- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
Gözardı etmek de işe yaramıyor işte biz istiyoruz ki varlığı hiçbir şekilde hissedilmesin kendi kendine konuşuyor mu falcılarını mı övüyor napıyorsa yapsın ama bir yerden çıkıyor illaÖnce direkt isim vermeden böyle uyardım kendisini.
Sonra da bu mesajla bir süre hesabımı pasifleştirdim çünkü ortamı fena halde germeye başlamıştı. Sonra zaten geçen hafta olay patladı artık.
Yalnız değilsiniz kızlar her yorumum dislike alıyorşurda en az 10üye gözardı etti ama hala aynı hareketlere devam. Hırsı biter inşallah dislike yapa yapa
Teşekkür ederimLenormand Katina destesine benzer bir deste diye biliyorum, Avrupa'da Almanya ve Fransa'da cok yaygin bakiliyor ozellikle ama cok az kart var, galiba en az iki kart kombinlemek gerekiyormus, kombinasyonla cok farkli anlamlar cikiyor. Katina o desteden ilhamla hazirlanmis bence cunku cok benzer kartlar ve anlamlari da yakin sadece Katina'da daha fazla insan karti var Tarot'taki gibi kral kralice kartlari var ek olarak.
Ben orada bir karisiklik mi oldu acaba diye dusunmedim degil acikcasi hani nickler mi karisti acaba dedim ilk iki harf Li ve son harf a olunca ama saatlerce hicbir gelisme yasanmadigina gore demek ki farkli yaklasiliyor... demokratik bir yaklasim bir cozum beklerken ... saskinim dogrusu ...Ben de onu anlamadım gidip başkası ban yiyor saçmalığa bak. Bu olayın hani müge anlıda, evlendirme programlarında çirkef kavgacı tipler çıkınca acayip reyting yapar millet izler ya ondan farkı yok. Arka planda baya okunma rekoru kırdık heralde.
Kesinlikle katılıyorum ben dünden umutluydum açıkcası ama cevap bile vermeye tenezzül etmediler. Son uyarı dediler, göz ardı edin diyip geçtiler. Aynı şey tekrar bir şekilde yine yaşanacak bu sefer hanfendiliğimi bozup saydırmayı düşünüyorum nasıl olsa atmıyorlarBen orada bir karisiklik mi oldu acaba diye dusunmedim degil acikcasi hani nickler mi karisti acaba dedim ilk iki harf Li ve son harf a olunca ama saatlerce hicbir gelisme yasanmadigina gore demek ki farkli yaklasiliyor... demokratik bir yaklasim bir cozum beklerken ... saskinim dogrusu ...
Eyvah.. odağına aldı seni deArkadaşlar ya kaç gündür okuyorum okuyorum. Dislike atarsa atsın bırakın :) sallayın buna sinirlenmeye değer mi? Bu konu uzatıldıkça daha da çok dislike yağacakburadaki hayat telefonu kenara koyduğun an bitiyor bu kadar önemsemeyin
O kadar umrumda değil ki, lilacığım kendini daha iyi hissedeceksen yağdır. Tepe tepe kullan yorumlarımıEyvah.. odağına aldı seni deasırlar önce yazdığın mesajlara bile dislike almaya hazırsındır umarım
Telefon sapığı da aynen böyle bir evdekilere dadanır ya..Arar arar açarsın ses çıkarmaz,sürekli arar ama 10,20,o tlf hiç susmaz..insanları sinirlendirerek tatmin olur boyleleri..topic sapığıArkadaşlar ya kaç gündür okuyorum okuyorum. Dislike atarsa atsın bırakın :) sallayın buna sinirlenmeye değer mi? Bu konu uzatıldıkça daha da çok dislike yağacakburadaki hayat telefonu kenara koyduğun an bitiyor bu kadar önemsemeyin
Aynen kemal devrim aşırı pembeci dedikleri de çıkmıyor
Sinirlenmeye degmez ama topik gundemi saptirilmis oluyor negatif enerji yukleniyor buralara... evet kesinlikle var boyle weirdo lar... siber zorbalar...Telefon sapığı da aynen böyle bir evdekilere dadanır ya..Arar arar açarsın ses çıkarmaz,sürekli arar ama 10,20,o tlf hiç susmaz..insanları sinirlendirerek tatmin olur boyleleri..topic sapığı
Noldu canım rahatsızmı oluyorsun :) ayy kıyamam sanaaaa..Suzanne777 hayirlisi olsun sende sapıklıga basladın. Ama senin ki biraz ırz düsmanligi oldu. Hodri meydan kızinca daha tatlı oluyosun
Yooo rahatsiz olmuyorum. Sende benim gibi issizlik kervanına katıldın hayırlısı olsun. Bakalım kim galip cıkacak. Sapik seni. Bana dersin ama sen bayagi ırz düsmani olan sapıklardan cıktın. En azından ben ara ara yapiyorum .sen cok bodoslama daliyosunNoldu canım rahatsızmı oluyorsun :) ayy kıyamam sanaaaa..
Yok canım işsizlikte seni kimse geçemezde,sen önce bir ağzını toplasan diyorum..Nefret ettirdin zaten herkesi kendinden burada..istenmiyorsun defolup gitsenmi acaba artıkYooo rahatsiz olmuyorum. Sende benim gibi issizlik kervanına katıldın hayırlısı olsun. Bakalım kim galip cıkacak. Sapik seni. Bana dersin ama sen bayagi ırz düsmani olan sapıklardan cıktın. En azından ben ara ara yapiyorum .sen cok bodoslama daliyosun
Yok canım işsizlikte seni kimse geçemezde,sen önce bir ağzını toplasan diyorum..Nefret ettirdin zaten herkesi kendinden burada..istenmiyorsun defolup gitsenmi acaba artık