Edit: "tuvalet kagidi parasi" olarak yazilmisti!Sevgili Mune,
Gozlemledigim kadariyla burada gecmis yillarda (en azindan uye oldugum tarihten bu yana) uyeler arasinda yasanan tartismalardan biraz daha farkli bir durum oldugunu dikkatinizi cekmek isterim. Soyle ki:
1. Bir uye hemen hemen topicte son donemde aktif olan tum uyelere karsi cephe almis gibi... bence bu demokratik anlamda irdelenmesi gereken bir nokta ki gereken uyari tarafinizdan yapilmis.
2. Uslup cok itici ve hakli elestiriye acik olabiliyor. Ornek vermek gerekirse 12.02.2021 tarihli bir postunda online bir platformdaki "bazi egolu falcilarin" 20 TRY yi "tuvalet parasi" gibi gorduklerini yazmis. Burada konu olan platformdaki hic bir falci bunu bu sekilde dile getirmemis bu bir. Bu kendisinin onlar hakkindaki iddiasi fakat yapilan benzetme ne kadar kabul edilebilir. 20 TRY yi bir simit parasi/ bir cay parasi olarak goruyor denilemez miydi. Burada hem uzerinde Yuce Ataturk'un resmi olan banknotumuz hem de Turk parasi yapilan benzetmeyle son derece degersizlestiriliyor, bu da iki. Ozetlemek gerekirse bu uslup cok yanlis ve kabul edilemez.
Online fal olayından önce yüz yüze de baktırıyordum, herkes de baktırmıştır mutlaka cafelerde filan bir şekilde ama hiç böyle enerji alamadım deyip bakmayan olmamıştı. Bu durum online fala özel bir şey mi acaba hani uzaktayız diye. Yine saçma o zaman hiçbir şekilde bakılamaması lazım. Beni görmüyorsun bağ kurabileceğin bir yol yok, göz teması yok sohbet yok, kart seçsem hepsi sanal. Çözemedim bu iade işiniÜzücü ya
Araştırıyorsun o kadar yorum okuyorsun
Kredi yüklüyorsun yolluyorsun
Tak fal iade enerjimiz uyuşmadı
Neyseki telwede iade aldım kartıma
Şunu da düzelteyim; bana yanlış bilgi vermişler
Kredi kartına iade oluyormuş ki zaten olmaması saçma
Bugün elfine bir daha fal gönderdim. Bu sefer reddetmedi, dünkü red sebebini de açıkladı. Olumsuz şeyler gördüğü için kaldırıp kaldıramayacağımı bilemediği için reddettiğini söyledi. Ama bugün de atınca benden günah gitti diyip yorumlamış.ya kızlar elfin sık sık fal iade ediyor mu? onun için almıştım 3000 kredi şimdi elimde kaldı
sorumu mu uzun buldu anlamadım ki
Canım Duygu Aura’yı boş ver. Elfin ve Serkan Tek iyi olabilir ama bende ikiside aynı yorum yaptı. Anlıkta Serkan Tek haklı çıktığını zaten yazmıştım.Bugün elfine bir daha fal gönderdim. Bu sefer reddetmedi, dünkü red sebebini de açıkladı. Olumsuz şeyler gördüğü için kaldırıp kaldıramayacağımı bilemediği için reddettiğini söyledi. Ama bugün de atınca benden günah gitti diyip yorumlamış.
Elfini yorumlamam gerekirse;
Sorduğum kişiyle (X kişisi) alakalı olumsuz konuştu. X kişisiyle aramdaki geçmişteki ilişkiyi çok doğru yorumladı. Fakat X kişisinin başka birisiyle görüştüğünü bilemedi (bunu serkan tek bilmişti.) Ve sosyal bir ortamda 3-4 aylık bir süreçte benim için doğru kişiyle tanışacağımı söyledi.
Eğer elfinin dedikleri çıkarsa duygu aura, fulyanas ve serkan tek patlayacak. Duygu aura özellikle hayatıma başka birinin girmeyeceğini vurgulamıştı bir de.
Bakalım bu fallarla alakalı bir gelişme olana kadar fal serüvenime ara veriyorum (ha bir indirim falan yaparlar orası ayrı konu)
Gelişme olduğu taktirde de yazdıklarımı güncelleyeceğim :)
Açık konuşmak isterim, amacımın kimseyi kırmak olmadığını da belirtmek istiyorum, yazdıklarımdan tavrımdan az çok nasıl biri olduğumu bilenler maksadımın kırmak değil objektif ve açık yüreklilikle durum tespiti yaptığımı anlayacaklarını düşünüyorum.Edit: "tuvalet kagidi parasi" olarak yazilmisti!
Canim biliyorum admin ve moderator e hitaben yazdin ama eklemeden gecemeyecegim iste asil işsizlik hergun herkese bu sekilde dislike yaparak dedigin gibi bir anlamda sanal taciz ya da sanal zorbalik. eee zaman bol olunca...asil işsiz olan kendisi demek yaziiikkkk ... Sen uzun sure yoktun ben ara ara girip okuyordum ta ki buralarda sular bulanincaya kadar ve bir iki ay oldu sanirim ki dayanilmaz noktaya gelindi herkes acisindan buraya baktigimda gorebliyorum ve alintiladigim post unla hemfikirim.Selam benim bir sorum olacakMune ve K Kazen ,her ikinize,dislike butonunu sırf insanları taciz etmek için kullanan ve adeta insanlara nefret kusmaya çeviren bir üye ceza almıyormu,yada bunu kullanması önlenemiyormu?Tamam yazılı bir hakaret yok ortada ama tacize dönmüş durumda,herkesin kafasına yumurta fırlatır gibi dislike saçıyor ortalığa ve ilginç bir şekilde, hiçbir geri dönüşü nasılsa yok diye hala devam ediyor ısrarla..Birine Yumurta fırlatmaktada sözlü hakaret yoktur ama bir nevi bir saldırıdır..Buna benzedi bu olayda
evet bende katılıyorum az önce yeni yayınladığı mesaja dislike attım diye taaa benim eski mesajlarımı bulup hepsine dislike atmış bu nasıl bir saçmalık anlam veremedim.ayrıca tuvalet kağıdı mevzusuna gelince o soruyu ben sormuştum havuz falımı yorumlarlarmı diye bana dediği şey o parayı tuvalet kağıdı parası olarak görüyorlar cnm yhaaaSelam benim bir sorum olacakMune ve K Kazen ,her ikinize,dislike butonunu sırf insanları taciz etmek için kullanan ve adeta insanlara nefret kusmaya çeviren bir üye ceza almıyormu,yada bunu kullanması önlenemiyormu?Tamam yazılı bir hakaret yok ortada ama tacize dönmüş durumda,herkesin kafasına yumurta fırlatır gibi dislike saçıyor ortalığa ve ilginç bir şekilde, hiçbir geri dönüşü nasılsa yok diye hala devam ediyor ısrarla..Birine Yumurta fırlatmaktada sözlü hakaret yoktur ama bir nevi bir saldırıdır..Buna benzedi bu olayda
Birini engellediginde attigi dislike'la da engellenmeli bence, ben gozardi etmeme ragmen hala gorebiliyorum bu biraz eksiklik bence belki gozden kacmis bir durumdur site hazirlanirken K KazenKesinlikle katılıyorum. Herkesin beğendiği beğenmediği önerdiği önermediği falcılar var ama kimse birisi falcıya kötü beğenmedim dediği için bu kadar tepkisel davranmıyor. Engelleyip ciddiye almamak lazım açıkcası kendi kendine kimi övmek isterse buyursun övsün
Lenormand Katina destesine benzer bir deste diye biliyorum, Avrupa'da Almanya ve Fransa'da cok yaygin bakiliyor ozellikle ama cok az kart var, galiba en az iki kart kombinlemek gerekiyormus, kombinasyonla cok farkli anlamlar cikiyor. Katina o desteden ilhamla hazirlanmis bence cunku cok benzer kartlar ve anlamlari da yakin sadece Katina'da daha fazla insan karti var Tarot'taki gibi kral kralice kartlari var ek olarak.Kızlar daha önce de meral etmiştim ama pek bilgi bulamadım. Lenormand destesi hakkında bilgisi olan var mı? Binnazda ara sıra yorum attığım bir falcı profiline yazmış ama hiç bu şekilde baktırmamıştım ılginç geldi ne ki Lenormand destesi
Kızlar daha önce de meral etmiştim ama pek bilgi bulamadım. Lenormand destesi hakkında bilgisi olan var mı? Binnazda ara sıra yorum attığım bir falcı profiline yazmış ama hiç bu şekilde baktırmamıştım ılginç geldi ne ki Lenormand destesi
Bende baktırdım bende de tutturdu. Ama abovv dedirtecek kadar değildi. Ilk falları güzel.Şimdi Liya’nın falını dinledim. Baktırdığım zaman iletişimi kesmiştim. O sana kendisi yazar 10-15 gün sonra dedi. 8 gün sonra kendisi yazdı ( genelde yazmaz) . Güzel tutturduVe zaten şu an iletişimi kestin de ama bu bitmedi daha konuşmalar devam edecek dedi. Bu da doğru. Bence mantık yorumu yapıp tutturdu. Ve karşı tarafın arkadaşından bahsetmişti. O da tuttu. Söyledikleri çıkan başka var mı ? Bu arada çok övülen Elfin Demet’in dediklerini söyledi. Çok uyumluymuşuz da ; çok güzel ilerleyecekmişte