- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Keşkee canım ama beklemekten usandımBelki de sandıgından olumludur durumlar
canım biraz ters telapati yap düşünme onu kendi enerjinden ona verme kendine odaklan stalklama, fal baktırma vsBen de böyle şeyler duymak istiyorum şöyle yüzüme tokat gibi çarpsın gerçekler
İşe yarar bir adam olsa zaten sürünmezdim faldan fala
Ben de izledimCan’s tarot izledim şimdi de.. nasıl isabetli bir yorum ya genele bile anlattığı haldebayıldım
Fala da çok sık baktırdım o yüzden genel açılımlara bi bakayım dedim.canım biraz ters telapati yap düşünme onu kendi enerjinden ona verme kendine odaklan stalklama, fal baktırma vs
Banada i ve ş harfi verdi ve soyismide olabilir dedi evet iki harfte benim soyismide var bilemedim elemeyi aslında bildikleri var ama tarzı iklemde hep farklı bir falci bir cenazeden de bahsetti karşı tarafın olmuş dediElenanın tam ortası yok anlaşılan bildiğine tam bilmiş bilemediğine çuvallamış. Bana da harfler verip isminde o harf olan biriyle olmuş bir olaydan bahsetti, o sırada öyle bir olay yoktu ama ertesi gün aynen o isimde biriyle dediği olay oldu
Ben tarot atmıştım ve bilemedi olan şeyi göremedi. Bir de bu var. Mesela siz bunu dediniz ama ben böyle bir şey biliyorum acaba enerji karışmış olabilir mi diyorum kısa süreli olacağı için çıkmıyordur diyorlar kesinlikle sensin diyorlar. Eminim yani ben nasıl göremiyorlar anlamıyorum bari evet enerji karışmıştır de kabul etŞöyle bir baktım Liya ve Elena konuşulmuşş :) Liya bende anda gelecekte patladı. Katina atmışım siz ne atmıştınız ? Seviyor bekliyor demiş aylar sonra öğrendim o dönem yeni ilişkisi başlamış bana liya bunları derkenelena banada karşı tarafın çenesinde ben var felan dedi
Hayırlısı olsun,umarım bu sefer guzel gider :) O zaman yeni birini kimse gormedi oyleyse.Cingene ve doga dan en begendiklerim benim.Cingene mevcut kisilerle ilgili gelismeleri hep bildi benim.Ama onlarin disinda farklı tanistigim kisileri onden soylemez,kayda deger olmadiklari icinde olabilir..Suzanne cim ortalık fena karıştıO dönem yeni birini görenler vardı evet ama klasik falcı tesellisiydi, hani dedikleri gibi biriyle tanışmadım aslında. Çingene görüşme yok demişti, kendisini çok severim senelerdir. Hayırsız görmüştü ki evet hayırsızın biri
Yalnız o yeni tanıştığım adamla kasımda bitirdik biz ve hiç beklemediğim anda uğruna fallar baktırdığım adam geri döndü. İki haftadır görüşüyoruz. Şimdi bana dönecek diyenlerin vadesi nerdeyse bir sene sarktı, tutmuş saymıyorum. Dönmeyecek diyenler de patladıGarip bir duruma evrildi
Yapsınlar da baktıracak kimse yok kikızlar binnaz büyük sürpriz yapcakmış acaba ne ki
fiyatları arttıracaklardırkızlar binnaz büyük sürpriz yapcakmış acaba ne ki
Çingeneye 6 senedir ara sıra giderim, çıkmayan yorumu 1-2 dir en fazla. Çingene foreverHayırlısı olsun,umarım bu sefer guzel gider :) O zaman yeni birini kimse gormedi oyleyse.Cingene ve doga dan en begendiklerim benim.Cingene mevcut kisilerle ilgili gelismeleri hep bildi benim.Ama onlarin disinda farklı tanistigim kisileri onden soylemez,kayda deger olmadiklari icinde olabilir..
Çingeneye su falı ya da yıldızname baktırdınız mı?Çingeneye 6 senedir ara sıra giderim, çıkmayan yorumu 1-2 dir en fazla. Çingene forever
AynennnnÇingeneye 6 senedir ara sıra giderim, çıkmayan yorumu 1-2 dir en fazla. Çingene forever