Binnaz Abla

Selaam, fal baktırmasam da şu sıralar takip ediyorum topiği bazen.
Bence o kadar saygılı yoruma karşın bel altı vurmaya çalışan bir insanı fazla kale alıyorsunuz. Karşıdaki insan aynı seviyede değil belli ki :KK43: anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hesabı. Benim de mesajlarıma dislike atıyordu. Kendi haline bırakın dislike atabilir en fazla :)
Böyle insanlar da var ne yazık ki, seviyeli konuşmak tartışmak varken, belaltı vurup özeli ortaya döküp aynı zamanda hakaret edecek kadar düşük...
site yönetimi de el atmadığına göre herkesi şu seviyesiz insanı görmezden gelmeye davet ediyorum muhattap olmak yerine.

Selaam, fal baktırmasam da şu sıralar takip ediyorum topiği bazen.
Bence o kadar saygılı yoruma karşın bel altı vurmaya çalışan bir insanı fazla kale alıyorsunuz. Karşıdaki insan aynı seviyede değil belli ki :KK43: anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hesabı. Benim de mesajlarıma dislike atıyordu. Kendi haline bırakın dislike atabilir en fazla :)
Böyle insanlar da var ne yazık ki, seviyeli konuşmak tartışmak varken, belaltı vurup özeli ortaya döküp aynı zamanda hakaret edecek kadar düşük...
site yönetimi de el atmadığına göre herkesi şu seviyesiz insanı görmezden gelmeye davet ediyorum muhattap olmak yerine.
Iyi de Tr demokratik bir ulke olmasi gerekmez mi? Cogunluk istemiyor iste yildi artik: yilisik yilisik postlar,satasmalar, cevaplar, dislike askintiligi seklinde hemen hemen burada son donemde aktif olan hepimize uygulanan sanal zorbalik ne istersen var ... yeter yani.
Irz dusmani ne demek ya? Bir kadin bunu hemcinsine soyluyor hem de sanal ortamda aglar misin guler misin traji komik bir durum artik: ya zekayla ya da egitimle ilgili bir sorun var demek ortada... sirretligin de boylesi...
Bu arada adres gosterdigim kisi tabii ki sen degilsin genel anlamda dusuncelerimi yazdim post unu alintilayarak.

Iyi de Tr demokratik bir ulke olmasi gerekmez mi? Cogunluk istemiyor iste yildi artik: yilisik yilisik postlar,satasmalar, cevaplar, dislike askintiligi seklinde hemen hemen burada son donemde aktif olan hepimize uygulanan sanal zorbalik ne istersen var ... yeter yani.
Irz dusmani ne demek ya? Bir kadin bunu hemcinsine soyluyor hem de sanal ortamda aglar misin guler misin traji komik bir durum artik: ya zekayla ya da egitimle ilgili bir sorun var demek ortada...
Bu arada adres gosterdigim kisi tabii ki sen degilsin genel anlamda dusuncelerimi yazdim post unu alintilayarak.
Buna rağmen sadece banlanmış buna nasıl müdahale etmiyorlar aklım almıyor

Mune Mune 2-3 tane saplantılı tip için üzüldüğüne, kafa yorduguna değmez. Baktın ceza bir yaptırım değil at hepsini. Ben öyle yaptım...

Son düzenleme:
Irz dusmani ne demek ya? Bir kadin bunu hemcinsine soyluyor hem de sanal ortamda aglar misin guler misin traji komik bir durum artik: ya zekayla ya da egitimle ilgili bir sorun var demek ortada...
kesinlikle haklısın. Topik şu gerginlikten arınsın diye söyledim. Çünkü emin olun o bundan zevk alıyor amacı rahatsızlık vermek tartışma yaratmak ve başarılı da oluyor böylece. Sanıyor ki herkesin işi gücü o, sinirden ölüyoruz ekran başında :KK70:
Eski sevgilinize takıntılısınız falan diyor ya, aslında kompleksli olan o bu konuda. Kendi yarası var demek ki bizi de aynı şekilde üzüp sinirlendirebileceğini sanıyor. Sapıkça davranan da bizzat kendisi, dislike atıp durarak.
Böyle hemcinslerimiz de var malesef . ilk zorbalık yapan hemcinslerimiz olunca erkeklere gerek kalmıyor işte özellike o seviyesiz belaltı iğnemeleri kastediyorum...
o kadar hakaret üzerine artık yapılması gereken kalıcı ban verilmesi ,benim fikrimce tabii.

Mune Mune 2-3 tane saplantılı tip için üzüldüğüne, kafa yorduguna değmez. Baktın ceza bir yaptırım değil at hepsini. Ben öyle yaptım...

Ben utanıyorum buraya uyarı yazmaya dedim siz dislike like muhabbetini bitiremediniz.

Y50 kez ceza verdik anlamıyor bir sürü laf söyledik anlamıyor siz sanki anlıyorsunuz. Onun dislike saplantisindan bir farkınız yok. Amma taktınız yahu

Ben kökten çözdüm olayı hepsini attım

Varmi başka dislike diyen ?
Öncelikle disliketan ziyade insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz. Tartışma oluyor ister istemez biz cevap hakkımızı kullandığımızda haliyle. En sonunda görmezden gelelim dedim topikçe, hakaret eden kullanıcıya bir şey yapılmadığı için.
Keşke kalıcı olarak ve önceden müdahale edilseydi. Günlerdir bu konu tartışılmazdı zaten. Bu konuda adaletli yaklaşıldığını düşünmüyorum üzgünüm ama. Tartışıyoruz ediyoruz forum kurallarını ihlal ediyoruz ancak lila denen kullanıcı bunun kat kat fazlasını uzun zamandır yapıyor. Lila dan önce kaç kişi ceza aldı burada.
Mesaji düzenlemişsiniz ama ben yine de yazayım. Saplantılı bir durum yok, sınır aşıldığından bu tepki.

Öncelikle disliketan ziyade insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz. Tartışma oluyor ister istemez biz cevap hakkımızı kullandığımızda haliyle. En sonunda görmezden gelelim dedim topikçe, hakaret eden kullanıcıya bir şey yapılmadığı için.
Keşke kalıcı olarak ve önceden müdahale edilseydi. Günlerdir bu konu tartışılmazdı zaten. Bu konuda adaletli yaklaşıldığını düşünmüyorum üzgünüm ama. Tartışıyoruz ediyoruz forum kurallarını ihlal ediyoruz ancak lila denen kullanıcı bunun kat kat fazlasını uzun zamandır yapıyor. Lila dan önce kaç kişi ceza aldı burada.
Mesaji düzenlemişsiniz ama ben yine de yazayım. Saplantılı bir durum yok, sınır aşıldığından bu tepki.

Uyeler istedi diye kimsenin üyeliği kalıcı olarak kapatılmaz ceza puanı belli bir toplama ulaşınca kapanır. Bahsi geçen şikayetler raporlarda açıktı mune bana devretmiş ona da dedim ki ben artık bu başlığa uyarı vermekten, ceza vermekten utanıyorum bunlar olayı uzatmaktan utanmıyor. Bu kadar ağır yazdım, görmezden gel diye bir özellik var bunu kullanın diyorum kullanmayıp beni rahatsız ediyor diye şikayet edip duruyorlar.

İnsanların karakterlerine müdahale edemiyoruz çok üzgünüz...

Dislike diye bir buton var, bunu dengesizce kullanan hasta da buna takılan hasta değil mi?

Öncelikle disliketan ziyade insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz.

Nilüfer denen üye 2018 yılında burada başka bir üye ile sorun yaşadığında yasal sürece gideceğini iddia etmişti şimdide aynı hassasiyeti beklerdim. Baktınız biz ceza konusunda aciz kaldık gidin hakkınızı yasal süreçte arayın. Daha ne diyeyim...

Hakkımızda imalı cümleler ile bir yere kimse varamaz

Olay siz kabul etmesenizde saplantılı hale gelen dislike butonu. Siz dislike degil diyip kişi veya kişileri saplantılı hale, temize çıkarmaya çalışmışsınız ama olayın aslı budur.

Buyrun bana 1000 tane dislike atın, bakarım kayda değer biri mi ? Kayda değerse dislike sebebine kendimi düzeltmeye çalışırım kayda değer biri değil ise 1000 tane daha dislike atsın.

Bana ne ... değer vermediğim birinin tavrı beni bağlamaz iğreti de etmez

insanların şahsına, özel hayatına hakaret eden bir kişiden bahsediyoruz

Böyle bir durum var ve bunda cezayı site yönetimi mi verecek?

Ben hakim değilim, Mune Mune hukuk okumadı bence hakaret konusunda hak yanlış yerde aranıyor.

Bu konuda son mesajımdir, site kuralları dahilinde yapılması gereken bir çok kez yapılmış ve konu bizim için kapanmıştır.

Son demiştim ama ...

hakaret eden kullanıcıya bir şey yapılmadığı için

UyarıTarihPuanlarSona Erme Tarihi
HakaretDün 22:42412 Nisan 2021
Üslup5 Mart 202125 Nisan 2021
Üslup9 Şubat 20212Salı 01:05
Üslup17 Kasım 20202Yok
  • Uyarı Puanları: 8
  • Total warnings: 4
  • ve 2 açık, hiç işlem yapılmamış şikayet var !

bir şey yapılmadı derken ayıp etmiyor musunuz ?

• bugüne kadar 6 mesajı şikayet edilmiş 4 tanesinde ceza almış 2 şikayet henüz kapatılmamış açık duruyor.

Son demiştim ama ...

UyarıTarihPuanlarSona Erme Tarihi
HakaretDün 22:42412 Nisan 2021
Üslup5 Mart 202125 Nisan 2021
Üslup9 Şubat 20212Salı 01:05
Üslup17 Kasım 20202Yok
  • Uyarı Puanları: 8
  • Total warnings: 4
  • ve 2 açık, hiç işlem yapılmamış şikayet var !

bir şey yapılmadı derken ayıp etmiyor musunuz ?

• bugüne kadar 6 mesajı şikayet edilmiş 4 tanesinde ceza almış 2 şikayet henüz kapatılmamış açık duruyor.
Teşekkür ediyorum açıklamanız için. Farklı boyutlara ulaştığında tabiki hukuki olarak hak aranmalı ancak şu durumda site içinde çözülebilecek bir durum söz konusu. Kimseyi temize çıkarma gibi bir amacım yok. Sadece fikrimi belirttim. Özellikle birkaç gündür kavgayı başlatan hakaret eden kendisiydi fakat henüz bugün ban aldı. Adaletsiz bulduğum kısım bu zaten. Bir şey yapılmadı derken de uzaklaştırmadan bahsetmiştim aslında. Yanlış anlaşılmak istemem. Kolay gelsin.

Kızlar falla alakalı degil ama bir mesajlık bir sey hakkında konusmak istiyorum. Sokak kedi ve kopeklerine yardım eden bir hesaptan bahsetmiştim daha once, sokak kedilerine besleme yapan bir kız var ben de ara ara destek oluyorum takip ediyorum, dun beseleme yaptıgı yerde bu Login • Instagram iki kedicik. uzulenler bakmasın bir onceki postta anlatmış durumu, iban sorarsanız gonderiyor. iki kedinin bacakalarını bir insanın kestiginden supheleniyor, o kadar uzuldum ki gece gece aglıyorum şu anda. Fala gondereceginiz parayı 5-10 lira da olsa gonderebilen gonderebilir mi? Tedevileri gerekiyormus. Ben guvenmesem gondermem gerceken canla basla yardım calısan bir kız kendi de engelli hayvanlara bakıyor evinde. Moralim o kadar bozuldu ki, sosyal medya hesaplarımdan da her yere yazdım duramadım burası da aklıma geldi, belki forum kurallarına aykırı ama boyle yardımcı olmak enerjinizi yukseltir fala verdigimiz paralar enerjimizi dusuruyor zaten. 😔

Seni bu konuya müdahil ettiğim için gerçekten özür dilerim, sandım ki banlamalar topikte yazılan uyarılar bir işe yarar, o 2-3 kişi karşılıklı ne yaptığının farkına varır, farkına varmayacaklar o yüzden bu topik için artık yapılacak tek şey rapor edildiğinde uzun uzun yazmak yerine işlemi yapıp devam etmek.

grbpink grbpink ortada adaletsiz bir durum yok, üye bugünkü banından önce zaten banlanmıştı, ban süresi dolduktan sonra 10 Mart Çarşamba günü şu mesajı gördüğü ana kadar bu topikte tek bir cümlelik mesajı dahi yok:Popüler Konu - Binnaz Abla

Linkteki mesaj sonrası üye karşılık olarak şu mesajı yazıyor:Popüler Konu - Binnaz Abla

Bu yazışmaların bize rapor ediliş tarihi 11 Mart Perşembe ve biz rapor sonrası topiğe geliyoruz, karşılıklı kışkırtma olduğundan belki uzlaşı sağlanır "saflığımla" uyarı mesajları yazıyorum ama ne oluyor dersiniz?
Karşılıklı hakaretler yanısıra karşılıklı beğenmedim savaşı da yapılıyor.
Hakaretlerin rapor edilme tarihi 12 Mart Cuma, üye Cuma günü banlandı mı? Evet.

Biz şikayet raporlarını dikkate alırız, şikayet raporunun yapıldığı tarihte gereken işlem yapılmış zaten, evet bazen gecikebiliriz de zira sizler gibi insanız, site dışında ilgilenmemiz gereken ailelerimiz var, sorumluluklarımız var, 7/24 sitede olamayabiliriz ama biz müdahale edene kadar geçen sürede üyeye cevap vermek yerine herkes otokontrolünü sağlayabilir, göz ardı et butonuna basabilir ve üyeyi dikkate almamayı tercih edebilirdi.

Kimseyi temize çıkarma amacınız olmadığını yazmışsınız, samimiyetinize inanıyorum aynı samimiyetle yazıyorum, benim de amacım kimseyi temize çıkarmak değil, sadece atladığınız bir noktayı göstermek istiyorum, üye 5 Mart'ta banlandı, sonrasında Çarşamba günü kendisini alıntılayarak yazılan yoruma kadar da bu topikte hiçbir şey yazmadı.
Sayfa 9561'den itibaren okuyun lütfen, üye belki bir daha bu topiğe hiç girmeyecekti, madem topikte istenmiyordu neden kimseyi hedef almayan mesajı alıntılandı, üstelik size göre nasıl biri olduğunu bildiğiniz ve ısrarla istemediğinizi söylediğiniz halde.

Lütfen bunu bir düşünün olur mu?

X