- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yes baktirdim iki yil once filan sanirim gram cikmadi. Nedense cok inandirici gelmisti ama olmadi tirt cikti.Konuyu değiştireyim ben binnaz da Hasibe Doğan'ı gören,duyan,baktıran var mı
Yarebbim hep hüsran,hep hüsranYes baktirdim iki yil once filan sanirim gram cikmadi. Nedense cok inandirici gelmisti ama olmadi tirt cikti.
Iyi de Tr demokratik bir ulke olmasi gerekmez mi? Cogunluk istemiyor iste yildi artik: yilisik yilisik postlar,satasmalar, cevaplar, dislike askintiligi seklinde hemen hemen burada son donemde aktif olan hepimize uygulanan sanal zorbalik ne istersen var ... yeter yani.Selaam, fal baktırmasam da şu sıralar takip ediyorum topiği bazen.
Bence o kadar saygılı yoruma karşın bel altı vurmaya çalışan bir insanı fazla kale alıyorsunuz. Karşıdaki insan aynı seviyede değil belli ki anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hesabı. Benim de mesajlarıma dislike atıyordu. Kendi haline bırakın dislike atabilir en fazla :)
Böyle insanlar da var ne yazık ki, seviyeli konuşmak tartışmak varken, belaltı vurup özeli ortaya döküp aynı zamanda hakaret edecek kadar düşük...
site yönetimi de el atmadığına göre herkesi şu seviyesiz insanı görmezden gelmeye davet ediyorum muhattap olmak yerine.
Buna rağmen sadece banlanmış buna nasıl müdahale etmiyorlar aklım almıyorIyi de Tr demokratik bir ulke olmasi gerekmez mi? Cogunluk istemiyor iste yildi artik: yilisik yilisik postlar,satasmalar, cevaplar, dislike askintiligi seklinde hemen hemen burada son donemde aktif olan hepimize uygulanan sanal zorbalik ne istersen var ... yeter yani.
Irz dusmani ne demek ya? Bir kadin bunu hemcinsine soyluyor hem de sanal ortamda aglar misin guler misin traji komik bir durum artik: ya zekayla ya da egitimle ilgili bir sorun var demek ortada...
Bu arada adres gosterdigim kisi tabii ki sen degilsin genel anlamda dusuncelerimi yazdim post unu alintilayarak.
kesinlikle haklısın. Topik şu gerginlikten arınsın diye söyledim. Çünkü emin olun o bundan zevk alıyor amacı rahatsızlık vermek tartışma yaratmak ve başarılı da oluyor böylece. Sanıyor ki herkesin işi gücü o, sinirden ölüyoruz ekran başındaIyi de Tr demokratik bir ulke olmasi gerekmez mi? Cogunluk istemiyor iste yildi artik: yilisik yilisik postlar,satasmalar, cevaplar, dislike askintiligi seklinde hemen hemen burada son donemde aktif olan hepimize uygulanan sanal zorbalik ne istersen var ... yeter yani.
Irz dusmani ne demek ya? Bir kadin bunu hemcinsine soyluyor hem de sanal ortamda aglar misin guler misin traji komik bir durum artik: ya zekayla ya da egitimle ilgili bir sorun var demek ortada...
Bu arada adres gosterdigim kisi tabii ki sen degilsin genel anlamda dusuncelerimi yazdim post unu alintilayarak.
Öncelikle disliketan ziyade insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz. Tartışma oluyor ister istemez biz cevap hakkımızı kullandığımızda haliyle. En sonunda görmezden gelelim dedim topikçe, hakaret eden kullanıcıya bir şey yapılmadığı için.Mune 2-3 tane saplantılı tip için üzüldüğüne, kafa yorduguna değmez. Baktın ceza bir yaptırım değil at hepsini. Ben öyle yaptım...
Ben utanıyorum buraya uyarı yazmaya dedim siz dislike like muhabbetini bitiremediniz.
Y50 kez ceza verdik anlamıyor bir sürü laf söyledik anlamıyor siz sanki anlıyorsunuz. Onun dislike saplantisindan bir farkınız yok. Amma taktınız yahu
Ben kökten çözdüm olayı hepsini attım
Varmi başka dislike diyen ?
Öncelikle disliketan ziyade insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz. Tartışma oluyor ister istemez biz cevap hakkımızı kullandığımızda haliyle. En sonunda görmezden gelelim dedim topikçe, hakaret eden kullanıcıya bir şey yapılmadığı için.
Keşke kalıcı olarak ve önceden müdahale edilseydi. Günlerdir bu konu tartışılmazdı zaten. Bu konuda adaletli yaklaşıldığını düşünmüyorum üzgünüm ama. Tartışıyoruz ediyoruz forum kurallarını ihlal ediyoruz ancak lila denen kullanıcı bunun kat kat fazlasını uzun zamandır yapıyor. Lila dan önce kaç kişi ceza aldı burada.
Mesaji düzenlemişsiniz ama ben yine de yazayım. Saplantılı bir durum yok, sınır aşıldığından bu tepki.
Öncelikle disliketan ziyade insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz.
insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz
hakaret eden kullanıcıya bir şey yapılmadığı için
Uyarı | Tarih | Puanlar | Sona Erme Tarihi |
---|---|---|---|
Hakaret | Dün 22:42 | 4 | 12 Nisan 2021 |
Üslup | 5 Mart 2021 | 2 | 5 Nisan 2021 |
Üslup | 9 Şubat 2021 | 2 | Salı 01:05 |
Üslup | 17 Kasım 2020 | 2 | Yok |
Teşekkür ediyorum açıklamanız için. Farklı boyutlara ulaştığında tabiki hukuki olarak hak aranmalı ancak şu durumda site içinde çözülebilecek bir durum söz konusu. Kimseyi temize çıkarma gibi bir amacım yok. Sadece fikrimi belirttim. Özellikle birkaç gündür kavgayı başlatan hakaret eden kendisiydi fakat henüz bugün ban aldı. Adaletsiz bulduğum kısım bu zaten. Bir şey yapılmadı derken de uzaklaştırmadan bahsetmiştim aslında. Yanlış anlaşılmak istemem. Kolay gelsin.Son demiştim ama ...
Uyarı Tarih Puanlar Sona Erme Tarihi Hakaret Dün 22:42 4 12 Nisan 2021 Üslup 5 Mart 2021 2 5 Nisan 2021 Üslup 9 Şubat 2021 2 Salı 01:05 Üslup 17 Kasım 2020 2 Yok
- Uyarı Puanları: 8
- Total warnings: 4
- ve 2 açık, hiç işlem yapılmamış şikayet var !
bir şey yapılmadı derken ayıp etmiyor musunuz ?
- bugüne kadar 6 mesajı şikayet edilmiş 4 tanesinde ceza almış 2 şikayet henüz kapatılmamış açık duruyor.
Mune 2-3 tane saplantılı tip için üzüldüğüne, kafa yorduguna değmez. Baktın ceza bir yaptırım değil at hepsini. Ben öyle yaptım...