Binnaz Abla

Ayrıca Mune konu saptırılıyor. 20 tl yi falcilar kücümsüyolar ve 50 tl 100 tl gibi detayli bakima girmiyorlar anlaminda söyledim.
Ve genellikle de öyle. 20 tl lik faldan birsey çıkmıyor.
Beni karalama kampanyasına sürüklemek icin atatürk ün bile alet edilmesi artik komik bir hal aldı

Edit: "tuvalet kagidi parasi" olarak yazilmisti!

Online fal olayından önce yüz yüze de baktırıyordum, herkes de baktırmıştır mutlaka cafelerde filan bir şekilde ama hiç böyle enerji alamadım deyip bakmayan olmamıştı. Bu durum online fala özel bir şey mi acaba hani uzaktayız diye. Yine saçma o zaman hiçbir şekilde bakılamaması lazım. Beni görmüyorsun bağ kurabileceğin bir yol yok, göz teması yok sohbet yok, kart seçsem hepsi sanal. Çözemedim bu iade işini

Kızlar daha önce de meral etmiştim ama pek bilgi bulamadım. Lenormand destesi hakkında bilgisi olan var mı? Binnazda ara sıra yorum attığım bir falcı profiline yazmış ama hiç bu şekilde baktırmamıştım ılginç geldi ne ki Lenormand destesi

ya kızlar elfin sık sık fal iade ediyor mu? onun için almıştım 3000 kredi şimdi elimde kaldı
sorumu mu uzun buldu anlamadım ki
Bugün elfine bir daha fal gönderdim. Bu sefer reddetmedi, dünkü red sebebini de açıkladı. Olumsuz şeyler gördüğü için kaldırıp kaldıramayacağımı bilemediği için reddettiğini söyledi. Ama bugün de atınca benden günah gitti diyip yorumlamış.
Elfini yorumlamam gerekirse;
Sorduğum kişiyle (X kişisi) alakalı olumsuz konuştu. X kişisiyle aramdaki geçmişteki ilişkiyi çok doğru yorumladı. Fakat X kişisinin başka birisiyle görüştüğünü bilemedi (bunu serkan tek bilmişti.) Ve sosyal bir ortamda 3-4 aylık bir süreçte benim için doğru kişiyle tanışacağımı söyledi.
Eğer elfinin dedikleri çıkarsa duygu aura, fulyanas ve serkan tek patlayacak. Duygu aura özellikle hayatıma başka birinin girmeyeceğini vurgulamıştı bir de.
Bakalım bu fallarla alakalı bir gelişme olana kadar fal serüvenime ara veriyorum (ha bir indirim falan yaparlar orası ayrı konu)
Gelişme olduğu taktirde de yazdıklarımı güncelleyeceğim :)

Canım Duygu Aura’yı boş ver. Elfin ve Serkan Tek iyi olabilir ama bende ikiside aynı yorum yaptı. Anlıkta Serkan Tek haklı çıktığını zaten yazmıştım.

Edit: "tuvalet kagidi parasi" olarak yazilmisti!
Açık konuşmak isterim, amacımın kimseyi kırmak olmadığını da belirtmek istiyorum, yazdıklarımdan tavrımdan az çok nasıl biri olduğumu bilenler maksadımın kırmak değil objektif ve açık yüreklilikle durum tespiti yaptığımı anlayacaklarını düşünüyorum.

Topiklerdeki kavgaların içeriği, kimin başlattığı ne şekilde başladığının, kimin ne dediğinin önemi yoktur, biz gün sonunda polemik hakaret vb var mı ona bakarız.

Fal topikleri ayrı bir alem, affınıza sığınıyorum sizlerin görüşüne özel hayatınızdaki kişisel tercihlerinize saygım var lakin ben falcı sevmem benim için hepsi dalaverecidir.

Benim için falcı kimdir biliyor musunuz?
İnsanların zaafları, zayıf noktaları, hayatlarıyla ilgili kaygı ve merakları üzerinden para kazanan kişiler.

Vaktiyle isimlerine kahin denmiş, ülkelerin en soylu kişilerinden itibar görmüşler, kahinlerle aynı özellikleri sahip ama bir takım işlemleri soyluların aleyhine kullananlara da cadı demişler.

Bugün kahin ve cadılar farklı sıfatlarla anılıyor.

Aslında hepsinin ortak noktası kişiyi bir şeye inandırmaktır, kahin ülke geleceğiyle ilgili kehanette bulunur kral inanır ve kehanet üzerinden yaptırımda bulunur.
Cadı işlem yapar, işlemi yaptıran buna inanır ve olanları yapılan işleme bağlar.

Herkes bir şeye inanmak ister zira inanmak umudunuzu taze tutar, kimi işi, kimi eşi, sevgilisi için ya gelecekten bilgi ister ya da bağlansınlar veya soğusunlar ister.

İnanmak güçlü bir duygudur, sizi kendine inandırmak da meziyet, falcı denilen kişilerin tüm meziyeti bu aslında kendilerine inandırmak, biraz pratikle çoğunuzun yapabileceği bir şey inandırabilmek.

Burada olan ise sizi kendine inandıranları savunup inandıramayanları eleştirmek, öte yandan herhangi bir falcıya inananlarla inanmayanların birbiriyle gereksiz yere tartışması.

Açık konuşmak isterim demiştim, aslında sizden para kazandıkları sürece hiçbirinin umurunda değilsiniz, onlara anlam yükleyen sizlersiniz.
Sizin üzerinizden para kazandıkları müddetçe canları ciğerleri olursunuz, 3 gün kötüleyin bakalım ne olacak

Yaşlar kaç bilmiyorum ama sizlerden büyük olduğum kesin, sizin falcı dediğiniz dalaverecileri bilirim, bir tanesini yakından tanıdığımı yazmıştım burada, birkaç tane de yakından olmasa da aynı yerlerde yaşadığım için kısmen bildiklerim var, onlar öldü ama neredeyse ülkenin en meşhurlarındandılar, farklı şehirlerden İstanbul'a onlar için gelen insanlar kapılarında kuyruk olurdu, hatırı sayılır iş insanları, sanat camiasından ünlüler gelirdi.

Kendine ün yapmakta, yaptığını düşündükleri şeyi pazarlamakta profesyoneldiler, doğa üstü müydüler hayır, aksine nasıl öleceklerini bile öngöremeyecek kişilerdi, biz gülerdik hem o kişilere hem de onlara gidenlere ama dediğim gibi inanmak ve inandırmak bu işin olmazsa olmazıdır, gidenler tarafından neredeyse af buyurun kutsal insan gibi algılandıklarından biz gülünce tabiri caizse taşlanırdık resmen:)

Hayatlarınız sizin özeliniz, kime inanıp inanmayacağınız da öyle lakin fal topiklerinde bu kişilere kutsanmış insan muamelesi yapıp tartışılması çocukça.

Son düzenleme:
Bu başlıkta fanatik davranışta bulunanların ciddi olarak duygusal anlamda sıkıntıda olduğunu düşünüyorum. Bakın hasta demedim sadece sıkıntı diyorum, beğendim beğenmedim butonunu har vurup har savuranlara içinde aynı düşünceye sahibim. Bu düşünceler site yönetimi adına değil kişisel görüş olarak yapılmış olup site yönetimini asla bağlamaz.
Rabbim hepimize şifa versin ...

Bu arada barış dandik bir falcıdır

Mune sizin falcilari sevmediginizi onceki postlarinizdan biliyoruz. Deneyimleriniz cok degerli tabii yalniz benim deginmeye calistigim farkli bir nokta Turk Lirasina yaptigi hic hos olmayan degersizlestime benzetmesi gibi uslubun asiri yeren ya da asiri oven uc boyutlarda fanatik bir sekilde olup rahatsiz edici bir hale gelmis olmasi ve simdiye kadar bu sekilde hemen herkese karsi tavir alan bir uyeye pek denk gelinmedigiyle ilgili. Evet dediginiz gibi goz ardi etme butonunu kullanabiliriz yalniz rahatsiz olan cogunluk olunca cogunluk goz ardi edecek o halde... Gorusleriniz icin kendi adima tesekkurler.

Mune K Kazen
Ben Allahima sükürler olsun ki hic duygusal sıkıntıda değilim olanlar düsünsün.kazen Igneleyici laf söylemissiniz ama bu kisiye baktirdiniz ya da baktirmadiniz bilemem ama savaş beni bağlamıyor. Barıs diyerek de dediginizi anladım cünkü barıs diye falcı yok.Beni kıskırtma politikasına davet edip begenmeme tuşuna bastırmak istediniz ama o oyuna gelmedim
Ayrıca bi arkadas da icinde öfke biriktirmis sürekli ben bunu işsizlige bagliyorum. Burada kadin milleti kendini savunurken o avukatlik gorevi üstleniyor. Herkes sikayetci diyor. Sikayetci olan ya üyeliğini siliyor ya da foruma gelmiyor. Ya da göz ardı ediyor. Yani gereksiz işsizlik yapmıyor.
Yeniden anlamayanlara soyleyeyim. Ben savaş ı hicbir zaman savunmadım. Benimkisi binnaz daki kisiydi. Konuyu da acan ben degildim. Ben rezzan hanıma cevirdikce kendileri savasa aşık gibi bahsettiler. Cok paylasılamayan adam anlaşılan. Neyse diyecegim o ki arkadaş kendisi kinlenmiş bana ve simdi de Ulu önder Ataturk ten beni yerle bir etmeye çalışıyor acıyorum haline komik

Sizin görüsünüze saygi duyuyorum. Sadece kendimi bu kadınlara ezdirmiyorum. Mune zaten adaletli yaklasımı yaptı. Sonsuz kere teşekkürler.
Ve ben iyiyim üstteki arkadaslar psikolojik yardim destek alabilir. Malum yalniz kalip sevmeyen birini beklemek oldukca yıpratıcı

Selam benim bir sorum olacak Mune ve K Kazen ,her ikinize,dislike butonunu sırf insanları taciz etmek için kullanan ve adeta insanlara nefret kusmaya çeviren bir üye ceza almıyormu,yada bunu kullanması önlenemiyormu?Tamam yazılı bir hakaret yok ortada ama tacize dönmüş durumda,herkesin kafasına yumurta fırlatır gibi dislike saçıyor ortalığa ve ilginç bir şekilde, hiçbir geri dönüşü nasılsa yok diye hala devam ediyor ısrarla..Birine Yumurta fırlatmaktada sözlü hakaret yoktur ama bir nevi bir saldırıdır..Buna benzedi bu olayda

Canim biliyorum admin ve moderator e hitaben yazdin ama eklemeden gecemeyecegim iste asil işsizlik hergun herkese bu sekilde dislike yaparak dedigin gibi bir anlamda sanal taciz ya da sanal zorbalik. eee zaman bol olunca...asil işsiz olan kendisi demek yaziiikkkk ... Sen uzun sure yoktun ben ara ara girip okuyordum ta ki buralarda sular bulanincaya kadar ve bir iki ay oldu sanirim ki dayanilmaz noktaya gelindi herkes acisindan buraya baktigimda gorebliyorum ve alintiladigim post unla hemfikirim.
Gorusmeyeli ben de aylardir yorum aldigim ender zamanlarda pandemi ne zaman bitecek, dunya eski ticaret hacmine ne zaman kavusacak, ne zaman eskisi gibi serbest seyahat edebilecegiz diye fal baktiriyorum :) Ne ikili iliskiler ne de networkle ilgili bir sorun ya da beklenti olmadigi icin global bazli acilim istiyorum... beni hep cok iyi anlamissindir o nedenle hazir yazmisken catch up yapalim istedim canim :)

evet bende katılıyorum az önce yeni yayınladığı mesaja dislike attım diye taaa benim eski mesajlarımı bulup hepsine dislike atmış bu nasıl bir saçmalık anlam veremedim.ayrıca tuvalet kağıdı mevzusuna gelince o soruyu ben sormuştum havuz falımı yorumlarlarmı diye bana dediği şey o parayı tuvalet kağıdı parası olarak görüyorlar cnm yhaaa yorumlamazlar oldu.şimdi soruyorum bu benide küçümseyici aşağılayıcı bir üslup değil midir ? moderatörlerin gerekeni yapacağına inanıyorum böyle kişilere üyelik verilmemeli burda gelip insanların modunu düşürmekten başka bir işe yaramıyor çünkü

K Kazen ve Mune merhaba. Bu forumda 6 senedir üyeyim, öncesinde 2 seneye yakın da üye olmadan okumalarım dersem senelerdir bu forumda tonla olaya ve kavgaya şahit oldum. Bazısı size de aktarıldı. Ve siz bu sitede kimbilir ne olaylar gördünüz.. Fakat ben bu topicte böylesini görmedim. Falcıların yalan dolan olduğunu bilsek de burda çoğumuz sırf kafa dağıtmak için, eğlenmek için, anı öğrensem yeter geleceği zaten bilemez dediği için, alışkanlık olduğu için veya gerçekten umut bağladığı için fal baktıranlarımız var. Ve burda da "bana şu çıktı, şu efsane bildi, bu pembeci vs" gibi sohbetler ediyoruz. Zamanında benim de göz ardı ettiklerim oldu, beni de edenler olmuştur illaki ama kimse birbirine böyle bulaşmadı veya kimse gidip onunla polemiğe girmeyenlere kalpler koyup da ötekilerine "a" yazsa disslike yapıştırmadı. Görmezden geldik, yazdıklarını sallamadık sadece. Burda daha önce "o kadar fal baktırıyorsunuz hiçbiri çıkmıyor falcı dediğin çıkacak geleceği bilecek" diye saçmalayan bir üyeye de gerekli cevap verilip gönderildiği de oldu. Reklamcılar zaten anında uçuruluyor. Peki böylesine banlanıp banlanıp her geldiğinde başka bir olay çıkaran, yazmasa bile insanları dissliklerıyla taciz eden, yetmeyip profiline kadar girip orda yazdığı yazıya bile beğenmedim diyen birine neden bir yaptırım uygulanmıyor? "nasıl olsa 3 5 gün banlanırım sonra yine devam ederim" mantığıyla her geldiğinde daha da saldırganlaşan birinin yaptığı taciz ve trollüktür bence. Burda kendi beğendiği falcıları beğenmeyen olduğu zaman "napıyım" diyip geçmek yerine "sen enerjini verememişsin" diye ısrarla falcıyı savunan, tepkilerden sonra bu sefer de sözüm ona adamın telefon numarasına kadar bilen falcıyı söylemek için milleti özele çağıran, yine tepki alınca banlanıp geldikten sonra bu sefer insanları disslikelarla taciz etmeye devam eden bir üyeye başka bir yaptırım yapılamaz mı?
Ayrıca insanların özel hayatını bilip bilmeden konuşan, sanki herkesin ortak sorunu aşkmış gibi (ayrıca olsa da kimseyi ilgilendirmez) "sizi umursamayan adamlar için fal baktırıyorsunuz" diye hakaretler eden, biri tepki verdiği zaman "sen asla mutlu olamayacaksın bak gör o adam da seni sevmiyor boşuna terk etmemiş" gibi ithamlarda bulunan bir üyeyi banlayıp 3 gün sonra başka olaylarla gelmesi ne kadar çözüm acaba? Aynı cevaplar size de verilmiş üstelik, bu forumda anonimiz diye isteyen istediğine istediği cevabı verir diye bir uygulama olmadığını siz daha iyi biliyorsunuz.

Bu arada ben savaşı övmedim, binnazda birini övdüm dediği kişiyle savaş denilen falcı aynı kişi zaten.

Mune arkadas burada savaş ı oldukca öven kişiydi cok kibar bi insan davranışı iyi herkese bakar diyen insan ben onu uyardigimda ters davranır bir gün dedigimde beni alaşağı etmisti. Binnaz daki kisiyi kötüleyip falsepetindekine iyi diyen birinin sözüne ne kadar itimat edilir ki.
Kendisi bana alex e millete cemkirdigi gibi adama ne kadar cemkirdi ki bir gün başından attı gönderdi. Adam da biliyor aslında basına sorun almak istememis belli vakitten sonra gercekten iyiymiş en azından kafasını agritmamış benden daha akıllıca davranmış
Ve güldügüm taraf şu sanki olayın sorumlusu ben mişim gibi bana taş atması. Sanki git hanım kızımızın falını iade et diye tembihledim.
Alex iyiydi baskaları gibi ego lu degil duyrulur tarzinda yorumlar yapan kendisi. Ve komik duruma düşüyor.
Bir falcı para karsiliginda hizmet verir. Bi falcının ne egosu olabilir ki. 50 tl veren herkes onun müsterisi olabilir. Yapmayın Allah aşkına.
Ayrıca kim bilir neler yapiyor ki falcılar bunu basindan atıyor.
Ve Allah a sükür cogu falcı benim temiz kalbimi bilip bacısı gibi kardesi gibi sahiplendi gerektiginde yol gösterdi. Allah razı olsun.
Ayrıca Millet ile yasadigim sorun beni ilgilendirir kimse kimsenin avukati değil.
Saygılarımla

Birini engellediginde attigi dislike'la da engellenmeli bence, ben gozardi etmeme ragmen hala gorebiliyorum bu biraz eksiklik bence belki gozden kacmis bir durumdur site hazirlanirken K Kazen

Lenormand Katina destesine benzer bir deste diye biliyorum, Avrupa'da Almanya ve Fransa'da cok yaygin bakiliyor ozellikle ama cok az kart var, galiba en az iki kart kombinlemek gerekiyormus, kombinasyonla cok farkli anlamlar cikiyor. Katina o desteden ilhamla hazirlanmis bence cunku cok benzer kartlar ve anlamlari da yakin sadece Katina'da daha fazla insan karti var Tarot'taki gibi kral kralice kartlari var ek olarak.

Son düzenleme:
Şimdi Liya’nın falını dinledim. Baktırdığım zaman iletişimi kesmiştim. O sana kendisi yazar 10-15 gün sonra dedi. 8 gün sonra kendisi yazdı ( genelde yazmaz) . Güzel tutturdu Ve zaten şu an iletişimi kestin de ama bu bitmedi daha konuşmalar devam edecek dedi. Bu da doğru. Bence mantık yorumu yapıp tutturdu. Ve karşı tarafın arkadaşından bahsetmişti. O da tuttu. Söyledikleri çıkan başka var mı ? Bu arada çok övülen Elfin Demet’in dediklerini söyledi. Çok uyumluymuşuz da ; çok güzel ilerleyecekmişte

Bende baktırdım bende de tutturdu. Ama abovv dedirtecek kadar değildi. Ilk falları güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…