık

Ben senden once burdaydim. Bence sen gitsen daha iyi olur. Sonradan gelip salça olan sensin. Herseyden cıkan kızma birtanesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…