- 15 Ekim 2020
- 312
- 706
Liya'ya ne baktırmıştın?Şimdi Liya’nın falını dinledim. Baktırdığım zaman iletişimi kesmiştim. O sana kendisi yazar 10-15 gün sonra dedi. 8 gün sonra kendisi yazdı ( genelde yazmaz) . Güzel tutturduVe zaten şu an iletişimi kestin de ama bu bitmedi daha konuşmalar devam edecek dedi. Bu da doğru. Bence mantık yorumu yapıp tutturdu. Ve karşı tarafın arkadaşından bahsetmişti. O da tuttu. Söyledikleri çıkan başka var mı ? Bu arada çok övülen Elfin Demet’in dediklerini söyledi. Çok uyumluymuşuz da ; çok güzel ilerleyecekmişte
O gün zaten 2 kişiyi denedim. Elena tarot; Liya kahve ve 2 zıt yorum aldım. İkiside bitmediğini bildi yalnız Elena çok olumsuz konuştu ve aslında söylediği gibi ilerlemedi biraz farklı oldu. Yine ben olumsuz falları artık daha gerçek buluyorum. Tabii Çingenenin kadar olumsuz olmamalıLiya'ya ne baktırmıştın?
Ben de vakti zamanında Liya ya katina baktırmışım. Ama pek verimli olmamış mevzu o dönemde kesin noktalara varabilecek bir şey değildi ondandır belkiO gün zaten 2 kişiyi denedim. Elena tarot; Liya kahve ve 2 zıt yorum aldım. İkiside bitmediğini bildi yalnız Elena çok olumsuz konuştu ve aslında söylediği gibi ilerlemedi biraz farklı oldu. Yine ben olumsuz falları artık daha gerçek buluyorum. Tabii Çingenenin kadar olumsuz olmamalı
liya dediğiniz fal sepeti liya constanta mı? binnazda da bir liya görmüştüm çünküBen de vakti zamanında Liya ya katina baktırmışım. Ama pek verimli olmamış mevzu o dönemde kesin noktalara varabilecek bir şey değildi ondandır belkibir kenarda kahve atılabilir listesinde dursun
Evet Liya Constanta’dan bahsetmiştimliya dediğiniz fal sepeti liya constanta mı? binnazda da bir liya görmüştüm çünkü
Benim de hediye falımı almıştı.çok berbattıher gün alexi kontrol etmekten yoruldum. Fal uygulamalarını silmek istediğim için de kredimi liyada harcadım. Hediye falı da yolladım. Sonra siliyorum bu uygulamaları
Biraz youtubedaki enerji temizleme vs videolarını takip ederim belki
hediye falımı da alev seçkin almış
baktıran var mı daha önce nasıl biri
Benim de hediye falıma bakmıştı, hatırlamıyorum ne dediğini ben de ama hiç beğenmemiştim silmişim zatenher gün alexi kontrol etmekten yoruldum. Fal uygulamalarını silmek istediğim için de kredimi liyada harcadım. Hediye falı da yolladım. Sonra siliyorum bu uygulamaları
Benimde hediye falimi almisti cok cok kotu bir faldi. Normal boyutta degil anormal olumluydu ayrica.her gün alexi kontrol etmekten yoruldum. Fal uygulamalarını silmek istediğim için de kredimi liyada harcadım. Hediye falı da yolladım. Sonra siliyorum bu uygulamaları
Benim de hediye falıma bakmıştı, hatırlamıyorum ne dediğini ben de ama hiç beğenmemiştim silmişim zaten
Benim de hediye falımı almıştı.çok berbattıolumsuz değil olumlu bir yorumdu ama hiç mi uymaz ya
demek ki hediye fallar da olmasa kimseye fal bakmayacakmış, zaten ortalama yanıt süresinde 19dk yazıyor. çok kısa değil mi bu süreBenimde hediye falimi almisti cok cok kotu bir faldi. Normal boyutta degil anormal olumluydu ayrica.
Bence de uzak durmak en iyisi ben fal baktirmiyorum artik, online zaten kesinlikle cikmiyor teledfnda bakanlar da sadece anlik durumu biliyorlar biraz gelecegi bilen yok. Cok fal krizin gelirse Youtube can's tarot tavsiye ederim, bu aralar onu izliyorum deste sec videolari ekliyor, bana uyuyor yorumlari baya ustelik o fal baktirma istegini de onluyor.demek ki hediye fallar da olmasa kimseye fal bakmayacakmış, zaten ortalama yanıt süresinde 19dk yazıyor. çok kısa değil mi bu süre
hediye falda soruya kime baktırmak istediğimizi yazdığımızda o kişiye yönlendirme gibi bir şey yapıyorlar mı?
gerçi ben kesin yemin ettim. Bir daha uzun bir süre fal sepetini kullanmayacağım için hediye falım da olmaz
Can's tarot bana da çok uyuyor. Ve gerçekten fal bakma isteği kalmıyor. Tarot serüveni de çok uyumlu tavsiye ederim.Bence de uzak durmak en iyisi ben fal baktirmiyorum artik, online zaten kesinlikle cikmiyor teledfnda bakanlar da sadece anlik durumu biliyorlar biraz gelecegi bilen yok. Cok fal krizin gelirse Youtube can's tarot tavsiye ederim, bu aralar onu izliyorum deste sec videolari ekliyor, bana uyuyor yorumlari baya ustelik o fal baktirma istegini de onluyor.
Liyayı da beğenmedim alev seçkini deher gün alexi kontrol etmekten yoruldum. Fal uygulamalarını silmek istediğim için de kredimi liyada harcadım. Hediye falı da yolladım. Sonra siliyorum bu uygulamaları
Tarot seruvenini daha once izlemistim uymamisti diye hatirliyorum ama simdi yeniden izledim bu sefer baya uydu, onu da takibe aldim ama o hep genel acilim yapmis, deste sec daha iyi oluyor sanki 2-3 deste arasindan secince daha uyumlaniyorumCan's tarot bana da çok uyuyor. Ve gerçekten fal bakma isteği kalmıyor. Tarot serüveni de çok uyumlu tavsiye ederim.
Canım boşver gitsin ya..kimsenin önleyeceği filanda yok belli oldu..herkesin tadını kaçırdı diye bir suru insan yazıyoruz,başkaları ban yiyiyor,o hala dislike’a devam..bırak boşver engel olunmayacak belliki site tarafından..hayatının sonuna dek burada dislike atıp dursun,başka işi yok onunL Lila0025 ya bir şey demek istemiyorum ve sizi de çoktandır göz ardı ettim. olaylardan da uzağım. ama eski mesajlarıma dislike atmayı bırakın. eğer çocuksanız??? ebeveyninize verin klavyeyi ve yavaşça uzaklaşın forumdan.... sizi alıntılamak bile istemiyorum ama benim postlarımı bırakın. artık kabak tadı veriyorsunuz.
Ben de onu anlamadım gidip başkası ban yiyor saçmalığa bak. Bu olayın hani müge anlıda, evlendirme programlarında çirkef kavgacı tipler çıkınca acayip reyting yapar millet izler ya ondan farkı yok. Arka planda baya okunma rekoru kırdık heralde.Canım boşver gitsin ya..kimsenin önleyeceği filanda yok belli oldu..herkesin tadını kaçırdı diye bir suru insan yazıyoruz,başkaları ban yiyiyor,o hala dislike’a devam..bırak boşver engel olunmayacak belliki site tarafından..hayatının sonuna dek burada dislike atıp dursun,başka işi yok onun
Önce direkt isim vermeden böyle uyardım kendisini.Sildiklerim hariç 175 binnaz abla, 97 fal sepeti, 15 byv, 4 falalem, 22 tellwe (promosyon değil) ve 1 yıldızname online fal denemem olmuş 2016dan beri. Telefonla baktırdıklarım yada geysu nakta gibi yorumcular hariç.. instagramdan da meleklerin yolu, falci meriç ve medyum osse var mesela...bu kadar faldan tutan yüzde 10 anca var yada yoktur. Çok kötü zamanlarda iyi hissetirdiler yada daha da berbat hissettirenler oldu..
bunu şimdi niye yazdım? Bazen forumda her yoruma yada her falcıya atlıyormuşum gibi hissediyorum. Ama bu kadar fal içinde sorulan yorumcuya baktırmış oluyorum ve bende tutan yada tutmayanları sizlerle paylaşmak istiyorum..Kimseyi savunmam iyi yada kötü falcı diye, daha önce hep söylediğim gibi kimisine uyan bana uymuyor yada tam tersi...
Hepinize naçizane tavsiyem falları aşırı ciddiye almayın, heleki falcıları babanızın oğlu gibi savunmayın kızçeler..hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun inşallah
Sonra da bu mesajla bir süre hesabımı pasifleştirdim çünkü ortamı fena halde germeye başlamıştı. Sonra zaten geçen hafta olay patladı artık.Daha önceki uyarımı dikkate almamışsın ve polemik yaratmak istemişsin ama burda bir taş yoktu.. çok agresif bir yapın var, bu çok belli oldu ki yaşça da baya küçük olduğunu düşünüyorum artık. Karşılık cevap yazmazsan sevinirim zira ben sana artık yazmayacağım.
fikir alışverişi yaptığımız bir ortamda falcı savunması yapılmasının yanlışlığından bahsetmiştim. Buraya bazen çıkan çıkmayan yorumu okumaya yada yazmaya bazen de eğlenmeye yada dertleşmeye geliyoruz sonuçta. Bazı arkadaşlarla özelde de yazışıyoruz..
Resmen bizlerin maaşa bağladığı yorumcuların bir de böylesine savunulması çok saçma değil mi? Onu demek istemiştir,enerjisi düşüktür tekrar dene vs vs.. falcı sadece falcı
buranın bugünlerdeki yüksek geriliminden ve mantıkdışı bulduğum yorumlardan uzak durmak için hesabımı bir süre kullanmayacağım.. hepimizin dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum. Hoşçakalın
Önce direkt isim vermeden böyle uyardım kendisini.
Sonra da bu mesajla bir süre hesabımı pasifleştirdim çünkü ortamı fena halde germeye başlamıştı. Sonra zaten geçen hafta olay patladı artık.
Yalnız değilsiniz kızlar her yorumum dislike alıyorşurda en az 10üye gözardı etti ama hala aynı hareketlere devam. Hırsı biter inşallah dislike yapa yapa
Nadiren deste seç yapıyor sanırım. Kartlara çok hakim. Can's tarotla beraber favorim gerçekten. Birçok açılım izledim ama hepsi birbirinden alakasızdı. Bunlarla nasıl uyumlandığım konusunda halâ şaşkınımTarot seruvenini daha once izlemistim uymamisti diye hatirliyorum ama simdi yeniden izledim bu sefer baya uydu, onu da takibe aldim ama o hep genel acilim yapmis, deste sec daha iyi oluyor sanki 2-3 deste arasindan secince daha uyumlaniyorum