Elena da fos cıktı demek banada ayağında bir işaret yada iz var dedi demek buda fallari böyle dolduruyorBana da ex için burnuyla ilgili problemi var dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elena da fos cıktı demek banada ayağında bir işaret yada iz var dedi demek buda fallari böyle dolduruyorBana da ex için burnuyla ilgili problemi var dedi
inşallah, teşekkür ederimAy boş ver bu falcıları. Geleceği hiç bir falcı bilemez. Bunu bir arkadaş falcı dedi. Anlığı da zaten bilemiyorlar ki. Eminim bulursun bu sene aşkı
Bir de sürekli harf vermesi var. En son isminde noktalı bir harf var dedi. Çok açıklayıcıydı gerçektenElena da fos cıktı demek banada ayağında bir işaret yada iz var dedi demek buda fallari böyle dolduruyor
ben bir kere baktırmıştım seneler önce. çıkmıştı bana falı. ama beğenmeyeni de fazlaKızlar geysudan memnun musunuz?
telwede elifsucan ve yeşilçinege öneriliyor genelde baktığım kadarıyla ben elifsucana baktırmadım ama hiçtellwede 43 kredim var kimi önerirsiniz? dün birine fal attım, lütfedip hala yorumlamamış... şartlı bakayım mı yazmış ama yine yorumlamamış var mı önerilecek biri?
tam baş belası site ya
yeşilçingene iade yapıyor bana ikinci defa gönderdiğimde "atma artık seninle daha önce uyuşmadığımızı söylemiştim, olumlu olumsuz öngörüm yok sana" demişti. halbuki üç sene sonra ilk defa atmıştımtelwede elifsucan ve yeşilçinege öneriliyor genelde baktığım kadarıyla ben elifsucana baktırmadım ama hiç
Can’s tarot izledim şimdi de.. nasıl isabetli bir yorum ya genele bile anlattığı halde bayıldımSon zamanlarda falı azaltmıştım, 1 aydır da baktırmıyorum, fal istedigi gelince de Youtube kanallarını izliyorum. Turk kanallarla cok uyusmuyorum ama gecen Can’s Tarot diye bir sayfaya denk geldim, fala para vermek istemeyenlere tavsiye edebilirim bana baya uydu yorunları. Bakan kadının hisleri var gibi geldi bir de direkt kart anlamlarını yorumlamıyor ama kart anlamlarını da soyluyor, hem ogrenmek isteyenlere de yardımcı olabilir. Bu arada özel açılım yapmıyormus sadece genel yorum videosu çekiyor bu nedenle daha samimi geldi, digerleri cogunlukla ozel açılıma çekmek için reklam olarak kullanıyorlar Youtube’u, onlarla rezone olamıyorum zaten.
Bir de sürekli harf vermesi var. En son isminde noktalı bir harf var dedi. Çok açıklayıcıydı gerçekten
Bana da 2 tane harf vermişti ikisi de tuttu ama gelecek kısmına takılıyorum yine çünkü çok olumlu. Olumluya inanmama eğilimindeyimElenanın tam ortası yok anlaşılan bildiğine tam bilmiş bilemediğine çuvallamış. Bana da harfler verip isminde o harf olan biriyle olmuş bir olaydan bahsetti, o sırada öyle bir olay yoktu ama ertesi gün aynen o isimde biriyle dediği olay oldu
Katılıyorum görünce ben de izledim epey tutarlı gerçekten.Can’s tarot izledim şimdi de.. nasıl isabetli bir yorum ya genele bile anlattığı halde bayıldım
Son zamanlarda falı azaltmıştım, 1 aydır da baktırmıyorum, fal istedigi gelince de Youtube kanallarını izliyorum. Turk kanallarla cok uyusmuyorum ama gecen Can’s Tarot diye bir sayfaya denk geldim, fala para vermek istemeyenlere tavsiye edebilirim bana baya uydu yorunları. Bakan kadının hisleri var gibi geldi bir de direkt kart anlamlarını yorumlamıyor ama kart anlamlarını da soyluyor, hem ogrenmek isteyenlere de yardımcı olabilir. Bu arada özel açılım yapmıyormus sadece genel yorum videosu çekiyor bu nedenle daha samimi geldi, digerleri cogunlukla ozel açılıma çekmek için reklam olarak kullanıyorlar Youtube’u, onlarla rezone olamıyorum zaten.
Can’s tarot izledim şimdi de.. nasıl isabetli bir yorum ya genele bile anlattığı halde bayıldım
ya bu genel açılımlardan nasıl çıakrım yapabiliyoruz kendimiz için hiç izlemedim öyle şeylerKatılıyorum görünce ben de izledim epey tutarlı gerçekten.
Kesinlikle, ben de çok begendim cok guzel yorumluyor ve dumduz kartların anlamlarıyla degil, genel olmasına ragmen bende online bircok yorumcudan daha cok tuttu acılımları.Can’s tarot izledim şimdi de.. nasıl isabetli bir yorum ya genele bile anlattığı halde bayıldım
Genel bir zaman icin yorumlamış oluyorlar, bazen 2-3 deste koyuyor videonun basında içinden gecen,sana yakın olan desteyi secip o yorumu izliyorsun. Genele yorumluyor ama tutuyor bir sekilde, alman gereken mesaj varsa sana geliyor yani. Bazen tek bir konu icin genel acılım yapıyor o da uyabiliyor. Kanalına gidersen videolar kısmında bir suru açılım var. Başlıgında gorup seni ceken bir videoya gidip, icinden niyet edip seciyorum vs diyebilirsin.ya bu genel açılımlardan nasıl çıakrım yapabiliyoruz kendimiz için hiç izlemedim öyle şeyler
Elifsucan bana çok pembeci geldi.telwede elifsucan ve yeşilçinege öneriliyor genelde baktığım kadarıyla ben elifsucana baktırmadım ama hiç
bana yine en garip deste geldi ajkadkaBu genel açılımların da pespembe olanına denk geldim
Belki de sandıgından olumludur durumlarBu genel açılımların da pespembe olanına denk geldim
Ben de böyle şeyler duymak istiyorum şöyle yüzüme tokat gibi çarpsın gerçeklerbana yine en garip deste geldi ajkadka
tam bir puştmuş gelecek kişi : D
tamam aman gelmesin ben kabullendim zaten